• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DSP adayından rakı kadehli afiş!

Tamam da kendi fikrinizi çürüttünüz.

Madem bunu görünce AKP'ye oy vermeniz gerektiğini anladınız, o halde onların yaptığını da duyunca şu an AKP'ye oy vermemeniz lazım.

Vermeyecek misiniz?
bunu görünce akp ye oyumu neden vermem gerektiğini BİR KEZ DAHA anladım dedim...ayrıca oyumu kime vereceğime ben karar veririm....akp nin de böyle afişi varsa ki varmış...akp ye vermem için daha başka sebeplerim de var.....:KK66:

canım erkek kardeşim biz iki kız kardeş sigara kullandığımız halde hiç içmedi ünüversitede birlikte yaşadığı arkadaşları içki esrar vs kullananlarda olmuş ama hiç birini kullanmadı..bu kişiseldir,reklam vs..şeylerden kullanmayan insan kullanmaya başlamaz
ama her insan kardeşiniz gibi dirayetli olmayabilir

bunu görünce akp ye oyumu neden vermem gerektiğini BİR KEZ DAHA anladım dedim...ayrıca oyumu kime vereceğime ben karar veririm....akp nin de böyle afişi varsa ki varmış...akp ye vermem için daha başka sebeplerim de var.....:KK66:

Zaten oyunuza müdahale etmeye çalışan olmadığı için belirtmeniz komik olmuş.

Göz kırpmanıza gerek yok, flört etmiyoruz. Medeni bir şekilde diğer oy verme sebeplerinizi yazabilirsiniz.

Zaten oyunuza müdahale etmeye çalışan olmadığı için belirtmeniz komik olmuş.

Göz kırpmanıza gerek yok, flört etmiyoruz. Medeni bir şekilde diğer oy verme sebeplerinizi yazabilirsiniz.
siz buraya yorumunuzu sadece müdahele altında kaldığınızı hissettiğinizde mi yazıyorsunuz....o zaman rahat olun burada isteyen istediği yorumu yazabilir.... ayrıca bu:KK66: flört için kullanılan bir smeley olsaydı kk ya koymazlardı herhalde...sonuçta kk leybiyenler meclisi değil, değil mi?
gerçekten rumuzunuzun hakkını fazlasıyla veriyorsunuz...bravo:KK9:

siz buraya yorumunuzu sadece müdahele altında kaldığınızı hissettiğinizde mi yazıyorsunuz....o zaman rahat olun burada isteyen istediği yorumu yazabilir.... ayrıca bu:KK66: flört için kullanılan bir smeley olsaydı kk ya koymazlardı herhalde...sonuçta kk leybiyenler meclisi değil, değil mi?
gerçekten rumuzunuzun hakkını fazlasıyla veriyorsunuz...bravo:KK9:

Öncelikle hakaret etmeyerek insanlara kendiniz örnek olun, sonra afişleri bu bahane ile eleştirin.

Klavyenizden hakaret de çıkıyor, halbuki burası kahvehane değil. Ama yasak, değil mi?

bende zaten zorla içirirler demek istemedim....demek istediğim kötü davranışların göze sokulması
artık ben tüm partililerin yaptıklarına şaşıramıyorum bile,mahalle kavgasına döndü..bu kişiye bakıp içecek varsa buda resmin kabahati değil..ben fal baktırmam örneğin..mahalledeki arkadaşlar çok meraklı bu konuda,para ile bakan birini getirmişler,ortamda illa sana baksın dediler,hayır dedim..aslında anlatmak istediğim farklı,özgürlük konusu vs vardı hatırlarsan,

Dini alet eden olurda alkolu eden olmaz mi :D İkisi de yanlış bana kalırsa.

Şöyle güzel bi sofra olsa da icsek :)

Öncelikle hakaret etmeyerek insanlara kendiniz örnek olun, sonra afişleri bu bahane ile eleştirin.

Klavyenizden hakaret de çıkıyor, halbuki burası kahvehane değil. Ama yasak, değil mi?
ama ben de hz eyüp değilim....
ayrıca benim örnek olmak gibi bi vasfım olamaz ne bir siyasetçi ne bir sanatçıyım...hakaret etmedim sizin kendinize yakıştırdığınız ve rumuz olarak kullandığınız şeyi vurguladım....
umarım yeterli olmuştur...bir daha insanların tercihlerini sorgulamazsınız.........

ama ben de hz eyüp değilim....
ayrıca benim örnek olmak gibi bi vasfım olamaz ne bir siyasetçi ne bir sanatçıyım...hakaret etmedim sizin kendinize yakıştırdığınız ve rumuz olarak kullandığınız şeyi vurguladım....
umarım yeterli olmuştur...bir daha insanların tercihlerini sorgulamazsınız.........

Rumuz insanın kendisini ifade etmesi amacı ile seçilmez, başka bir şeye gönderme yapabilir. Zaten ben ''aptal'' yakıştırmanızı umursamadım, şikayet de etmem prensip olarak.

Ancak etik kaygılar taşıdığını belirten bir insanın en azından yasak olmayan şeyleri yapması beklenir. Alkol almak yasak değildir, hakaret etmek yasak.

Tercihleriniz sorgulanmadığı halde bu konuda sürekli buna vurgu yapıyorsunuz. Halbuki tercihinizin sebebinin diğer partiyi de etkilediği belirtilmişti. Ben de başka sebepleriniz var ise medeni bir biçimde açıklayabileceğinizi söyledim.

Bu doğrultuda saygı çerçevesini bozan sizsiniz.

Rumuz insanın kendisini ifade etmesi amacı ile seçilmez, başka bir şeye gönderme yapabilir. Zaten ben ''aptal'' yakıştırmanızı umursamadım, şikayet de etmem prensip olarak.

Ancak etik kaygılar taşıdığını belirten bir insanın en azından yasak olmayan şeyleri yapması beklenir. Alkol almak yasak değildir, hakaret etmek yasak.

Tercihleriniz sorgulanmadığı halde bu konuda sürekli buna vurgu yapıyorsunuz. Halbuki tercihinizin sebebinin diğer partiyi de etkilediği belirtilmişti. Ben de başka sebepleriniz var ise medeni bir biçimde açıklayabileceğinizi söyledim.

Bu doğrultuda saygı çerçevesini bozan sizsiniz.
sıktın

ayrıca arkadaşlar bir topic açıldığında herkes fikrini beyan ediyor...aynı şekilde ben ve benim gibi düşünenlerde....ama ne hikmetse bi grup arkadaş hemen saldırıya geçiyor....
hemen gard alınıyor sorular soruluyor imalı konuşmalar cahil vurguları falan falan ....
biz neden sizin mesajlarınızı sorgulamıyoruz düşündünüz mü....illa sizin gibi düşünmek yaşamak davranmak zorunda mıyız....özgürlük özgürlük dersiniz biri fikrini söyleyince de kafanıza göre yargılarsınız....yeter artık gına geldi......
Sadece tek bir cevap istenmis vermemissiniz merak ettim. Mhpye verin bence oyunuzu bu sebepten. Iki partide raki acmis sonucta :)

Sadece tek bir cevap istenmis vermemissiniz merak ettim. Mhpye verin bence oyunuzu bu sebepten. Iki partide raki acmis sonucta :)
partiye oy verirken ne bir afiş için ne de bir kk üyesi için oy veririm....onun için seni alakadar eden bir durum yok herkes işine baksın.....

Back
X