Driclor kullanan var mı?

Bende bu ilacı yorumları okuyunca alıp deneyenlerdenim. 4 gün kullandım çok az kızarma olmuştu koltuk altımda sonra kullanmayı bıraktım bugün 1 hafta oldu hala etkisini gösteriyor önceden evde bile terlerken şimdi nohut büyüklüğünü geçmiyor çok şükür :) eczaneden 32.5 liraya aldım ama internetten daha hesaplı da bulabilirsiniz. Tavsiye ediyorum herkese

Yenice driclor edinmiş biri olarak ben de bu konu hakkında bir yorumda bulunmak isterim :) efenim bir hiperhidroz hastası olarak ellerimden ve ayaklarımdan kendimi bildim bileli terlemekten bitap düşmüş bir insanım. doktorlara gittim hepsi aynı şeyi söylüyor. başta terkur verildi, onunda içinde aliminyum var fakat işe yaramadı ne yazık ki. iyontoferez, yani ufak elektrik dalgaları ile terlemeyi azaltabiliriz dediler, açıkçası denemek istemedim. hemen zaman açısından da sıkıntılıydı.. botox u hiç düşünmedim. en sonunda canıma tak etti ve ameliyat olayım dedim. hangi doktora gitsem diye tavsiye ve bilgi almak için yıllardır bildiğim cildiye doktorundan randevu aldım. akşamına ets hakkında biraz daha araştırma yapmak istedim, doktor randevusuna 5 gün vardı. neyse o akşam ne hikmetse ets yaptırmadan önce iyi düşünün şeklinde bir makale buldum. okuduklarım pek hoşuma gitmedi, memnun olmayan insanların yorumları ise gerçekten iki kez düşündürecek şekildeydi. özelde de yaptıracak durumda değilim şuan. devlette klipssiz ets yapılıyor. doktordur, ilaçtır bu tip konularda pek şanslı sayılmam ki toplumun %3'ünde rastlanan bi rahatsızlığa sahip olmam da bunu kanıtlar nitelikte sanırım :p :)) yan etki varsa kesin bana denk gelir :p isyankar mı oldu biraz ne :KK48: neyse driclor u buldum, kullanıcı yorumları hep olumluydu. işe yaramaz ama yine de bi deniyeyim dedim. gittim eczaneden aldım. bu sırada eczacıya da ets hakkında bilgisi olup olmadığını sordum. çok bilgisi olmadığını fakat kesme biçme işine pek sıcak bakmadığını söyledi gülerek :)) 3 gün oldu driclor u kullanmaya başladım ve dirseklerime kadar süzülen, ellerimden şıpır şıpır damlayan ter büyük ölçüde azaldı :KK55: tek kötü yanı kaşıntısı :)) kaşındığı için haliyle az miktarda da kızarıklık mevcut ama inanın bunu çekmeye razı oluyor insan. sosyal hayatımı mahvediyordu, kimseyle tokalaşmak dahi istemiyordum. e ameliyat olsan (bu arada korkum da var tabii ki :)) ) bu sefer ameliyattaki ufakta olsa aksilikler var, sonrasında refleks terlemesi var, elden terlemeyelim derken popodan, belden terlemekte istemem açıkçası :)) :KK54: bu arada doktor randevumu da bugün iptal ettim :)) bu güzel ilaç inşallah bir sorun çıkarmaz o_O Allah'a emanet artık :))
neyse biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim :)) hepinize kuru, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim En Büyük KK :KK15:

