Cilt Bakımı Ürünleri Drula Vitiligo Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Dermadewa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
183
0
Merhaba

5 adet KK Pro kart sahibi, üyemiz ile bu ürünü test edeceğiz.

Üyelerimiz Drula Vitiligo Kremi sayfasında yer alan kullanım şekline göre ürünü kullanıp sonuçlarını olumlu veya olumsuz olarak bu sayfada paylaşacaktır.

oglum henüz 4,5 yaşında tam tanı konulamadı ama vitiligo ihtimali yüksek görünüyor herhangibir ilaç verilmedi sadece yüksek faktörlü güneş kremi kullanmam tavsiye edildi

denemek için gönderilelek olan krem onun yaşına uygun ise vitiligo deneme grubuna katılmak isterim

Merhaba,
Bizim tavsiyemiz 12 yaşından itibaren bu tür ürünlerin kullanılması yönünde, çocuğunuzun yaşı bu türü ürünleri kullanmak için küçük, çünkü farklı reaksiyonlar, tepkiler ortaya çıkabilir.

Drula Vitiligo Kremi gönderilen kişiler:

denizbavli
mortifera
Sumak
yaGmurluk

Vitiligo kreminiz tedaviye yönelik mi yoksa anlık çözümler için mi ? yani sadece vücuttaki beyaz kısımların rengini koyulaştırmaya yarayan bir ürün mü? ayrıca kullanan arkadaşlar sonuçları yazarsa sevinirim.

Merhaba,
Drula vitiligo kremi kozmetik bir üründür! O yüzden tedavi amaci ile kullanilamaz. Fakat su ana kadar Drula vitiligo kremini kullanicilardan cok olumlu dönüsler aliyoruz. Drula vitiligo krem normal cilt rengi ile vitiligolu bölge arasindaki farki cok iyi azaltiyor...

Mrhaba,

Ben bu kremi babam için istemiştim. Lakin şunu anlamadım. Ürünün rengi fondoten gibi. Acaba ürünün sadece kapatıcı özelliği mi var yoksa belli bir kullanımdan sonra mı ton farkını azaltıyor?

Drula vitiligo kremi sürekli kullanimdan sonra normal cilt rengi ile vitiligolu bölge arasindaki farki azaltiyor.

KREM 2GÜN OLDU ELIME GECELI SÜPER BI KREM HERKESE TAVSİYE EDERIM EN AZINDAN ELLERIMDEKI BEYazlıklar göze batmıyo elıme sürelı neredeyse 2 gün oldu ve hala ellerımın rengı eskı beyazlıgını almadı samımı söylüyorum deneyın görün çok memnun kalacaksınız

deneyenlerden henüz tam olarak yorumlar gelmedi heralde ben de merak ettim nasıl bisey denemek isterim

banka da güvenlik görevlisi bir arkadaşımız var. onun için netten araştırmıştım. beyaz lekeleri kapatıcı olarak viticolor diye bir ürün kullanmaya başladı ve memmundu. sonra bu drula yı duyunca Almanyadan bir arkadaşıma getirtmiştik 2 tane numune için. tanesi 14 Euroydu. Bunu da kullandı ama pek memnun kalmadı. merak eden varsa neden memnun kalmadığını sorarım...

fotoğraf ekleme şansım yok ama samımı söylüyorum ellerde çok etkılı yalnız diz dirseklerde başta kına rengını alıyo söylım tabi benım gibi açık tenlıysenız eğer koyu tenlıysenınız hiç bellı bile olmaz ben beyaz tenlı oldugum için güneş almayan yerlere sürünce ilk etapta kına rengını alıyo sonra normale dönüyo ama
tabiki tercıh sizin ben bide vitix tablet vitix jel kapatıcı olarak da drula aldım kullanıyorum 1 ay oldu bakalım bu sekılde devam edecegım sonuçlardn haberdar ederım sizleri

X