Merhaba,
Tek başına Kılcal damarların belirginleşmesine telenjektazi denir. Bunlar herhangi bir cilt hastalıgı degildir yapılsal oldugu için cilde uygulanan herhangi bir kozmetik ürün etkili olmaz. Ancak Rosacea (Kızarıklık) denilen cilt sorununun bir parçası olarak bulunabilir. Drula kızarıklık kremini kullanan kullanacılardan gayet olumlu dönüşler alıyoruz...http://www.kadinlarkulubu.com/dermadewa/447234-drula-kizariklik-rosacea-leke-cil-kremi.html
bende deneme grubuna katıldım arkadaslar cıldım cok kotu kızarık dolu inşallah krem gelirse kullanıcam ve burdan oncesının ve sonrasının resmını cekıp yayınlıycam... umarım işe yarar
kullanan arkadaşlar, olumlu yorumlarınızı heyecanla bekliyorum
KK'da Drula leke çil kremini kullanıcıların yorumlarını KK'da buradan da takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/dermadewa/447240-drula-leke-cil-kremi-deneme-grubu.html[/QUOTE
teşekkürlerrrr
mrbb. kremi alıp kullandınız mı? bende almayı düşünyrm ama yorumlardan sonra tabi 18 yaşındayım cildim çok hassas çünkü
Merhaba Dermadewa,
Verdiğin linke göz attım ama kafam karıştı. Benim yüzümde de sivilce lekeleri var. Ve devamlı sivilce çıkar yüzümde. Aşırı olmasa bile illa 2 -3 tane bulunur. Ve her çıkan da leke bırakıyor.Hem leke giderici hemde sivilceler için hangi ürünü önerirsiniz ?
Merhaba,
Siz iki farklı rahatsızlıktan bahsediyorsunuz, Bir tanesi sivilce diğeri lekeler. Sivilceler için=>Drula Sabun+Aknederm sivilce kremi, Lekeler için=>Drula Sabun+Drula leke kremi.
Sivilce çıktığı zaman Aknederm sivilce kremini uygulamalısınız ki cildiniz pürüzsüz olsun leke kalmasın. Eğer iz kalır ise de Drula leke çil kremini uyuglamalısınız.
Peki önceden kalmış lekeler için bu Drula Sabun+Drula leke kremi işe yarar mı dersiniz kesin sonuç alır mıyım. Bide hep sabun ve kremiyle önermişsiniz aslında o kadar aşırı bir problemim yok iki üç tanesi rahatsız ediyor. Yine de ikisini birarada mı kullanmam lazım.
Hem akne hem de leke tedavisinde cildin iyi temizlenmesi cok önemlidir, bu sebepten dolayi Drula Sabunu öneriyoruz. Drula Sabun cildi cok güzel temizliyor, gözenekleri kapatiyor ve en önemlisi akne,sivilce ve siyah noktalarin giderilmesinde cok etkili!Önceden kalan lekelerde de Drula leke kremi sürekli kullanimla cok etkili.