Yenice driclor edinmiş biri olarak ben de bu konu hakkında bir yorumda bulunmak isterim :) efenim bir hiperhidroz hastası olarak ellerimden ve ayaklarımdan kendimi bildim bileli terlemekten bitap düşmüş bir insanım. doktorlara gittim hepsi aynı şeyi söylüyor. başta terkur verildi, onunda içinde aliminyum var fakat işe yaramadı ne yazık ki. iyontoferez, yani ufak elektrik dalgaları ile terlemeyi azaltabiliriz dediler, açıkçası denemek istemedim. hemen zaman açısından da sıkıntılıydı.. botox u hiç düşünmedim. en sonunda canıma tak etti ve ameliyat olayım dedim. hangi doktora gitsem diye tavsiye ve bilgi almak için yıllardır bildiğim cildiye doktorundan randevu aldım. akşamına ets hakkında biraz daha araştırma yapmak istedim, doktor randevusuna 5 gün vardı. neyse o akşam ne hikmetse ets yaptırmadan önce iyi düşünün şeklinde bir makale buldum. okuduklarım pek hoşuma gitmedi, memnun olmayan insanların yorumları ise gerçekten iki kez düşündürecek şekildeydi. özelde de yaptıracak durumda değilim şuan. devlette klipssiz ets yapılıyor. doktordur, ilaçtır bu tip konularda pek şanslı sayılmam ki toplumun %3'ünde rastlanan bi rahatsızlığa sahip olmam da bunu kanıtlar nitelikte sanırım :p :)) yan etki varsa kesin bana denk gelir :p isyankar mı oldu biraz ne :KK48: neyse driclor u buldum, kullanıcı yorumları hep olumluydu. işe yaramaz ama yine de bi deniyeyim dedim. gittim eczaneden aldım. bu sırada eczacıya da ets hakkında bilgisi olup olmadığını sordum. çok bilgisi olmadığını fakat kesme biçme işine pek sıcak bakmadığını söyledi gülerek :)) 3 gün oldu driclor u kullanmaya başladım ve dirseklerime kadar süzülen, ellerimden şıpır şıpır damlayan ter büyük ölçüde azaldı :KK55: tek kötü yanı kaşıntısı :)) kaşındığı için haliyle az miktarda da kızarıklık mevcut ama inanın bunu çekmeye razı oluyor insan. sosyal hayatımı mahvediyordu, kimseyle tokalaşmak dahi istemiyordum. e ameliyat olsan (bu arada korkum da var tabii ki :)) ) bu sefer ameliyattaki ufakta olsa aksilikler var, sonrasında refleks terlemesi var, elden terlemeyelim derken popodan, belden terlemekte istemem açıkçası :)) :KK54: bu arada doktor randevumu da bugün iptal ettim :)) bu güzel ilaç inşallah bir sorun çıkarmaz o_O Allah'a emanet artık :))
neyse biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim :)) hepinize kuru, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim En Büyük KK :KK15:
Driclor sadece koltuk altı için değilmi el ve ayağa iyi geliyorsa bende alıyım şu an tereson kullamıyorum işe yaramazsa bu ilacı denerim:110:

Driclor sadece koltuk altı için değilmi el ve ayağa iyi geliyorsa bende alıyım şu an tereson kullamıyorum işe yaramazsa bu ilacı denerim:110:

ben de öyle sanıyordum ama değilmiş ellere ve ayaklara da kullanılıyor, hatta prospektüsünde de yazıyor :)) al tabii, ayak için el kadar dikkat ederek kullanmadım ama ellerimdeki terleme açısından çok memnun kaldım bir de kaşıntıyı çözebilirsem süper olacak :)) tereson nasıl peki ?

ben de öyle sanıyordum ama değilmiş ellere ve ayaklara da kullanılıyor, hatta prospektüsünde de yazıyor :)) al tabii, ayak için el kadar dikkat ederek kullanmadım ama ellerimdeki terleme açısından çok memnun kaldım bir de kaşıntıyı çözebilirsem süper olacak :)) tereson nasıl peki ?
Üç gün oldu kullanalı geceleri çok kuru oluyo ama sabah yine terliyo şimdilik etki etmedi ama biraz daha zaman lazım galiba inş işe yarar

