• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Teşekkür ederim toredo çok güzel birşeye öncülük ettin. bende dua edebilirim isteyene istediği konuda.
Mümin ve Müminelerin birbirleri için gıyaben yaptıkları dua temiz bir ağızdan olduğu için çok kıymetlidir.
Dua ve Selametle...

--------------------------------------------------------------------------------

**** !!!!! ( ÖNEMLı ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım...

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

17 ARALIK PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1- AsiNaz...Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi..Sen bu mübarek gecenin hürmetine, ellerini açıp Sana yalvaran tüm kullarının dualarını kabul eyle..AsiNaz'ın sıkıntısını yüreğinden al, gönlünü ferahlat ya Erhamerrahimin..Hangi günahının bedelini çekiyor bilmiyor, ya da hangi imtihanda hiç bilmiyor ama Sen'den af diliyor..Okulunu bırakmak üzere, bu sıkıntı onu çok bunaltıyor..Sen ona bir hayırlı bir kapı aç Ya Rabbi. Ve tüm şifa bekleyenlere ve AsiNaz'a da bedenen, ruhen şifa nasip eyle.

2-NAZENDE--yarabbı ya rabbı ya rabbı sen nazende kuluna amelıyat olmasına gerek kalmadan bır mucıze nasıp eyle ve saglıklı bır bebek nasıp eyle...dunyada ve ahırette sıkıntı yasatma ,maddı ve manevı sıkıntıya ugratma bır ev almalarını nasıp et ey rabbım..anne ve babasına uzun omur ve saglık nasıp et allahım,onları ve tum sevdıklerını seytanın serrınden ve tum kotuluklerden koru yarrabım...bol kazanc hayırlı evlatlar ve saglık nasıp et...teyzesıne hayırlı bır es nasıp eyle.nazende kulunun hayırlı bı sekılde devlet memuru olmasını nasıp eyle yarabbı...nazende kuluna hayırlı ve saglıklı cok kısa zamanda ınsallah ıkız cocuk nasıp et amın...,bılerek yada bılmıyerek yaptıkları tum gunahları affet allahım...bu duayı okuyupta amın dıyen butun herkezın duasını kabulet rabbım ınsallah...hakımızda herseyın hayırlısını nasıp et ınsallah ...AMIN........

3- kahvekolik... Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, sağlığı, aşkı ve bereketi eksik etme, domuz gribinden koru Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, hayırlı ve çok para ver, korkularını geçir Allah'ım. atalay- uğur rumuzlu arkadaşımızın babasına rahmet eyle, mekanını cennet eyle, sevenlerine sabırlar ihsan eyle Ya Rabbim. amin

4-yavruceylan1...Ya Mucip, Ya Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Sen Cümle Ümmet-i Muhammedi içinde de bizleri cehennem azabından koru, bizleri peygamber efendimizin şafaatine nail eyle...Cümle Ümmet-i Muhammed'e, içinde de bizlere; canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....sen bizlere hayırlısından azdırmayanından bereketli rızıklar ve rızık kapıları ver ya Rabbim ...Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

5-jasminn_23..YA ŞAFı YA RAHıM YA RAHMAN..Allah'ım yasemin arkadaşımızın hamileliğinin rahat geçmesini nasip et, sıkıntılarına sorunlarına ve hastalığına tez zamanda şifa ver, kızı sağlıkla sıhhatle hayırla doğsun,doğumunu kolaylaştır ya Rabbim.kızı çok sağlıklı hayırlı bir insan olsun ne olur.amin .Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin tıbbıl-kulûbi ve devâihâ... ve âfîyetil-ebdâni ve şifâihâ... ve nûril-ebsâri ve ziyâihâ... ve alâ âlihî ve sahbihi ve sellim.amin

6. Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi;
sen müjdeci kuluna şifa ver korkularından emin kıl onu ve ailesini her türlü sıkıntılardan koru. anne ve babasına sağlıklı uzun ömürler ver. işinde başarı nasip eyle görüşme yaptığı iş hakkında hayırlıysa oraya girmeyi nesip et yarabbim. Allahım ayrılığından dolayı ona hayırlar ver karşısına çıkacak insanın hakkında en hayırlı kişi omasını nasip et ve onu bu konuda utandırma. duama amin diyen tüm kardeşlerimin de ne hayırlı dilekleri varsa kabul eyle yarabbim. AMıN.

