Driclor kullanan var mı?

merveess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
50
5
Kızlar benim koltuk altlarım çok terliyor daha önce botoks yaptırdım ve o süre boyunca süperdi 1 damla bile terlemiyordu kupkuruydu:) ama tabiki etkisi geçince terlemem geri geldi ve botoksa çok da ucuz bir çözüm değil her neyse ben de teri engelleyen başka şeyler araştırdım karşıma ilk çıkanlar Tereson ve Maxim di ama memnun kalmayanlar varmış daha sonra DRICLOR solution diye bir ürün buldum galiba ilaçmış ve eczanelerde satılıyormuş kullanmayı çok istiyorum başka sitelerde filan çok övmüşler ama burdan da onay almadan satın almak istemedim fiyatı sanırım 35 tl civarı bişeymiş inşallah işe yarıyordur o iğrenç görüntüden kurtulmam lazım çok sıcak bile olsa ceketimi çıkaramıyorum sırf bu yüzden

doğru söylüyorsun canım ama korkuyorum hem koltukaltım için değil de el terlemesi filan olsa onu kesin yaptırırdım kuzenimin elleri çok terliyodu aşırı rahatsızdı o yaptırdı çok memnun kaldı mesela ama benimki o kadar da ciddi değil bu tarz ürünler işe yarıyor mu merak ediyorum

ben kullandım bu yaz dricloru gerçekten işe yarıyor ama çok kaşındırıyor o kadar feci ki artık kullanmıyorum

gerçekten etkili ama hart hurt sonra o sürekli kaşınması yok mu...!

Bu bahsettigin ilaci arkadasim kullaniyor banada tavsiye etti kendisi cok memnun tabiki ter toptan gitmiyor ama kullandikca azaliyor mesela findik kadar cikiyor bodysine falan bende güzel bi ilac bende almayi düsünüyorum deneyebilirsin kasinti falan konusuna gelince hic öyle bisiyden bahsetmedi olsaydi sizlanir dururdu begenmedim ne bu böyle falan derdi mizmizdir biraz kendisi neyse :)

nasıl yapılıyor,nerde ve kıme yaptırdr? bılgı verebilirmisiniz?ücreti nedir?

bugün bende aldım fiyatı daha uygun geldi bana maxime göre sürdüm ama öyle çok kaşınma yok solda var sağda o kadar yok hatta hiç yok aslında en fazla terleyen soldu ondan mı ki olmadı diyip bi daha sürdüm bakalım işe yarar inşallah

Bu yaz driclor kullandım. ilk 2 gün kupkuruydu sonra 1 gün süremedim ama önceden 1 karış olan terleme bildiğiniz yok olmuştu. Her akşam sürmeye devam ettim ancak aşırı kaşıntı ve tahriş yaptı. 2 günde 1 kullanmaya başladım. önceden kıyafeti giyer giymez terlerken şimdi hareketli olsamda çok azaldı. şimdi aklıma geldikçe kullanıyorum. ben tavsiye ederim :)

ben kullanıyorum. haftada bir bile yetiyor. evet akşam sürünce bir süre kaşındırıyor ama bu devamlı olan bir durum değil bir hafta hic kullanmıyorum ki önceleri giydiğim giysi işe gidene kadar sırıl sıklam olurdu. cok memnun kaldım icinde alimünyum var ama bu olmadan sanırım cözülmüyor cünkü alimünyum yok diye sebamed almıştım kesinlikle hic bir işe yaramıyor ayrıca arttırıyor. hic memnun kalmadım.

canım ben kullanıyorum ama sık sık kullanmıyorum gerekli gördüğüm zamanlarda kullanıyorum. aşırı terliyorum. ilk sürdüğümde çok kaşıntı yaptı. sonra sonra kaşıntı kayboldu. genel olarak memnun kaldım. tavsiye ederim.

bende kullandım ilk iki gün çok kaşıntı yapıyor, sonrasında alışıyo zaten tavsiye edilen kullanımı ilk bir hafta her akşam ki bunu yaparken mutlaka yıkayıp güzelce kurulamak gerek.İlk haftadan sonra iki üç günde bir yada gerekli görüldüğünde kullanım yeterli oluyor.

merhaba kızlar driclor' u tv reklamında gördüm cuma günü ve hemen nete girip araştırdım buradaki yorumları okudum kullananlar memnun kaşıntı dışında gözüm kaşıntıyı bile görmedi o kadar çok terliyorum ki çünkü kışın bile koltuk altımda bir karış ter kendimi tek sanıyordum bu konuda fakat buradaki yorumlardan sonra yalnız olmadığımı anladım kışın kırmızı bir montum var onu bile giyemiyorum heryerim donuyor fakat koltuk altlarımda bir karış ter kafayı yiyordum. ve çokta titiz biriyimdir her banyomu yaparım temizliğime öenm veririm ama o ter herşeyi bitiriyordu ve bir umut arabaya atladığım gibi eczaneye gittim driclor istiyorum dedim tabi dedi varmış bereket 35 liraymış 25 lira indirime girmiş 35 deseydide alıcaktım zaten her neyse cuma gecesi sürdüm koltuk altlarıma ve sabah yıkadım cumartesi gün boyu dışarıdaydım terlerim gözükmesin diye beyaz giyiyordum hep ve o günde beyaz giymiştim ve bütün gün dışarıda olamama rağmen ilk sürüşümde inanılmaz bir şekilde bıçak gibi kesildi kupkuruydu hakikaten herkeze ama herkeze tavsiye ediyorum şiddetle deneyin diyorum allah bunu üretenden razı olsun artık gri giyebilirim ohh be!

bende cumartesi günü aldım gece kolaltımı temizleyip(yıkayıp) kuruladım(iyice) ve ince bir tabaka sürdüm ertesi gün terleme olmadı bugün 6. günümdeyim normalde siyah ve beyaz harici asla giyemezdim şu an üzerimde yeşil renk bir bluz var ve damla ter yok:)bırakın ceketi paltomdan bile terimin çıktığını bilirim benim için büyük bir sosyal ve psikolojik sorundu şu anda terlemeden kurtulma başlıklarının hepsine yazasım var:) elim sürekli kol altıma gidiyor 6 gündür nokta terlemedim hayatımı kurtardı diyebilirm. şimdi sıra geldi kol altı kararmasına çözüm bulmaya onu da hallettim mi benden mutlusu yok. bu arada şişe küçük bişey 35 tl'ye aldım.

