Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

canlarım dua kardeşlerim hayırlı cumalar
Rabbim dualarınızı kabul etsin

:çok üzgünüm:Herkezin Cuması mübarek olsun inşallahhh:Saruboceq:

Kızlar kusura bakmayın gece kalkamammışımmafoldumbençok kötü vicdan azabı duydum yaamafoldumbensaati kapattırmış şeytan ve ben gerisini hatırlamıyorum.Sabah kalktım benneyaptımkimorelim bozuldu.Bugün Cuma saatinde dualarımı edicem:çok üzgünüm:

Hepinize hayırlı Cumalar dua kardeşlerim.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Balsurat maalesef oluyo böyle şeyler arkadaşım üzme kendini ,bugün yaparsın inşallah.

Ne büyük lütuf ve nimet
kimse diyemezki
dua ettim kabul olmadı. diye .belki allah o dua yı mahşer gününe bırakmıştır.kabul olmayan dualar diye birşey yoktur.
Kabul olmuştur.Fakat allah o duayı hikmeti gereği mahşere bırakmıştır.
Aslında ahiret hayatına kalması kul için daha kıymetlidir.
Yarın kıyamet gününde cenabı hak kuluna sorar:
Filan vakitte şöyle bir dua etmiştin.ben de sana istediklerini vermemiştim değilmi ?der Kulda:Evet ya rabbi der .sonra cenabı hak tekrar kuluna:
İşte onu cennette şöyle şöyle nimetler verilmek için sakladım deyince kul:
Ah keşke hep istediklerim bu güne kalsaydı diye temennide bulunucaktır.
Buna göre dualar kabul olmadı zanına kapılmamalıdır.
Dualar kabul edildikten sonra da allaha şükür etmeliyiz
Bir istek duası bir de şükür duası yapmalıyız.
Öyle ya...Bize istettiren ,yalvarttıran,dua ettiren Allahımız,istetmiyebilirdi.
ALLAH ım hepimizin duasını kabul etsin AMİN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

yatmadan önce regl oldum kızlar
bugun cuma saatinde hepsini okuyup dua edicem..
allah hepiinizin duasını kabul etsin..

"Cuma gününde yani perşembeyi cumaya bağlayan gece iki rek'at namaz kılıp Fatihadan sonra 11 defa Zilzal suresini okuyan kimseyi Allah teala kabir azabından ve kıyamet korkularından emin kılar"
Zilzal Suresi:

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
İzâ zülzilletil'ardu zilzâlehâ. Ve ehrecetil ardu eskâlehâ. Ve kalel insânü mâlehâ. Yevmeizin tühaddisü ehbareha. Bienne rabbeke evhâlehâ. Yevmeizin yesdürünnâsü eştâten liyürev amâlehüm. Femen ya'mel miskâle zerretin heyran yereh. Ve men ya'mel miskâle zerretin şerran yereh.

Anlamı:

Rahman, Rahim olan Allah'ın adıyla.
Yer, tam bir sarsıntı ile sarıldığı zaman. Yer, ağırlıklarını çıkardığı zaman.. İnsan: Buna ne oluyor? dediğinde.. O gün, haberlerini anlatır. Çünkü Rabbi'n ona vahyetmiştir. O gün insanlar yaptıklarını görmeleri için bölük bölük gelirler. Kim zerre ağırlığınca iyilik yapmışsa onu görür. Kim de zerre ağırlığınca kötülük yapmışsa onu görür.

"Şu dua ile Cuma günü herhangi bir saatte dua edilirse sahibine muhakkak icabet olunur"

(La ilahe illa ente ya hannanü ya mannanü ya bediassemavati vel ardi ya zelcelali vel ikram)

Cuma gününde bir saat vardır, Mü'min bir kul namazda dua ederken Allah'tan bir şey ister ve o saate denk gelirse Allah muhakkak ona icabet eder. Ashab-ı Kiram "Bu saat hangi saatdir ya RasulAllah dediklerinde: İkindi namazı ile güneş batması arasındaki vakittir buyurdular"

"Cuma günü kim oturduğu yerden kalkmadan yüz defa

(Sübhanallahi bihmedihi sübhanallahil aziym ve bihmedihi estağfirullah)

diyen kimsenin yüz bin günahını Ana ve babasının yirmidörtbin günahını Allah mağfiret eder"

Dua arkadaşlarım hayırlı cumalar.. Rabbim şu mübarek 3 ayların ve mübarek cuma gününün hatrı hürmetine dualarımızı kabul etsin günahlarımızı bağışalasın..(amin)

çünkü dua belki en samimi ibadet biçimi . . .

