ya kızlar ben dun gece kalkamadım.cok sancım vardı uyuyamadım sonrada sızmısım.adet olmak uzereyım.benım lısteden cıkarsanız ıyı olacak.hakka gırmeyeyım sonra.
cnm buugn de dua edebılırısn kastılı bısey degıl haslatıktan kalkamamıssın
lıstede herkes dun gece dualarını ettı yanı duamızdasın cnm e gecmıs olaa sancı nedır cok ıyı ıblırm
ya kızlar ben dun gece kalkamadım.cok sancım vardı uyuyamadım sonrada sızmısım.adet olmak uzereyım.benım lısteden cıkarsanız ıyı olacak.hakka gırmeyeyım sonra.
Allahım, Senden her işimizde sebat, Kur’ân yolunda kararlılık ve nimetlerine karşı da duyarlılık hissi bekliyoruz. Kapına yönelenleri boş çevirme, itaatte bulunanlara bol bol karşılık ver, Sana baş kaldıranlara da doğru yolu göster.. muzdariplerin dualarını icabetle taçlandır, sıkıntıda bulunanları lütfunla şâd eyle, hasta ruhlara hususi muamelede bulun, küfür ve ilhad içinde bocalayanlara da nurunu göster; göster de kalmasın hiçbir yanda muzlim bir nokta. Ayakkabı bağını dahi senden dileyip her an seni anıp seni hayatımızdan çıkarmamamız gerekirken gene senin kapına gelip utanmadan tekrar senden isteyeceğiz , zira Sen istemeseydin bize istemeyi düşündürtmezdin. Amin
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
Dün duaya katılamadım ,Allah herkesin dualarını kabul etsin ,herkesin gönlündekileri nasip etsin inşallah ...:Saruboceq:
Çarşamba günü Beraat Kandili o gün açmayı düşünüyomusunuz dua listesini ?