Driclor'u ben de epey bir araştırma sonucu denemeye karar verenlerdenim. Botox dahil aklınıza gelen her tür yolu denedim.Ameliyat bile olmayı aklımdan geçirdim.Çünkü kışın dahil belime kadar inen bir ıslaklıkla mücadele edememek psikolojimi alt üst etmişti. Durduğum yerde terliyordum, ilginçtir ki telefonla biraz uzun bir konuşma yapayım evde dışarda hiç farketmez kapattığımda ıpıslak olduğumu görüyordum. Yani anlayacağınız renkli bir şey giymek kabusum olmuştu. Hoş artık öyle bi hale gelmiştim ki giyeceklerimi bile ter durumumu göz önüne alarak seçiyordum

Driclorla tanışmam ve anında göstermiş olduğu muhteşem etki sayesinde korku dolu günlerim geride kaldı.Artık gönül rahatlığıyla ne istersem giyebiliyorum. Eczacımın tavsiyesiyle ilk 4 gün kuru ve temiz olan koltuk altlarıma yatmadan hemen önce sürdüm, hemen kuruyor zaten.sabah uyandığım vakitte de yıkıyor temizliyordum bir güzel.sanırım 1 hafta boyunca her gün kullanın yazıyor talimatında ve söylenenler de o yönde ama benim 4. gün acayip bir yanma ve kızarma hissim oldu. bir 5. gün istesem de süremezdim.sanırım deride hassasiyet yaratıyor.ve bir yanık izi oldu ilk etapta ama şükür ki geçti bir süre sonra.şimdi de haftada 1 gün sürüp yatıyorum.3 haftadır da bu şekil kullanıyorum bir süre daha devam edicem gibi. kullanmaya başlayalı 1 ay oldu yani.yanma,batma hissi ilk günlerden sonra hiç olmadı.ve ilk kullandığım günden bu yana terim elbiselerime hiç geçmedi.çok aşırı sıcak zamanlarda koltuk altımda bir nemlenme hissettim ve fındık büyüklüğünde bir yaş ki bu benim gibi aşırı terleyen bir insan için mucizevi bi durum. Tabi ister istemez aklınızda soru işareti kalıyor.bu derece etkili olan şey ne içeriğinde ki, anında bu kadar iyi sonuç veriyor diye. katkısı olan alüminyum çokta masum bir şey değil araştırdığım kadarıyla. Allah korusun kanseri tetikliyormuş.Ama artık o kadar çaresizdim ki bu hususta bir de böyle bir sonuç alınca insan kullanmadan edemiyor.Allah'a emanet dedik kullanmış bulunduk.inşallah ilerde pişman olacağım bir durumla karşı karşıya bırakmaz beni ne diyeyim.

Allah senden de razı olsun canım, mesajın için. Lazer epilasyon sonrası kol altı terlemem arttı.lazer sonrası Gözenekler hep açık olduğundan olurmuş bir müddet. Ama malum yaz. Sıkıntı yaratıyor. Ben de reklamlarda gördüm. Bizim kızlar ne diyor diye bakarken mesajın içimi rahatlattı. Sağlıklı ise kullanacağım. Kaşıntı durumu da olmamış sende galiba, değinmemişsin de?
Teşekkürler

Kol altı kararması yaparsa fena!
Sağlık açısından zararlıysa hiç olmaz.
Ne yapsak ki

Merhaba arkadaslar asla reklam filan yapmiyorum alakam yok oncelile belirtim onermek icin uye oldum bu siteye 3 yildir bende deli gibi terliyorum gomleklerim kisa kollularimi giyemiyordum sosyallesmemi elimden almisti hava 30° iken ben ceketle kapsonu ile cikiyordum cok morelim bozuluyordu 17 yasindayim 1 haftadir sevgilim var ve bulusmalarimiza hep ceketimle gidiyordum artik bikmistim botoxs yaptiricaktim ets olmak istemiyordum driclor ü duydum terlemeyi arastirirken bu siteye girip yorumlari okudum eczaneden 40 liraya aldim heyecanliydim 3 gun bekleyemezdim internetten lip internette 25 lira neyse aldim gece surdum 1 gibi ve uyudum sabah yikadim kupkuruydu hemen heyecanla kisa kollumu giyip disari ciktim gozlerime inanamadim hala inanamiyorum bir gram ter yok avuc kadar terlerken sahane bir ilac 1 km yol yurudum kargoda isim vardi iade etmek icin gittim ve 5 dkka icinde terleyen ben 1 km yurudum terlemedim cok sasirdim geri donerken sevincten kostum deli gibi kosum ve suan kisa kollumla oturuyorum evde hic terlemiyorum koltuk altimdan sadece koltuk altimdan terliyordum suan cok saskinim dua etmistim bu gece herkeze oneriyorum onermek icin uye oldum benim hikayem boyle artik sevgilimle kisa kollumla gomlegimle bulusup ise baslaya bilirim tesekkurler driclorrr :) iyigunler hic dusunmeden alin

Kaşıntı - yanma hissi oldu mu canım. Kol altı gündüz kızarmış durumda mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…