• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DSP adayından rakı kadehli afiş!

daha önce bir topicte neden oy verdiğim imalı şekilde soruldu ısrar edildi....uzun zaman ayırıp yazmak istemedim....çünkü oradan başka yere atlayacak asla anlamak istemeyeceklerdi....nitekim yazmadım....koyun cahil imaları yapıldı keyifle alay edildi....
burada yine aynı birşeyle karşılaştım dedim bu sefer yazayım...yazdım ve hiçbirşey değişmedi...madem beni anlamaya çalışmayacaksın madem dediklerim yalan neden merak ediyorsunuz neden soruyorsunuz.....
bu topicler yalnızca siz yorum yazın diye açılmıyor..... bundan sonra fikrimi eleştirene tek cevabım sanane....

daha önce bir topicte neden oy verdiğim imalı şekilde soruldu ısrar edildi....uzun zaman ayırıp yazmak istemedim....çünkü oradan başka yere atlayacak asla anlamak istemeyeceklerdi....nitekim yazmadım....koyun cahil imaları yapıldı keyifle alay edildi....
burada yine aynı birşeyle karşılaştım dedim bu sefer yazayım...yazdım ve hiçbirşey değişmedi...madem beni anlamaya çalışmayacaksın madem dediklerim yalan neden merak ediyorsunuz neden soruyorsunuz.....
bu topicler yalnızca siz yorum yazın diye açılmıyor..... bundan sonra fikrimi eleştirene tek cevabım sanane....
Yok sana ne demeyelim kaba olur ama haklısınız kimse oyunun Hesabını vermek zorunda değil, Gönül kimi isterse oy onundur ve hakikaten bu topikler aynı düşünen insanlar yazsın diye açılmadı.

Yok sana ne demeyelim kaba olur ama haklısınız kimse oyunun Hesabını vermek zorunda değil, Gönül kimi isterse oy onundur ve hakikaten bu topikler aynı düşünen insanlar yazsın diye açılmadı.
banla beni munem yeminlen banlansamda senin elinden değilmii..gerisi hikayee.. hani biz yazışıyoruz,ya sen şöyle aramıza gelip yorum yapmıyonmu bayılıyorum.. her zaman beklerizz.. :KK60:not:kimse bunu yalakalık olarak algılamasınn valla uçarım üstünüze..:KK53::KK53:

banla beni munem yeminlen banlansamda senin elinden değilmii..gerisi hikayee.. hani biz yazışıyoruz,ya sen şöyle aramıza gelip yorum yapmıyonmu bayılıyorum.. her zaman beklerizz.. :KK60:not:kimse bunu yalakalık olarak algılamasınn valla uçarım üstünüze..:KK53::KK53:
Of'lu niyetini ben biliyorum ya gülüm;)

Of'lu niyetini ben biliyorum ya gülüm:KK66:
yahu nedir sanal alem hanginizi tanıyorum ama bir seni ,bir nevresteyi,bir margayı.niye sevdim ben bu kadar diğer editörlerimizi pek tanımıyorum) ama sizin buralarda dolaşmanız pek hoşuma gidiyor ayol Rabbim hepinize sağlık versin müdüremm..:KK68::KK68:

mune artık bu safhadan sonra hiçbir söz karşılımıyor anlatmak istediğimi....
herkesin yaşam tarzı kriterleri memnuniyet eşiği farklı hiçbir pati 4 4 lük olamaz ki.....hangisi senin için + ise ona verirsin..... geçen sordular + ları bebeğim var uzun uzadıya yazamadım.... biliyordum yazdığımda da böyle olacağını....orada yine cahil imaları yapıldı....hatta arkadaşın biri direk söyle dedi...eğer yazmazsan sürü psikolojisiyle oy verdiğini düşüneceğim dedi....(yani şuan tam aklımda yok ama tam olarak bunu ima etti...) bende yazmadım alaylar edil falan....
bu sefer zamanım vardı dur dedim yazayım benim için neler değişti...neden oy veriyorum belki anlarlar....yok yine aynı imalar....
peki madem umursamayacaksın anlamaya çalışmayacaksın neden soruyorsun...neden zamanımı çalıp açıklama istiyorsun...bu durumdan sonra yok yani hiçbiryazının anlamı yok.....
ben neden kimseyi alıntılayıp sorgulamıyorum,aşağılamıyorum...herkesin kendi düşüncesi...ve herkesin kullanabileceği tek oyu var....

