bende duamı ettim canlarım
hepimizin gönlünden geçen hayatına yansısın amin
haftaya gorusene kadar Allaha emanet olun
zira ona emanet olan
ölüme gider..
ama cehenneme asla...!
Allah kabul etsin bende yaptım duamı...
ve dua ederken okadar duygulandımki..
hiç reelde görüşmedik ama kalpten nasıl dua ediyoruz birbirimiz için..senağlama
çok güzel bir duyguya...
Hayırlı cumalar kızlar
Allah gönlü muradınızı versin inşallah
hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah
slm hepinize ...yine dualara koştum ...meleklerimi kaybettim ve dün kürtaj oldum malesef....bu yaşadığım ikinci kürtajdı...şimdi daha çok duaya ihtiyacım var..yoksa nasıl toparlanırım nasıl hayata bağlanırım tekrar...dualarınızı esirgemeyin benden...
ıyı aksamalr arkadaslar
gece namazımı kıldım duamı ettım bende cok duygulanıyorum dua ederkrn ya...allahım dularımızı kabuletsın ınsallah.
dun gece cok dua ettım 3 posta dua yaptım hepsınde ısmen dıyemesemde gece namazı kıldıgım dua arkadaslarım dıye sızı ekleıyorum...sızde benı untmayın olurmu...allah herkezden razı olsun
slm hepinize ...yine dualara koştum ...meleklerimi kaybettim ve dün kürtaj oldum malesef....bu yaşadığım ikinci kürtajdı...şimdi daha çok duaya ihtiyacım var..yoksa nasıl toparlanırım nasıl hayata bağlanırım tekrar...dualarınızı esirgemeyin benden...
Merhaba dua kardeşlerim....
Bir süredir aranızda yoktum yeniden döndüm, Allah ayırmasın inş....
Kötü bir zaman geçirdik biz... Babamı kaybedeli daha bir kaç ay olmuşken geçtiğimiz hafta da 29 yaşındakı kuzenim eşiyle birlikte trafik kazasında can verdi. 9 aylık bebeleri kaldı... Ailecek darmadağınız... Artık dualarımla onlara destek olacağım...