Drula Leke Çil ve kızarıklık Kremi-Dermadewa

Dermadewa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
183
0
Merhaba,
Site yönetimi bilgisi dahilinde güzellik&Bakım&Kozmetikler başlığı altında yeni açılan Dermadewa ürünleri için deneme grupları oluşturulacaktır.
Leke,Çil ve kızarıklık sorunu olanlar için Drula Ürünleri ile kısa sürede mükemmel bir cilde sahip olabilirsiniz!
http://www.kadinlarkulubu.com/dermadewa-f1142/

Son düzenleme:
ciltteki kızarılıktan kastınız kırmızılıkmı yoksa kılcal damrda buna dahilmi.Ya lütfen kullananlar bir sonuç yazssında bende hemen alıyım vakit kaybetmeden.Gözümün altında çünki.

Merhaba,
Tek başına Kılcal damarların belirginleşmesine telenjektazi denir. Bunlar herhangi bir cilt hastalıgı degildir yapılsal oldugu için cilde uygulanan herhangi bir kozmetik ürün etkili olmaz. Ancak Rosacea (Kızarıklık) denilen cilt sorununun bir parçası olarak bulunabilir. Drula kızarıklık kremini kullanan kullanacılardan gayet olumlu dönüşler alıyoruz...http://www.kadinlarkulubu.com/dermadewa/447234-drula-kizariklik-rosacea-leke-cil-kremi.html

Merhaba,
Tek başına Kılcal damarların belirginleşmesine telenjektazi denir. Bunlar herhangi bir cilt hastalıgı degildir yapılsal oldugu için cilde uygulanan herhangi bir kozmetik ürün etkili olmaz. Ancak Rosacea (Kızarıklık) denilen cilt sorununun bir parçası olarak bulunabilir. Drula kızarıklık kremini kullanan kullanacılardan gayet olumlu dönüşler alıyoruz...http://www.kadinlarkulubu.com/dermadewa/447234-drula-kizariklik-rosacea-leke-cil-kremi.html

cevap için teşekkür ederim.Benm gözümün altında kılcal damarlar çıktı.bir taneydi şimdi üç tane oldu.çok ürün denedim hatta şimdi atkestanesi yağı sürüyorum malesef bir faydasını görmedim.dr lazer dedi ben onu son çare olark görüyorum..Birde bunu deneyim bakalım ne olacak.verdiğiniz linkten sipariş veriyoruz dimi.

Evet vermiş olduğumuz linkten sipariş verebilirsiniz, Drula kızarıklık kremi ciltteki kızarıklıkar için sürekli kullanım ile gerçekten çok etkili.

bende deneme grubuna katıldım arkadaslar cıldım cok kotu kızarık dolu inşallah krem gelirse kullanıcam ve burdan oncesının ve sonrasının resmını cekıp yayınlıycam... umarım işe yarar

ya benimde yanaklarım kırmızı ve tam kırmızı olan bölgede pul pul dökülme oluyor bu yüzden yüzüme hiç bir şey süremiyorum makyaj hele asla bazen düğünde veya eğlencede mecbur kalıp fondaten pudra veya allık sürdürdüğüm zaman o sırada dökülme yok gibi gözüksedee hemen çıkıyor kabarıyor yaniii doktora gittim bana betnovate-c diye bir krem verdi kokusu iğreç olmasına rağmen kullandim ama bir fayda göremedim bu sorunumu çözcek bir şey varsaaa hemen yardım edın ne yapayım deneyim ama hiç umudum kalmadı ::KK59:

Son düzenleme:
selamlar deneme ürünüm geldi..
benimde yüzde güneş ve başka etkilrden dolayı kahverengileşme var yer yerr...
kullanıp bilgi vereceğim umarım renklerde değişim olurr..

