• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

bende birazdan edicem kızlar kısmetse duamı malum hamilelik bide erken doğum riskim var o yüzden anca toparlanabildim ama edicem inş,Allah kabul etsin dualarımızı

Bende yeniden aranızdayım kızlar... Beni bilenler bilir buranın müdavimlerindendim ama bırakmıştım bir süredir... Şimdi sizlere çok ihtiyacım var, çok zor günler geçiriyorum, benim içinde dua edin...

bende birazdan edicem kızlar kısmetse duamı malum hamilelik bide erken doğum riskim var o yüzden anca toparlanabildim ama edicem inş,Allah kabul etsin dualarımızı

sen cok dua et bıze ya...karnındakıyle melekle bırlıkte:teselli:
allah yardımcın olsun ınsallah

Bende yeniden aranızdayım kızlar... Beni bilenler bilir buranın müdavimlerindendim ama bırakmıştım bir süredir... Şimdi sizlere çok ihtiyacım var, çok zor günler geçiriyorum, benim içinde dua edin...

hosgeldın tekrar canım...
allah yardımcın olsun ferahlatsın senı dedıne derman versın

bende bi yasin okudum inşallah bu mübarek günlerin ,okuduğum yasinin hürmetine dularımız kabul olsun.duam için amin diyen herkesin dilediği gerçek olsun inşallah...

Pamuk prensesim
ben duamı sen yenilemeden önce okumuştum canım
o yüzden kusura bakma
senin duanı eski haliyle okudum
hakkını helal et
Çünkü ertesi gün çalışıyorum diye ben yatsıdan sonra kılıyorum

bi de kızlar ben de akşam
ayetel kürsiden sonra ysin okudum öyle dua ettim
Rabbim inşaalllah kabul eder canlarım

olsun yavru ceylanım..helal olsun..allah kabul etsın..
bende namazdn sonra yasın feth suresı ve kenzularsla ve ısmı azamla ettım duamı allah tum eksıklerını tamamlayıp kabul etsın ınsallah..
yarında aynı sekılde edıcem ınsallah

12 den sonra Muharrrem'in onuncu gecesine girmiş olacağız.
Muharrem'in onuncu gecesi ve gündüzü yapılan dualar kabul olunurmuş.(İnşallah)
Keşke bir liste oluştursaydık :(

Asinaz canım dua vardı..dun gecden ıtıbaren yaptık dularımızı...
sen sımdı ekle duanı ...yarında yapıcaz cunku dularımızı...asure gunu dıye...
ben bugecede yaparım yatmadan okucam..sen ekle duanı hemen

**** !!!!! ( ÖNEMLİ ) ****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım...

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

24 ARALIK PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1- yavruceylan1...Ya Mucip, Ya Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Sen Cümle Ümmet-i Muhammedi içinde de bizleri cehennem azabından koru, bizleri peygamber efendimizin şafaatine nail eyle...Cümle Ümmet-i Muhammed'e, içinde de bizlere; canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....sen bizlere hayırlısından azdırmayanından bereketli rızıklar ve rızık kapıları ver ya Rabbim ...Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

2- jasminn_23..YA ŞAFİ YA RAHİM YA RAHMAN..Allah'ım yasemin arkadaşımızın hamileliğinin rahat geçmesini nasip et, sıkıntılarına sorunlarına ve hastalığına tez zamanda şifa ver, kızı sağlıkla sıhhatle hayırla doğsun,doğumunu kolaylaştır ya Rabbim.kızı çok sağlıklı hayırlı bir insan olsun ne olur.amin .Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin tıbbıl-kulûbi ve devâihâ... ve âfîyetil-ebdâni ve şifâihâ... ve nûril-ebsâri ve ziyâihâ... ve alâ âlihî ve sahbihi ve sellim.amin

