Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

benim içinde burda dua edilmişti bikaç ay önce hamilekalayım diye.bugün öğrendim ve hamileyim.Allah sizden razı olsun.

Canım çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına alıp cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin sana. :Saruboceq:
bizlerede bu duyguyu tez vakitte yaşatsın :Saruboceq:
Sen de bize dua et olur mu???

Hayırlı cumalar
Rabbim dualarınızı kabul etsin
civciv çoks evindim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim:Saruboceq:

benim içinde burda dua edilmişti bikaç ay önce hamilekalayım diye.bugün öğrendim ve hamileyim.Allah sizden razı olsun.

ne güzel bi haber yav valla çok sevindimzemuszemus
bekarım ama kendim hamile kalmışım kadar sevindim haaalülülülülülü
rabbim herkeze hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlere:ecrin_bebek:

cok sevındım cnm...allah saglıkla hayrlıısyla kucahına nasıp etsın hayrlı olsun

Canım çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına alıp cennet kokusunu içine çekmeyi nasip etsin sana. :Saruboceq:
bizlerede bu duyguyu tez vakitte yaşatsın :Saruboceq:
Sen de bize dua et olur mu???

allah sanada ısteyen herkezede nasıp etsın ınslalh cnm

Hayırlı cumalar
Rabbim dualarınızı kabul etsin
civciv çoks evindim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim:Saruboceq:

hayrlı cumalar nıye katılmıyosun lady mafoldumben

bende duamı ettım arkadaslar..regl sadece kenzulars okuyup ettım duamı allah kabul etsın ınsallah

slm kızlar..bende uzun zamandır katılamıyorum..hep bir engel çıkıyor ve yazmak kısmet olmuyor...dualarınıza çok ihtiyacım var...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

hayırlı cumalar arkadaşlar ben bugün okuyabildim duamı yasin okudum namaz kıldım dualarımı ettim Allahım inşallah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul eder

Civ_civ, inanılmaz sevindim.
Bu ne güzel bir haber.
İnşallah hamileliğin sağlıklı ve huzurlu geçer.
Ve inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın:)

civciv tebrikler canım kaç haftalık hamilesin seni meşakatli ama bi o kadar güzel bi yol bekliyor :) inşallah hayırlısıyla güzellikle geçirirsin hamileliğini ve bebişine sağlıcakla kavuşursun inşallah .bak hamilelerin duaları kabul olurmuş nolur duanı esirgeme bizden

ayrıca arkadaşlar bazı arkadaşlar dua edemeyeceği için kendi duasınıda yazmıyo sanırım bence böyle olmamalı kendi adıma konuşayım ben karşılık bekleyerek dua etmiyorum içimden gelerek ediyorum yani benim için etmeyen birine dua etmeyecek değilim lütfen edemicek olsanız bile yazın duanızı eminim diğer arkadaşlarda benim gibi düşünüyodur karşılık bekleyerek edersek zaten dua kaybeder anlamını ,benim öyle bir durumda toptan herkese hakkım helaldir.sonuçta listeden okuyoruz bir kaç kişi fazla okuyarak bir şey kaybetmeyiz :) öptüm arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…