civciv tebrikler canım kaç haftalık hamilesin seni meşakatli ama bi o kadar güzel bi yol bekliyor :) inşallah hayırlısıyla güzellikle geçirirsin hamileliğini ve bebişine sağlıcakla kavuşursun inşallah .bak hamilelerin duaları kabul olurmuş nolur duanı esirgeme bizden
ayrıca arkadaşlar bazı arkadaşlar dua edemeyeceği için kendi duasınıda yazmıyo sanırım bence böyle olmamalı kendi adıma konuşayım ben karşılık bekleyerek dua etmiyorum içimden gelerek ediyorum yani benim için etmeyen birine dua etmeyecek değilim lütfen edemicek olsanız bile yazın duanızı eminim diğer arkadaşlarda benim gibi düşünüyodur karşılık bekleyerek edersek zaten dua kaybeder anlamını ,benim öyle bir durumda toptan herkese hakkım helaldir.sonuçta listeden okuyoruz bir kaç kişi fazla okuyarak bir şey kaybetmeyiz :) öptüm arkadaşlar
Çok sıkıntılıyım, sıkıntıdayım.
Dua edin bana
civciv tebrikler canım kaç haftalık hamilesin seni meşakatli ama bi o kadar güzel bi yol bekliyor :) inşallah hayırlısıyla güzellikle geçirirsin hamileliğini ve bebişine sağlıcakla kavuşursun inşallah .bak hamilelerin duaları kabul olurmuş nolur duanı esirgeme bizden
ayrıca arkadaşlar bazı arkadaşlar dua edemeyeceği için kendi duasınıda yazmıyo sanırım bence böyle olmamalı kendi adıma konuşayım ben karşılık bekleyerek dua etmiyorum içimden gelerek ediyorum yani benim için etmeyen birine dua etmeyecek değilim lütfen edemicek olsanız bile yazın duanızı eminim diğer arkadaşlarda benim gibi düşünüyodur karşılık bekleyerek edersek zaten dua kaybeder anlamını ,benim öyle bir durumda toptan herkese hakkım helaldir.sonuçta listeden okuyoruz bir kaç kişi fazla okuyarak bir şey kaybetmeyiz :) öptüm arkadaşlar
çok saol canım.Allah sana da iyi bir eş hayırlı bir evlat nasip etsin.
Çok sıkıntılıyım, sıkıntıdayım.
Dua edin bana
canım tamam da topiğin amacı birbirimize dua etmek. yani bi zincir gibi düşün bunu. saatleri de esnettik dua edemem diye bişey olmamalı aslında tabi hastalık seyahat vb durumlar hariç.
:kedi: :mymeka: :dilcikar::kedi: Bu smilayler kendime :) pamuk prensesim anladın :kedi:
kızlar bende öle demek istedim zaten yani bazı arkadaşlar aniden hastalanabililer yada başka bişi çıkabilir dua edemeyebilir ama yinede yazsınlar dualarını demek istedim hani içimiz rahat olsun öle bi durumda ben duamı yazdım ama ben okuyamıcam bu hafta hakka mı girdim die bi düşünce olmasın yada bu hafta şöyle bi engelim var dua edemeyeceğim o yüzden duamıda yazmıyım olayı olmasın.tabi sizler bilirsiniz
:1hug:canım haftaya katıl ınsallah..
zamanı genıslettık persembe ıkındıden cuma ıkındıye kadar duamızı yapabılıyozr...
evt canım hepımızın dusuncesı aynıyerimseniben
çok saol canım.Allah sana da iyi bir eş hayırlı bir evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?