3.PRENSESİM87-.. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım..prensese vereceğin her zerrenin hayırlısını istiyorum,sen prensesin işinde kolaylık okulunda başarı zihin açıklığı ver bian önce okulunu bitirmesini nasip et,hayırlı bir işe girmeyi nasip et,yüreğine ferahlık içine mutluluk ver yapmak istediği dilediğini gönül muradını ver,önüne engel çıkartma inşallah .dünyasına ve ahiretine hayırlı bi eş ver,kardeşlerine okumayı, annesine,ablasına,abisine,cansuya,Gürcanına sayamadığı tüm sevdiklerine sağlık huzur evlerine mutluluk ver..abisine ve prensese hayırlı bi iş bol kazanç nasip et...(amin) bu dualara tüm amin diyen dillerinde duasını kabul eyle inşallahhhh.....AMİNNNN

4- kahvekolik...Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, sağlığı, aşkı ve bereketi eksik etme, domuz gribinden koru Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, hayırlı ve çok para ver, korkularını geçir Allah'ım. uykusuzluk derdine şifa ver, ömür boyu yattığı gibi uyuyabilsin Allah'ım. amin.

5-muhammedimingamzesiyim kulunun vede eşinin günahlarını affet.onları kötülüklerden belalardan kazalardan koru.eşinin en yakın vakitte hayırlı bi iş bulmasına yardımcı ol.maddi manevi hertürlü sıkıntıyı kolaylıkla atlatmalarını nasip et.onlara ferah yollarının kapılarını aç.onları hiç ayırma mutluluk huzur sağlık ver.paralarına,evlerine bereket ver onların dualarını duy vede kabul eyle ya rabbim. amin.bu dualara tüm amin diyen dillerinde duasını kabul eyle inşallahhhh.....AMİNNNN

6.Lady34 ... Allahım sen Lady arkadasımızın evine huzur, bereket ver rızkını artır.Kocasıyla hep mutlu ve huzurlu olsunlar.Kendilerine gelebilecek uzak yakın her türlü sıkıntıları engelle,hayırlı insanlarla karsılaştır. Kayınpederi bekar oğlunun yanına yerleşsin . Amin

7.Allahım xzemin yuvasından sağlığı mutluluğu bereketi eksik etme , çocuklarına sağlık zihin açıklığı başarı ver ,kazadan ,beladan, kinden, şerden, uzaktut,rızıklarını eksiltme rabbim, çok ver hayırlısından ver, iyi insanlarla karşılaştır kötülüklleri uzaklaştır aminnn allahım

8.Allah'ım acigul kulunun yuvasından bereketi huzuru eksik etme, kızı özge'ye şifa ver biran önce sağlığına kavuşmasını nasip et.kardeşlerine,kızına zihin açıklığı ver. tüm ailesinin günahlarını bağışla. eşinin beklediği işe yerleşmesini nasip et... acigulun gönlündeki muradı tez zamanda ver yarabbim... sana el açıp istekte bulunan bütün kullarının dualarını kabul et allah'ım

9...PamukPrensesPathem...Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin.Allah'ım sen Pathem'i ailesini sevdiklerini koru kolla.heresyın en hayırlısını gonullerıne gore nasıp et..yuvalarına huzur sağlık mutluluk afıyet,paralarına ekmeklerıne bereket ver.hayrlı ınsanlarla karsılastr ..kardesıne saglık ver..annesını babasını dedesını baslarından eksık etme..Patheme cok hayırlı bı es cok hayrlı bı evlılık nasıp et..keske dedırtme pısman etme..en hayrlı kararı vermesını nasıp et..kadişim nıklı arkadasımıza hayırlı saglıklı evlat nasıp et tez vakıtte ve ısteyen herkezede ınsallah allahım...bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne tum dualrımızı,ve bu duaya amın dıyen dılerın duasını kabul et..amin

arkadaslar fırsat bulunca yapalım okuyalım dualarımızı goren okuusn bu mubarek gunun hurmetıne ınsallah butun dualrımız kabul olsun...

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:

1- ıstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. ıstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: Allah’ın çirkin gördüğü her her fiilimden dolayı Allah’tan affımı isterim. Kendisinden başka ilah olmayan, hay ve kayyum olan Allah’tan affımı ister ona yönelirim.
3- Âyât-i hırz, usulüne uygun okunur ve yanında taşınırsa, murat hasıl olur.