7..PamukPrensesPathem.....ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin..Allahım Pathemı,aılesını ve sevıdklerını koru.saglık mutluluk huzur afıyet
nasıp et..kotu gun gosterme..haklarında herseyın hayrlısını nasıp et...tum gunahlarını bagısla dualrını kabul et..peyg.efen.yolundan namazdan kurandan ımandan ayrma.ıbadetlerını yerıne getrmelerıne yardım et..kardesıne ve hepsıne sıfa ver,ummedı muhammedede yarabbım.patheme cok hayrlı es evlılık nasıp et, keske dedıertme pısman etme.gorstugu ınsanla hayırlı karar almasını nasıp et allahım...hayrlı kadır kıymet bılen ınsanlrala karsılastr..AMIN...

8. Sabun'a . . .Ya Rabbim ailemi, beni tüm fenalıklardan esirge bebek isteyen annelere hayırlı evlatlar nasib eyle karşıma onu çok sevdiğim onun beni çok sevdiği ve birbirimize saygıda kusur etmeyeceğimiz hayırlı bir kısmet mümkün kıl Amin

9.PRENSESı87-.. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım..prensese vereceğin her zerrenin hayırlısını istiyorum,sen prensesin işinde kolaylık okulunda başarı zihin açıklığı ver bian önce okulunu bitirmesini nasip et,iş görüşmesinin hayırla sonuçlanmasını nasip et,yüreğine ferahlık içine mutluluk ver yapmak istediği dilediğini gönül muradını ver,önüne engel çıkartma inşallah .dünyasına ve ahiretine hayırlı bi eş ver,kardeşlerine okumayı, annesine,ablasına,abisine,cansuya,Gürcanına sayamadığı tüm sevdiklerine sağlık huzur evlerine mutluluk ver..abisine ve prensese hayırlı bi iş bol kazanç nasip et...(amin) bu dualara tüm amin diyen dillerinde duasını kabul eyle inşallahhhh.....AMıNNNN

10.liva_.....Rabbim livanın hamileliğinin sağlıklı,sıhhatli ve kolay geçmesini sağla...Ona sağlıklı,sıhhatli,akıllı,imanlı,salihlerden hayırlı bir evlat nasip et...evlat isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar ver....eşinin hayırlısıyla askere gidip gelmesini,livanın bu süreci kolay atlatmasını nasip eyle....livanın annesine babasına şifa ver....babası bir an önce borçlarından kurtulsun...eniştesine helalinden kazançlar ver,borçlarından kurtulsun arabalarına evine haciz gelmesin Rabbim....Ya Rabbim ümmeti muhammedi affeyle,dualarını kabul eyle...

Arkadaşlarım vaktim çok az olduğu için, sadece isimleri alabildim.
Zaten dualarımıza aşina olduk artık.
Hakkınızı helal edin.

hımm demek geç kalanlar okuyamıcak :))) o zaman bır dahakı haftaya kalsın benım dua

Allah’ım! Sana teslim oldum, ben sana inandım, sana dayandım. Yüzümü gönlümü sana çevirdim, senin yardımınla düşmanlara karşı mücâdele ettim.

Allah’ım! Beni saptırmandan yine sana, senin büyüklüğüne sığınırım, -ki senden başka ilah yoktur-. Ölmeyecek diri yalnız sensin. Cinler ve insanlar ise, hep ölümlüdürler!”

ben duamı ettim Allahım kabul etsin hepimizin sıkıntılarını geçirsin isteklerimizi kabul etsin inşallah. hayırlı cumalar a.s.

kıs senı elıme gecırıyım oldrcem ha:olmaz:
hep ertelıyon yamafoldumben
bıkısı bıle okusa ne mutlu
benden solemesı:dilcikar:

:kedi: senağlama :utangac: :asigim: :( sorma pamukum tövbe estagfrullah bu ara papazlaştım ıyıce gunahada gırıyorum :((((((( ben bır dahakı hafta ıcın şimdiden duamı ne yazacağımı hazırlayım :( utanıyom artık senden :kedi:

:kedi: senağlama :utangac: :asigim: :( sorma pamukum tövbe estagfrullah bu ara papazlaştım ıyıce gunahada gırıyorum :((((((( ben bır dahakı hafta ıcın şimdiden duamı ne yazacağımı hazırlayım :( utanıyom artık senden :kedi:

:dilcikar:valla bende utanıyom daha karsmıcammirmirmirmir
ınsallah katılırsın canım:1hug:

buranın manevıyatına okadar ınanıyorumkı
ınsaallah hep burda dua etmek nasıp olur...allah bıraktrmasın..
oyuzdende sızlerde olun ıstıyorum...
hayrlı cumalar herkeze

Back