:asigim:

“””Ey Allah ‘ım duama Senin Rahman ve Rahim isminle başlıyorum,besmele hürmetine duamı kabul eyle.
Sen öyle bir Allah u zül celalsınki Senden başka hiçbir ilah yoktur.

Mülkün sahibi Sensin.
İyiyi kötüden, kötüyü iyiden, hakkı batıldan, batılı haktan ayırt etme gücünü veren Rabbim!
Ey kendisinden başka hiçbir ilah olmayan, mutlak hakimiyetin ve adaletin sahibi, bizim ve babalarımızın Rabbi. Senden başkasını tanımıyoruz.
Kulluğumuz ile ançak
Sana ibadet ediyoruz. Sana karşı olan görevlerimizi tam olarak yapamadık, zalimlerden olduk, bizi bağışla Rabbim. Sen teksin.
Hiçbir ortağın yoktur. Mülk Senindir. Övgü Sana aittir.
Öldüren dirilten Sensin. Ölmeyen diri Sensin. Hayır Senin elindedir.

Varacağımız yer Senin yüce huzurundur. Sen her şeye kadirsin, bizi utandırma Rabbim.
Senden yardım istiyoruz, bize yardım eyle Allah’ım. Güç ve kuvvet Sana aittir. Bize güç ve kuvvet ihsan eyle Rabbim.
Senden yardım istiyoruz bize yardım eyle Allah’ım. Güç ve kuvvet Sana aittir. Bize güç ve kuvvet ihsan eyle Rabbim.
Senden başka ilah tanımıyor, nimetlerine karşı şükr ediyorum, şükrümü kabul buyur Rabbim.
Rablığını ikrar etmek için Senden başka bir ilah olmadığını tasdik ettim. Bu ikrar ile beni huzuruna al Rabbim.
Şanının yüceliğini tenzih için Seni tesbih ediyorum. Tesbihimi gösterişten koru Rabbim.
Cebrail in kanadına yazılı ismin hakkı için duamı redetme Rabbim.

Mikail in kanadına yazılı ismi celalin hakkı için duamı redetme Rabbim.
Mikail in kanadına yazılı ismi celalin hakkı için beni kulluğuna kabul eyle Rabbim.
Azrail in eline yazılı ismi celalin hakkı için son nefeste çenemi iman ile kapamayı nasip eyle Rabbim. İsrafi in alnında yazılı ismi cemalin hakkı için rızkımı helalinden nasip eyle Rabbim.
Münkir ve Nekir e güç veren ismi celalin hakkı için kabirde bana, doğru cevap vermeyi nasip eyle Rabbim.
Hak olan ismin ve kullarının sırları hürmetine beni kulluğundan bir lahza uzaklaştırma Rabbim. İsalmı kemale ulaştırdığın ismi azamın hakkı için, bizi ve evladlarımızı islamın istediği biçimde yaşat Rabbim.
Cennetten dünyaya indirildiğine Adem Aleyhisselamın okuyupte tevbesini kabul buyurduğun ismi azamın hakkı için tevbelerimizi kabul eyle Rabbim.
Şit Aleyhisselamın okuduğu ismi azamın hakkı için bizi aziz eyle Rabbim.
Arşı azamı taşıyabilmek için meleklerin okuduğu izmi azamın hakkı için bize güç ihsan eyle Rabbim.
Tevrat ‘ta, İncil ‘de, Zebur ‘da ve Kuran ‘da yazılı olan ismi azamın hakkı için bizi Kuran yolundan ayırma rabbim.
Kullarına merhamet ettiğin izmi azamın hakkı için bizi nefsimizle baş başa bırakma Rabbim.
Kelimelerini ihtiva eden ismi azamın hakkı için dileklerimizi kabul eyle Rabbim.

cuma gününün ve cuma saatinin hürmetine hepinizin bütün hayır dularınızı allah kabul etsin...
hepinizin cuması mübarek olsun

kızlar bende gece kalkamadım..çoküzgünüm..şimdi cuma saati okuyacağım..hepiniz hakkınızı helal edin..,

sevgili dua kardeşlerim...
sizler için Salavatlar getirdim,İnşirah sureleri okudum ummadığınız yerlerden bol rızıklanın diye niyet ettim,Yasin okudum...Rabbim inşallah kabul eder.isimlerinizi okudum.dua ederken sıkıntılarınızı düşündüm yazılarınızda okumuştum...listede olan olmayan tüm kardeşlerim için okudum...Allaha Emanet Olun...a.s.

Allah razı olsun. Rabbim senin de dualarını kabul etsin. Tüm el açıp medet umanların yardımcısı olsun :Saruboceq:

Hayırlı Cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…