4- Adakta bulunmalı. Mesela, (Şununla evlenirsem, sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumak nezrim olsun) denince, bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir. Kuranı kerimde ıbrahim kıssası kurban adamanın en güzel örneklerden biridir. Yine, çocuğu olmayanların kuranı kerimden Meryem nin annesinin kıssasını (bakara suresi) da okuyup ibret almaları lazımdır. Gerisini anla…..

5- Dua izinli okunmalı! Bir hacetin hasıl olması için dua okunurken, tesir etmesi, üstadın izni ile okumalı. Üstad vefat etmişse, kitabından öğrenip okumak da izin almak olur. ızin alan, izin verenin vekili olur. Vekilin okuması, üstad gibi tesirli olur.
6- Çocuğu olmayanlarda en etkili usullerden biride 500 farklı kişiye (her birine birer Yasin olmak üzere) 500 yasini şerif okutmaktır. Okuyanların sabi, ilim talebesi yada yaşlı kişiler olması tesiri artırır. Yine okuyanlara bir miktar hediye vermekte çok faydalıdır.
7- Çok cocuğu olan bir çifte 41 tane yasini şerif (mümkünse hatim) okutturulur. Suya ve yiyeceğe üflettirilir. Sonrasında dua ettirlir. 21 gün boyunca o su ve yiyecekten yenirse Allah evlat sahibi kılar.
8- 21 gün oruç tutulur. Her akşam ezan okunduktan sonra orucu açmadan önce 21 defa “Yâ Musavvir” ismi şerifi zikredilirse Mevla onlara bir çocuk ihsan eder. Bu usül çok büyük ve önemli bir sır, bir hazinedir. Bir yıl içerisinde Mevla bir çocuk vermemişse 2. yıl 41 gün olarak tekrar eder. 3. yılda tekrar ettikten sonra yine çocuk olmazsa ısrar etmemek lazımdır.
9- Çocuğu olmayan bir kimse, mümkünse 40 günde bir kuran hatmi, yada 21 günde 123 yasini şerif hatmi, yada 7 günde 41 yasini şerif hatmi, yada hergün 1 fatiha 11 ihlası şerif, eğer kadir olursa hepsini okur, okumanın sonunu gece yatmadan önceye denk getirir. Yatsı namazından sonra (yahut yatağa girerken) okuduklarının sevabını peygamber efendimizin ve hz. Hatice ile hz. Aişe nin ruhu mübarekelerine hediye eder. Devamındada, “ ya rabbi bana bir erkek evlat verirsen adını Muhammet, kız evlat verirsen Hatice (yahut Aişe) koyacağım” diye dua edilirse Allah duasını kabul eder.
10- Hadisi şerifte; “Hanımı hamile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled. Ya Rabbi, bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselamın hürmetine, Muhammed koydum” derse, bu çocuk erkek olur.” Buyrulmuştur

rabbim herkezin dualarını kabul etsin,bende nacizane bir öneride bulunucam,rızık darlığı çekenler bol bol vakıa suresini okusunlara.s.

**** !!!!! ( ÖNEMLİ ) ****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım...

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak

24 ARALIK PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1- yavruceylan1...Ya Mucip, Ya Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Sen Cümle Ümmet-i Muhammedi içinde de bizleri cehennem azabından koru, bizleri peygamber efendimizin şafaatine nail eyle...Cümle Ümmet-i Muhammed'e, içinde de bizlere; canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....sen bizlere hayırlısından azdırmayanından bereketli rızıklar ve rızık kapıları ver ya Rabbim ...Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

2- jasminn_23..YA ŞAFİ YA RAHİM YA RAHMAN..Allah'ım yasemin arkadaşımızın hamileliğinin rahat geçmesini nasip et, sıkıntılarına sorunlarına ve hastalığına tez zamanda şifa ver, kızı sağlıkla sıhhatle hayırla doğsun,doğumunu kolaylaştır ya Rabbim.kızı çok sağlıklı hayırlı bir insan olsun ne olur.amin .Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin tıbbıl-kulûbi ve devâihâ... ve âfîyetil-ebdâni ve şifâihâ... ve nûril-ebsâri ve ziyâihâ... ve alâ âlihî ve sahbihi ve sellim.amin