Son düzenleyen: Moderatör:
mune artık bu safhadan sonra hiçbir söz karşılımıyor anlatmak istediğimi....
herkesin yaşam tarzı kriterleri memnuniyet eşiği farklı hiçbir pati 4 4 lük olamaz ki.....hangisi senin için + ise ona verirsin..... geçen sordular + ları bebeğim var uzun uzadıya yazamadım.... biliyordum yazdığımda da böyle olacağını....orada yine cahil imaları yapıldı....hatta arkadaşın biri direk söyle dedi...eğer yazmazsan sürü psikolojisiyle oy verdiğini düşüneceğim dedi....(yani şuan tam aklımda yok ama tam olarak bunu ima etti...) bende yazmadım alaylar edil falan....
bu sefer zamanım vardı dur dedim yazayım benim için neler değişti...neden oy veriyorum belki anlarlar....yok yine aynı imalar....
peki madem umursamayacaksın anlamaya çalışmayacaksın neden soruyorsun...neden zamanımı çalıp açıklama istiyorsun...bu durumdan sonra yok yani hiçbiryazının anlamı yok.....
ben neden kimseyi alıntılayıp sorgulamıyorum,aşağılamıyorum...herkesin kendi düşüncesi...ve herkesin kullanabileceği tek oyu var....
Anlıyorum duygularını, mesela bende hiçbir partiye oy vermeyenlerdenim çünkü hiçbiri benim beklentilerime uymuyor, kararsız dedikleri kesimdenim yani ama emin olun benimde kararsız olmam garipseniyor, vatandaşlık Hakkı deniyor fakat oy kullanacak birini bulamayınca inanmadığım birine oy vermekte bana ters geliyor, mantıksız geliyor, ben bu oy konularında farklı düşünüyorum biraz, tasvip etmediğim birinin gitmesi için oy verirsem ve oy verdiğim parti vaadlerinin hiçbirini gerçekleştirmezde halk mağdur olursa bu vebalde payım olduğunu düşünüyorum, nasıl bugün iktidardan memnun olmayanlar bunda sizinde suçunuz var, bu vebali nasıl ödeyeceksiniz deyip oy verenlere söyleniyorsa, aynı şey başka bir parti gelipte başarısız olduğunda da geçerli değil mi?

Çok ince mi düşünüyorum bilmiyorum fakat ne yapayım bu da benim düşünce şeklim, 43 Yaşından sonra huyum değişmeyeceğine göre yapacak birşey yok, ne yapıyorum fikrimi yazıp, gerektiğinde eleştirimi de ortaya koyup çekiliyorum kenara, herkes benim gibi düşünmek zorunda değil, bunun için dışlanacaksam da zaten dışlanırım, insanlar yalnız doğar yalnız ölür, kalabalıklar içerisinde hepimiz Yalnızlık yaşamıyor muyuz zaten:KK14:

Banlanmayı duydunuz gülersiniz tabii:KK70:
Ola ki herkesler mapusa düşerse arkamdan sövmeyin ama:KK70:
daha sabıkam yok:KK59: umarım hiç olmaz:KK66:
bazen dilim sivri olur:KK62: ama insanları kırmayı kuralları çiğnemeyi hiç sevmem:KK68:

aglatan kafe arkadas ne güzel yazmis..
soruyorlar cevap verincede inanmiyorlar yada alay ediyorlar o halde niye soruyorlar??
herkes onlar gibi düsünmek zorunda degil...
bu yazdiklari yüzünden banlandiysa eger cok yazik...

seçimden sonrada alırsın kavununu peynirini oturur içersin ahahah zaten aldığı %1 oy , afişi de oy verirsen ne ala vermezsen ben içer keyfime bakarım der gibi :KK45:

aglatan kafe arkadas ne güzel yazmis..
soruyorlar cevap verincede inanmiyorlar yada alay ediyorlar o halde niye soruyorlar??
herkes onlar gibi düsünmek zorunda degil...
bu yazdiklari yüzünden banlandiysa eger cok yazik...
Yazdıkları için değil, bir konusunda içerik sildiği için banlandı.

Kimseden korkumuzolmadığını ve baskılara boyuneğmeyeceğimizi göstermemizaçısından bir mesaj olduğunudüşünüyorum."
Demiş .....Belli adamın kimseden korkusu yok . Allah korkusu olan zaten böyle yapmaz !!!

Back
X