ürün için ayrıca teşekürler..:KK71:

bende deneme grubuna katıldım arkadaslar cıldım cok kotu kızarık dolu inşallah krem gelirse kullanıcam ve burdan oncesının ve sonrasının resmını cekıp yayınlıycam... umarım işe yarar

mrbb. kremi alıp kullandınız mı? bende almayı düşünyrm ama yorumlardan sonra tabi 18 yaşındayım cildim çok hassas çünkü:KK69:

mrbb. kremi alıp kullandınız mı? bende almayı düşünyrm ama yorumlardan sonra tabi 18 yaşındayım cildim çok hassas çünkü:KK69:

merhabalar ben deneme gurubundan değilim,ürünü buradan görüp denedim.yüzümde ve sırtımda güneş lekeleri vardı.15 gündür kullanıyorum ilk önce renkleri açıldı ve şuanda neredeyse kayboldu:KK66: denemenizi öneririm.cildimde kuruma pullanmada oluyodu şuan cildim bebek gibi olduu:KK66:

Merhaba Dermadewa,
Verdiğin linke göz attım ama kafam karıştı. Benim yüzümde de sivilce lekeleri var. Ve devamlı sivilce çıkar yüzümde. Aşırı olmasa bile illa 2 -3 tane bulunur. Ve her çıkan da leke bırakıyor.Hem leke giderici hemde sivilceler için hangi ürünü önerirsiniz ?

Son düzenleme:
Merhaba Dermadewa,
Verdiğin linke göz attım ama kafam karıştı. Benim yüzümde de sivilce lekeleri var. Ve devamlı sivilce çıkar yüzümde. Aşırı olmasa bile illa 2 -3 tane bulunur. Ve her çıkan da leke bırakıyor.Hem leke giderici hemde sivilceler için hangi ürünü önerirsiniz ?

Merhaba,
Siz iki farklı rahatsızlıktan bahsediyorsunuz, Bir tanesi sivilce diğeri lekeler. Sivilceler için=>Drula Sabun+Aknederm sivilce kremi, Lekeler için=>Drula Sabun+Drula leke kremi.
Sivilce çıktığı zaman Aknederm sivilce kremini uygulamalısınız ki cildiniz pürüzsüz olsun leke kalmasın. Eğer iz kalır ise de Drula leke çil kremini uyuglamalısınız.

Merhaba,
Siz iki farklı rahatsızlıktan bahsediyorsunuz, Bir tanesi sivilce diğeri lekeler. Sivilceler için=>Drula Sabun+Aknederm sivilce kremi, Lekeler için=>Drula Sabun+Drula leke kremi.
Sivilce çıktığı zaman Aknederm sivilce kremini uygulamalısınız ki cildiniz pürüzsüz olsun leke kalmasın. Eğer iz kalır ise de Drula leke çil kremini uyuglamalısınız.

Peki önceden kalmış lekeler için bu Drula Sabun+Drula leke kremi işe yarar mı dersiniz kesin sonuç alır mıyım. Bide hep sabun ve kremiyle önermişsiniz aslında o kadar aşırı bir problemim yok iki üç tanesi rahatsız ediyor. Yine de ikisini birarada mı kullanmam lazım.

Peki önceden kalmış lekeler için bu Drula Sabun+Drula leke kremi işe yarar mı dersiniz kesin sonuç alır mıyım. Bide hep sabun ve kremiyle önermişsiniz aslında o kadar aşırı bir problemim yok iki üç tanesi rahatsız ediyor. Yine de ikisini birarada mı kullanmam lazım.

Hem akne hem de leke tedavisinde cildin iyi temizlenmesi cok önemlidir, bu sebepten dolayi Drula Sabunu öneriyoruz. Drula Sabun cildi cok güzel temizliyor, gözenekleri kapatiyor ve en önemlisi akne,sivilce ve siyah noktalarin giderilmesinde cok etkili!Önceden kalan lekelerde de Drula leke kremi sürekli kullanimla cok etkili.

Hem akne hem de leke tedavisinde cildin iyi temizlenmesi cok önemlidir, bu sebepten dolayi Drula Sabunu öneriyoruz. Drula Sabun cildi cok güzel temizliyor, gözenekleri kapatiyor ve en önemlisi akne,sivilce ve siyah noktalarin giderilmesinde cok etkili!Önceden kalan lekelerde de Drula leke kremi sürekli kullanimla cok etkili.

Anladım.
Deneme grubundan olan arkadaşların yorumlarını izleyeceğim. Büyük ihtimal bende sipariş vericem gibi gözüküyor. Vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim.

X