• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DS geti

temmuzsendromu

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.250
14
358
kızlar üds bitti nasıl geçti? bi de 50 puanı geçemezsek 0 sayılıyormuş doğru mu? tecrübeli arkadaşlar lütfen cevap yazsınCADIARZU

merhaba canım

genel olarak üniversiteler 50 puan ve üzeri şartı koşuyor yani 50 nin altında alınca sıfır mı sayılıyor bilmem ama bir işe yaramıyor diye bılıyorum yanii sıfırda diyebiliriz

herkese geçmiş olsun arkadaşlar.....
ben hazırlanan biri için çok kolay bir sınav olduğunu düşünüyorum sınava girmiş biri olarak.....
anlaşılırdı sınav ama ben girmeye geç karar verdim ve çalışamadığım için fazla beklentim yok...umarım herkes dilediği sonucu alır...

Bu sınav için kursada gittim ama çalışamadım maalesef doğru dürüst ki bence zordu da bakalım 50 alsam yeterdi...Ayrıca 50 alacaksan 0 diye bişey yok canımm sadece 50 nin altı pek bi işe yaramıyor...

üds açıklanmış arkadaşlar.....benim ilk girişimdi 57 almışım.... keşke çalışmaya vaktim olsaydı daha iyi alabilirdim. diye düşündüm ama buna da şükür.....inşallah herkes gönlüne göre puanlar almıştır....

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum 55 almışım bu da bana yetiyor yüzde 15i alınıyor ve bizim üniversite şart koşmuyor hiç çalışmamıştım oldukça iyi geldi sonucum çok şükür

bende 55almışım cok fazla çalışamama rağmen..zor bi sınav hiç değildi kesinlikle arkadaşlar herkes istediği sonuçları almıştır umarım....

Back