3.PRENSESİM87-.. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım..prensese vereceğin her zerrenin hayırlısını istiyorum,sen prensesin işinde kolaylık okulunda başarı zihin açıklığı ver bian önce okulunu bitirmesini nasip et,hayırlı bir işe girmeyi nasip et,yüreğine ferahlık içine mutluluk ver yapmak istediği dilediğini gönül muradını ver,önüne engel çıkartma inşallah .dünyasına ve ahiretine hayırlı bi eş ver,kardeşlerine okumayı, annesine,ablasına,abisine,cansuya,Gürcanına sayamadığı tüm sevdiklerine sağlık huzur evlerine mutluluk ver..abisine ve prensese hayırlı bi iş bol kazanç nasip et...(amin) bu dualara tüm amin diyen dillerinde duasını kabul eyle inşallahhhh.....AMİNNNN

4- kahvekolik...Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, sağlığı, aşkı ve bereketi eksik etme, domuz gribinden koru Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, hayırlı ve çok para ver, korkularını geçir Allah'ım. uykusuzluk derdine şifa ver, ömür boyu yattığı gibi uyuyabilsin Allah'ım. amin.

5-muhammedimingamzesiyim kulunun vede eşinin günahlarını affet.onları kötülüklerden belalardan kazalardan koru.eşinin en yakın vakitte hayırlı bi iş bulmasına yardımcı ol.maddi manevi hertürlü sıkıntıyı kolaylıkla atlatmalarını nasip et.onlara ferah yollarının kapılarını aç.onları hiç ayırma mutluluk huzur sağlık ver.paralarına,evlerine bereket ver onların dualarını duy vede kabul eyle ya rabbim. amin.bu dualara tüm amin diyen dillerinde duasını kabul eyle inşallahhhh.....AMİNNNN

6.Lady34 ... Allahım sen Lady arkadasımızın evine huzur, bereket ver rızkını artır.Kocasıyla hep mutlu ve huzurlu olsunlar.Kendilerine gelebilecek uzak yakın her türlü sıkıntıları engelle,hayırlı insanlarla karsılaştır. Kayınpederi bekar oğlunun yanına yerleşsin . Amin

7.Allahım xzemin yuvasından sağlığı mutluluğu bereketi eksik etme , çocuklarına sağlık zihin açıklığı başarı ver ,kazadan ,beladan, kinden, şerden, uzaktut,rızıklarını eksiltme rabbim, çok ver hayırlısından ver, iyi insanlarla karşılaştır kötülüklleri uzaklaştır aminnn allahım

8.Allah'ım acigul kulunun yuvasından bereketi huzuru eksik etme, kızı özge'ye şifa ver biran önce sağlığına kavuşmasını nasip et.kardeşlerine,kızına zihin açıklığı ver. tüm ailesinin günahlarını bağışla. eşinin beklediği işe yerleşmesini nasip et... acigulun gönlündeki muradı tez zamanda ver yarabbim... sana el açıp istekte bulunan bütün kullarının dualarını kabul et allah'ım

9...PamukPrensesPathem...Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin.Allah'ım sen Pathem'i ailesini sevdiklerini koru kolla.heresyın en hayırlısını gonullerıne gore nasıp et..yuvalarına huzur sağlık mutluluk afıyet,paralarına ekmeklerıne bereket ver.hayrlı ınsanlarla karsılastr ..kardesıne saglık ver..annesını babasını dedesını baslarından eksık etme..Patheme cok hayırlı bı es cok hayrlı bı evlılık nasıp et..keske dedırtme pısman etme..en hayrlı kararı vermesını nasıp et..kadişim nıklı arkadasımıza hayırlı saglıklı evlat nasıp et tez vakıtte ve ısteyen herkezede ınsallah allahım...bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne tum dualrımızı,ve bu duaya amın dıyen dılerın duasını kabul et..amin

Back