• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dst diamond kullanan varmı?

kubisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
47
0
46
Bursa
ya arkadaşlar başlık olarak yanlış bi seçim biliorum(bir derdim var) ama bulamadım başka bi başlık neyse ya eşim bana bu telefondan almış ben radyo dinlemeyi çok seviyorum aldığı yerden var demişler ama ben telefonda bulamadım radyoyu kullanan yada bilen varsa yazabilrmi

.. kullanmıyorum ama hiç düşündün mü telefoncuya sormayı? onlar yardımcı olabilir.

tabiki düşündüm daha dün geldi düden beri sinir oldum bulamadım dışarıya çıktığımda sorucam tabi, şimdi paylaşmak istedim belki kullanan vardır die

google dan telefon ile ilgili araştırma yaparsanız sonuç alırsınız die düşünüorum ama ..
güle güle kullanın bu arada telefonunuzu :71:

İnternet sitelerine gir ordan bak ya da kılavuzda yazar seçenekler oraya bak

aralıkta doğum günümde eşim hediye etti bana bayılıyorum telefonuma :)
evet radyosu yok ama mp3 çalarım var onda dinliyorum radyoyu..

canim eger dst diamond dedigin general mobile diamond ise ki o oldugunu dusunuyorum:
menu
multimedya
8 numarali secenek FM radyo

oraya giriyorsun. yalniz once kulakligini tak yoksa aktiflesmez (mp3 calar ozelligi kulakliksiz calisiyor radyo icin kulakligi takman gerek) daha sonra ister otomatik arat ister manuel olarak gir frekanslari. istediklerini kaydedebiliyorsun. gule gule kullan telini. su an ben de diamond dan yaziyorum sana:)

canim eger dst diamond dedigin general mobile diamond ise ki o oldugunu dusunuyorum:
menu
multimedya
8 numarali secenek FM radyo

oraya giriyorsun. yalniz once kulakligini tak yoksa aktiflesmez (mp3 calar ozelligi kulakliksiz calisiyor radyo icin kulakligi takman gerek) daha sonra ister otomatik arat ister manuel olarak gir frekanslari. istediklerini kaydedebiliyorsun. gule gule kullan telini. su an ben de diamond dan yaziyorum sana:)

bende neden yok ya :63: menu- multimedya- 8 numaralı secenekte bluetooth var. FM radyo seceneği yok :50:

FMradyo

Seçenekmenüsü(Optionmenu)

Cep telefonunuz FM radyo desteklidir. Cep telefonundan radyo dinlemek için telefonun kulaklık girişine kulaklık kablosunu takın. Kulaklığın kablosu FM radyonun anteni görevini görür, bu yüzden serbest olmalıdır. Radyo dinlerken normal olarak arama yapabilir ve alabilirsiniz. Bir konuşma sırasında radyonun sesi otomatik olarak kısılır. Bazı uygulamalar veri alıp göndermek için GPRS veya CSD kullanıyorsa, bu radyoda parazite sebep olabilir. FM radyo etkinken cep telefonunda radyo kanalının numarası,
ismi (kaydedilmişse) ve frekansı görüntülenir. Cep telefonuna bazı radyo kanallarını kaydettiyseniz (en fazla 9 kanal), dilediğiniz kanala gidebilir veya tekabül eden kanalı bulmak için 1-9 arasındaki sayı tuşlarından birine basabilirsiniz.

Kanal listesi (Channel list):
9 kanal düzenleyip kaydedebilirsiniz.

Manüel giriş (Manual input):
Belirli bir radyo frekans bandını düzenleyebilirsiniz. Radyo frekansı 87.5mHz ile
108.0mHz arasındadır.

Ön ayarlı otomatik arama (Preset auto search)
:
Otomatik arama yapabilir ve bulunan kanalları listeye
kaydedebilirsiniz.

Ayarlar (Settings):Arkaplanda çalma, hoparlör, kayıt formatı, ses kalitesi ve kayıt saklama (background play,
loud speaker, record format, audio quality and record storage) ayarı yapabilirsiniz.

Kayıt (Record):Yeni dosyalar kaydedebilirsiniz.

Ekle (Append):Yüksek seviyedeki dosyalar için ek kayıt oluşturabilirsiniz (yalnızca AMR formatındaki kayıt
dosyaları için).

Dosya listesi (File list):Kayıt dosyaları

Son düzenleme:
bende neden yok ya :63: menu- multimedya- 8 numaralı secenekte bluetooth var. FM radyo seceneği yok :50:

benimkide aynı şekilde..yeni üretilenlerde radyo seçeneği yok sanırım...:44:
ben kullanmıyorum zaten radyo ama olmaması enteresan..

yinede telefonumdan çok memnunum :61:

Back