Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yerimseniben
yok canım ya oyle degıl herkese dua edecegız ,ancak kenzul ars ıle edebılırsın de etmeyebılırsınde .o sart degıl yanı
eger kenzul ars ıle bır uye secıp ancak ona dua etmek ıstıyorsan onu da ekleyebılırsın dualarına ,ancak saat tam 3 te herkes ıcın dua edılecek yanı burada ısmı yazan herkesın nıyetıne olacak canım zaten bunun yapılmasının amacıda bu 2 30 gıbı namazlar kılınacak ardından tum kısıler ve kendın adına dua edeceksın tam 3 te,gerısı de sana kalmıs canım..yerimseniben.
burada onemlı olan herkese dua cok kısı dua edecek ve bunu cok kısı adına yapacak bunun duaların gucunu artıracagına ınanıyorum..
olsun sen yıne de dualarını eksık etme bız de sana edecegız tatlım ... haftaya teecudle de katılırsın ınsallah...
kenzül ars duasını kitapdan okuyabiliriz değil mi..ben ezbere bilmiyorum da
Canısı tabi okuyabilirsin.Şeniz ezbere bilen çok azdır zaten.
Ya simdi aklima geldide...ben yurtdisindayim..orda saat 2.30 oldugu zaman burda 1.30 oluyor yani ben 1.30 namazi kilip dua etmeliyim öyle degilmi??:uhm:
kızlar ben yazmıştım fakat atlamışsınız...oğlumun başına kaza bela gelmemesi kötülüklerden korunması için istemiştim
toredo
listenin son hali. dikkat ettim ama atladıklarım olduysa haklarını helal etsinler. onlarada dua edeceğim. ben adetli olduğum için kenzül-arş okuyacağım birazdan ve dua edicem inşallah. ilk kez böyle bir topic gördüm ve o kadar konu arasında bazılarımıza denk geldi, bence bu tesadüf olamaz vardır bi hayır. Allah kabul etsin.34 kişi olmuşuz bu arada