Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Allahım sana açtık ellerimiz sana yalvarıyor , sana yakarıyor , senden istiyor , sende diliyor ve senden bekliyoruz. Sen huzuruna çıkıp sana el açan kullarının hayır dualarını kabul eyle , ellerini boş çevirme yarabbim.:Saruboceq:

Hayırlı cumalar arkadaşlar...
Dün namazımı kıldım duamızı yaptım çok şükür.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.Aminn :Saruboceq:

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar
ben dün gece kalkamadım mafoldumben
saati bile duymamışım yoruldum akşam birazcık sersem gibi uyumuşum
ama bugün cuma saatinde edicem duamı isimlerinizi dileklerinizi tek tek okuyacağım
Allahım bu mübarek gecede ve günde ettiğimiz dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah :Saruboceq:
Hakkınızı helal edin :çok üzgünüm:
Hayırlı cumalar olsun inşallah hepimiz için :Saruboceq:

Son düzenleme:

Helal olsun canım,üzülme bugün yaparsın.Allah kabul etsin.:Saruboceq:
Gecen hafta bende eşim ve annem hasta olduğu için gününde yapamadım

ay kızlar..çok kötüyüm
bende kalkamadım..aşırı yorgundum
gecede uyuyamadım zaten
cuma saatınde edıcem hemde bu gece kalkıcam
ne olur bana da hakkınızı helal edin..rabbim dualarınızı kabul etsin..
kızmayın ne olur

Helal olsun arkadaşım.Rabbim dualarını kabul etsin inşallah :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar,
ladyim hatırlattı saolsun,dileğimi sölemeyi unutmuşum,cuma saatinde dua ednler dualarınıza benide ekleyin,bende cuma saati yapıcam,
rabbim,bana verdiin herşey için sana binlerce kez hamdolsun,
rabbim senden herşeyden önce eşim,çocuklarım ,kendim ve yakınlarım için sağlık istiyorum,
evimizde huzur ve mutluluk hüküm sürsün istiyorum,
eşimin hayırlısıyla bi iş kurup rızkımızı kazanmamızı nasip et,kimsleri, bizleride açlıkla terbiye etme,
kötü ellerin aileme ,çocuklarıma,sevdiklerime uzanmalarına izin verme,
bizler her zaman sana emanetiz sen bizleri korur,gözetirsin,
çocuklarımın hayırlı evlatlar olmalarını nasip et,onlara zihin açıklığı ver,
bu mübarek ayların yüzü hürmetine dualarımızı kabul et,günahlarımızı bağışla allahım.

arkadaşlar bende listenizi alıyorum bu topikten haberim yoktu ama kesin sürekli gelicem artık lady sayesinde saolsunn...
bana da dua ederseniz çok sevinirim başkası adına edilen dualar daha makbuldür çünkü...

yarabbi korkularımı yenmeme yardım et butunlemeye kalan derslerimi geçmemi nasip eyle Allahım stres ve sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmemizi sağla işimde mutlu olmamı ve ileride önümüze çıkan sorunları sabırla tek tek aşmamızı nasip et hayırlısıyla hayatımda olan insanın doğru insan olmasını askerliğini sağ salim yapıp dönmesini nasip et, Borçlulara eda dertlilere deva hastalara şifa nasip eyle inş. bu mubarek günde ellerini açmış sana dua eden senden medet uman insanları geri çevirme kapından nefsimi yenmemi nasip et Allahım nefsini yenip cenneti alanlardan eyle bizleri Peygamber efendimiz (s.a.v) yolundan ayırma... aminn

**** !!!!! ( ÖNEMLİ ) ***** duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan

için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz.....

16 Temmuz Perşembe Gecesi

DUA EDİLECEKLER LİSTESİ
( Bismillahirrahmanirrahim)

1-Roşum ....rabbim,bana verdiin herşey için sana binlerce kez hamdolsun,
rabbim senden herşeyden önce eşim,çocuklarım ,kendim ve yakınlarım için sağlık istiyorum,
evimizde huzur ve mutluluk hüküm sürsün istiyorum,
eşimin hayırlısıyla bi iş kurup rızkımızı kazanmamızı nasip et,kimsleri, bizleride açlıkla terbiye etme,
kötü ellerin aileme ,çocuklarıma,sevdiklerime uzanmalarına izin verme,
bizler her zaman sana emanetiz sen bizleri korur,gözetirsin,
çocuklarımın hayırlı evlatlar olmalarını nasip et,onlara zihin açıklığı ver,
bu mübarek ayların yüzü hürmetine dualarımızı kabul et,günahlarımızı bağışla allahım.

2-sevgiseli_88.....yarabbi korkularımı yenmeme yardım et butunlemeye kalan derslerimi geçmemi nasip eyle Allahım stres ve sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmemizi sağla işimde mutlu olmamı ve ileride önümüze çıkan sorunları sabırla tek tek aşmamızı nasip et hayırlısıyla hayatımda olan insanın doğru insan olmasını askerliğini sağ salim yapıp dönmesini nasip et, Borçlulara eda dertlilere deva hastalara şifa nasip eyle inş. bu mubarek günde ellerini açmış sana dua eden senden medet uman insanları geri çevirme kapından nefsimi yenmemi nasip et Allahım nefsini yenip cenneti alanlardan eyle bizleri Peygamber efendimiz (s.a.v) yolundan ayırma... aminn

sevgiselim roşum canlarım çok sevindim katılmanıza opuyorumnanaktan
ama ricam 3. tekil şahısa göre yazarsanız duayı seviniriz :kedi:
okurken yanlış dua etmemiş oluruz yerimseniben
ve bu şekilde (yukarsaki) listemizi yapalım yerimseniben

lady im anlamadım nasıl yani 3. tekil şahısa göre yazın demişsin ya kafamçokkarıştı

tekrardan sımdı dularımızı okudum yıne...allah kabul etsın herkezden razı olsun..kalkamayanlarada hakkımız helal olsun..uzulmeyın...

hihoyyytAllahıma şükürlerr olsunn dün gece namazımı kılıp duamı ettim kabul olur inşallahhh:Saruboceq:Sonra sabah namazını bekledim .1 saat uyanıktım:1rolleyeslsunn değerrr hemde çokkkk:lepi:

arkadaslar sızedn dua ıstıyorum..
kardesım bı balkondan dusup kolunu kırmıstı...14 yasında....alcıdaydı kolu bır haftadr...
bugun acılcak ıyı olcak sanmıstık kendı ıyıydı....ama tekraar kırıp tam alcıya almıslar...yanlıs kaynamıs...
ve buda suphelı..baska doktora gotrduk amelyat dedı...pazartesı yatıs yapıcak...hepımız ozellıkle annem cok uzgun..bı platın koycaklarmnıs sonra tekrar amelıyat olup cıkarcaklar...ama once bı mercekten bakılcak..dua edermsıınız ınsallah amelıyata gerek kalmasın yada olcaksada hayırlı gecsın..duanzızda unutmzsanız cok makbule gecer....sıze solemek ıstedım..allah razı olsun sımdıden

canım benim prensesim çok geçmiş olsun
allah acil şifalar versin cnm...........

hayırlısıyla inş bir an önce iyileşir dediğin gibi inş ya ameliyata gerek kalmaz gerek varsada

ameliyat güzel geçer ve bir daha sorun çıkmaz inş üzülmeyin allah beterinden saklasın bide küçük bir hayır yapsanız etrafa iyi olur cnm..........

saol boncugum....
evet kurban kescez ya...bız ıkıs enedr hastamneden cıkamadık...allah beterınden sakalsın napalıöm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…