- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi in vino veritas
görmedim görseydim yanlış bulurdum....zira içki ile siyast yapılmaz.....
Kuran ile yapilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görmedim görseydim yanlış bulurdum....zira içki ile siyast yapılmaz.....
öyle yapma "flört ediyoruz" sanarlar....Hadi bakalim oyle olsun
allahım yaa.... kuranla da yapılmaz...daha önce bunun için açılan topicte de söyledim...bakabilirsiniz.....Kuran ile yapilir mi?
aslan sütü helalmiş demekki yada helalmiki,tövbe tövbe bizde çarpılıcaz siyasetçiler yüzünden
allahım yaa.... kuranla da yapılmaz...daha önce bunun için açılan topicte de söyledim...bakabilirsiniz.....
dedirtiyor bunun için + ve - leri ayırdığımda ağır basan yine akp oluyor.....Iyide, o sevdigin Akp bunu yapiyor iste. O inandigin dini bir nevi kirletmiyor mu sence? Bir içkili afis sana "iyikine akp'ye oy veriyorum" dedirtiyor da, Erdogan kurani mitinglerde salladigin da "ben niye akp ye oy veriyorum?" dedirtmiyor mu?
biz akp lide ğiliz bizde içki olayı yok,eşimi çok davet ederler,maaşallah hiç gitmemiştirIyide, o sevdigin Akp bunu yapiyor iste. O inandigin dini bir nevi kirletmiyor mu sence? Bir içkili afis sana "iyikine akp'ye oy veriyorum" dedirtiyor da, Erdogan kurani mitinglerde salladigin da "ben niye akp ye oy veriyorum?" dedirtmiyor mu?
dedirtiyor bunun için + ve - leri ayırdığımda ağır basan yine akp oluyor.....
kimse kendisine 4 4lük uyan bir parti bulamaz ki hangisi yakın sa ona verir..... benim oy vermem onu yüzde yüz her yaptığını kabul ediyorum anlamına gelmez değil mi....
Ayrandır kız o Fesatlık yapmayalım şimdi
vallahi ülkecek aştık kiminin elinede kuran sallar kimi kadehi,allah sonumuzu hayr etsin
Kalk yatalım bacım. Memleket meseleleri bitmezvallahi ülkecek aştık kiminin elinede kuran sallar kimi kadehi,allah sonumuzu hayr etsin
haklısınKalk yatalım bacım. Memleket meseleleri bitmez
iyi geceler...Kalk yatalım bacım. Memleket meseleleri bitmez
Sana da canımiyi geceler...
Sana da canım
ben dini kirlettiğini değil, yanlış yaptığını düşünüyorum.....Merak ettim, dinini kirletmek sadece bir eksi ise, artilari nedir?
vallahi ülkecek aştık kiminin elinede kuran sallar kimi kadehi,allah sonumuzu hayr etsin