• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DSP adayından rakı kadehli afiş!

akpraki.jpg

DSP yapar da Akp yapmaz mı :KK66:

Afiyet olsun goçlara :KK9:

allahım yaa.... kuranla da yapılmaz...daha önce bunun için açılan topicte de söyledim...bakabilirsiniz.....

Iyide, o sevdigin Akp bunu yapiyor iste. O inandigin dini bir nevi kirletmiyor mu sence? Bir içkili afis sana "iyikine akp'ye oy veriyorum" dedirtiyor da, Erdogan kurani mitinglerde salladigin da "ben niye akp ye oy veriyorum?" dedirtmiyor mu?

Iyide, o sevdigin Akp bunu yapiyor iste. O inandigin dini bir nevi kirletmiyor mu sence? Bir içkili afis sana "iyikine akp'ye oy veriyorum" dedirtiyor da, Erdogan kurani mitinglerde salladigin da "ben niye akp ye oy veriyorum?" dedirtmiyor mu?
dedirtiyor bunun için + ve - leri ayırdığımda ağır basan yine akp oluyor.....
kimse kendisine 4 4lük uyan bir parti bulamaz ki hangisi yakın sa ona verir..... benim oy vermem onu yüzde yüz her yaptığını kabul ediyorum anlamına gelmez değil mi....

biz akp lide ğiliz bizde içki olayı yok,eşimi çok davet ederler,maaşallah hiç gitmemiştir

dedirtiyor bunun için + ve - leri ayırdığımda ağır basan yine akp oluyor.....
kimse kendisine 4 4lük uyan bir parti bulamaz ki hangisi yakın sa ona verir..... benim oy vermem onu yüzde yüz her yaptığını kabul ediyorum anlamına gelmez değil mi....

Merak ettim, dinini kirletmek sadece bir eksi ise, artilari nedir?

Merak ettim, dinini kirletmek sadece bir eksi ise, artilari nedir?
ben dini kirlettiğini değil, yanlış yaptığını düşünüyorum.....
küçük bir ilin küçük bir ilçesindeyim....bildim bileli aynı yaşadık hiçbir yenilik yok...... hiç abartmıyorum...tek yaptıkları seçim zamanı kaldırım taşı söküp takmaktı.....
akp döneminde doğalgaz çalışması üniversite park ççevre düzenlemeleri özel hastane ayarında bir hastane.....kurslar spor salonları sağlık ocakları ve bunun gibi bir çok şey ... bu sadece o benim ücra memleketimde yapılanlar heryere gitme şansım olmadığından gitttiğim yerlerde de aynı değişmeler....oraları da tahmin edebiliyorum.....bahardan ist a gitttik eşim daha önce çok gittiğinden tedirgindi yollardan dolayı.... bi çıktık yola 2 çocukla 750 km mi gittik 250 km mi anlamadık.....
benim babam 75 yaşında artık araba kullanamıyor hatta geçen sene kaza yaptı ölümden döndü... şu an istediği otobüse bedava binip istediği yere gidebiliyor....annem de aynı şekilde...
bizim zamnımızda bi kırtasiye alışverişi yapardık o zamanın parası 40 tl öderdik....(bizim zaman dediysem 90lar).kömür parası isterlerdi ailelerimizden....kızım ilkokula gidiyor 1 kuruş vermiyoruz...üzerine benim evde içiremediğim haftada 3 gün sütünü içiyor (ki r misinben alabildiğim halde içmiyor..alamayanlara bulunmaz nimet)yakında kuru üzüm kampanyası başlayacak....
en yakın komşumun anneme ben 2 gündür açım çocuklarda sabahtan beri birşey yemedi makarna verir misin dediği günleri biliyorum....şuan benim komşum annemler merkeze taşındı...ben oturuyorum o evde.şimdi hem market hem kömür yardımını alıyor(ayrıca kömür yerine rakı dağıtan kişşiye oyumu veririrm diyen arkadaşa utanma vesilesidir bu anlattığım....kadın da artık çocuklara rakı içirir rakı ile ısıtırdı çocuklarını)....
en önemlisi de en yakınım ablam türban mağduru....şuan 40 yaşında terzilik yapıuyor....genel kültürü bilgisi kpss ye yetecek kadar zeki...hep içinde kaldı okuma isteği durmadı evde geliştirdi kendini.....orta ve lise yi dışarıdan bitirdi....şuan üni ye hazırlanıyor.... yaş 38siz düşünün artık....bu bile başlı başına yeterli bir gerekçe....
ben bi cahillik yapıp 17 yaşında kaçarak evlendim 28 yaşındayım 2 çocuğum var şükür mutluyum...liseyi dışarıdan bitirdim 4.5 not ortalamasıyla tde üni 2.sınıfım bu hafta bitecek inş....eğer türban yasağı kalkkmamış olsaydı şuan evimde kös kös oturuyor olacaktım...şuan umudum var hırsım var hayata karşı.....bazıları bu türban olayını basite indirgemeye çalışıyor ama işte bazılarımızın hayatına mal oluyor....
eskiden ne öğretmenlere askerlere memurlara ne polislere ne de dr lara güç yetiyordu insanı azarlar şekilde konuşuyorlaardı...şu an herkes işini yapıyor herkes güler yüzlü....
benim bulunduğum il şuan belki en küçük illerden biri üni hastahanesi ve her branştan dr var..... artık dr için ank gitmiyoruz mesela..... daha sayamadıklarım var....uzun uzadıya yazdım ki geçen topicte arkadaşlar neden veriyorsun dediler bebeğimden dolayı yazamadım....cahillikle sürü psikolojisiyle itham ettiler dalga geçtiler.... umarım onlar da okur.... uzun oldu kusura bakma...inan aklıma gelmeyen birçok şey daha var....
işte bunlar benim yaşadıklarım artılarım...her gelişme umuttur benim için güvenmediğim insanlara vermem....işte tam bu noktada lafa değil icraata bakıyorum...

vallahi ülkecek aştık kiminin elinede kuran sallar kimi kadehi,allah sonumuzu hayr etsin:KK57:

Elinde Kuran-ı Kerimi sallayacağına , şarap alsın daha iyi !
Ama yinede alkolle afişede hiç gerek yoktu!.. bence fazla oy almayacagını bıldıgı için ; içinden geldiği gibi davranmış..

Back
X