- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
bunları görünce akp ye oyumu neden vermem gerektiğini bir kez daha anlıyorum.....
rakı değil yanlızca genelleme olarak alkol uyuşturucu vs....ayrıca rahatsız olduğum konu afişlere basılmasındandır.....yoksa kimsenin yediği içtiği ırgalamaz beni.....Rakı neden bu kadar rahatsız ediyor sizi, anlatsanıza biraz...
Aynı şeyi AKP de yapmıştı, onda da bu tepkiyi vermişsinizdir mutlaka.rakı değil yanlızca genelleme olarak alkol uyuşturucu vs....ayrıca rahatsız olduğum konu afişlere basılmasındandır.....yoksa kimsenin yediği içtiği ırgalamaz beni.....
görmedim görseydim yanlış bulurdum....zira içki ile siyast yapılmaz.....Aynı şeyi AKP de yapmıştı, onda da bu tepkiyi vermişsinizdir mutlaka.
Afişte olunca n'oluyor? Ovv bu adam içiyormuş, hemen bende gidip bir 35'lik açayım diyen yoktur herhalde...rakı değil yanlızca genelleme olarak alkol uyuşturucu vs....ayrıca rahatsız olduğum konu afişlere basılmasındandır.....yoksa kimsenin yediği içtiği ırgalamaz beni.....
evet belki böyle diyen yoktur ama gözönünde olması meşrulaştırıyor alkolü....ayrıca bu benim fikrim...beğenirsin ya da beğenmezsin.....Afişte olunca n'oluyor? Ovv bu adam içiyormuş, hemen bende gidip bir 35'lik açayım diyen yoktur herhalde...
evet belki böyle diyen yoktur ama gözönünde olması meşrulaştırıyor alkolü....ayrıca bu benim fikrim...beğenirsin ya da beğenmezsin.....
hay allahım yav ne hale geldikBen diyorum hep kömür yerine rakı dağıtan partiye vercem oyumu diye... Bi aklı başında adam çıktı rakıya hak ettiği değeri veren
allah allah bismillah deyip çalıp çırpıp saçıp savurmakta haram değilmiRakı neden bu kadar rahatsız ediyor sizi, anlatsanıza biraz...
canım erkek kardeşim biz iki kız kardeş sigara kullandığımız halde hiç içmedi ünüversitede birlikte yaşadığı arkadaşları içki esrar vs kullananlarda olmuş ama hiç birini kullanmadı..bu kişiseldir,reklam vs..şeylerden kullanmayan insan kullanmaya başlamazrakı değil yanlızca genelleme olarak alkol uyuşturucu vs....ayrıca rahatsız olduğum konu afişlere basılmasındandır.....yoksa kimsenin yediği içtiği ırgalamaz beni.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?