Kaşıntı - yanma hissi oldu mu canım. Kol altı gündüz kızarmış durumda mıydı?
Hic kizarmadi tahris olmadi yanmadı kasinti yaptigi dogrudur onuda yapsin yani :) 1 ve 2 ci gun surdum 3 4 gundur terlemiyorum bende sizin gibi asiri terliyodum koltuk altindan hic tahmin etmiyodum aldigimda kesiceni evden disariya cikmiyodum gercekten ise yaradı gozlerime inanamiyorum :)

Hic kizarmadi tahris olmadi yanmadı kasinti yaptigi dogrudur onuda yapsin yani :) 1 ve 2 ci gun surdum 3 4 gundur terlemiyorum bende sizin gibi asiri terliyodum koltuk altindan hic tahmin etmiyodum aldigimda kesiceni evden disariya cikmiyodum gercekten ise yaradı gozlerime inanamiyorum :)
Benim aşırı değildir terlemem. Lazer epilasyondan sonra bi tık arttı, malum yaz. Ama hoşuma gitmiyor dışarı çıktığımda. Eczanem bu size uygun değil, Babe vereyim dedi, ama Babe de kuruluk yaratmıyor.
Haftaya bunu alacam. Haftada 1 gece kullanmayı düşünüyorum.
Umarım yeterli gelir.

Üç gün oldu kullanalı geceleri çok kuru oluyo ama sabah yine terliyo şimdilik etki etmedi ama biraz daha zaman lazım galiba inş işe yarar

inşallah yarar. driclor biraz daha etkili sanırım.. hatta 5 - 6 günde ellerimin derisinde biraz soyulma bile yaptı.. umarım bir zararları olmaz, hakkımızda hayırlısı artık.. :)

Ben 5-6senedir tereson kullaniyorum ve ilk kullandigimda 2.gün terlemem tamamen kesilmişti ki ilk kullanimda arka arkaya 3gün kullanin diyor.
Simdi haftada ya da 10günde bir kullaniyorum agustos sicaginda bile zerre ter olmuyor koltukaltimda.
Tereson da tarafimdan tavsiye edilir. O minik şişe de 1yil gidiyor. Hemen biter sanmayin.:)

Bende de kaşıntı çok fazla oluyordu nedenini buldum.
Sürdükten sonraki gün yıkamak yerine ıslak mendille siliyordum ama şimdi ertesi günü sabunla yıkıyorum ve sürünce kaşıntı olmuyor :KK15:

Sadece 2 gün uyguladım, sonuç inanılmaz!
Mesela bugün Spor günümdü. Kol altı hariç her yerim sırılsıklam oldu.

Yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında olmayı hakediyor :KK52:

OKU. Bakin arkadaslar butun internetteki yorumlari okudum sizlere hepsini anlatacagim. Yorumlarda kendimi gordugum icin ilk defa boyle bir siteye uye olup yorum yaziyorum. 10 gun once dricklor aldim sebebide cok fazla olmasada terlemem vardi renkli t shirt yada gomlek giymek istemezdim ve buda insanin gercekten oz guvenini etkiliyor her neyse ilk kullanimda kup kuru koltuk altina surdum uyandigimda soguk bir su ile guzelce temizleyip kuruladim. O gun tek bir damla bile terlemedim. Cok sevindim ama korktum nasil bu kadar etkili olabiliyor insan hic mi terlemez . 4 gun her gun kullandim. Sonralari 2 gunde 1 ve 3 gunde 1 kullanarak bugun ise iste tam 10. Gunumdeyim. ASLA ve ASLA ne bir kasinti ne bir kararma ne bir yanma hissettim asla oyle birsey olmadi. Sebebini suna baglayabilirim kuru cilde uygulamam tahris olmamis bolgeye uygulamam ve guzelce kuruluyip yikamam . SIZLER ICIN YORUM YAZIYORUM OKUYUN PAYLASIN HERKEZ MUTLU OLMAYI HAK EDIYOR . DRICKLOR ILE YENI BIR HAYAT

ben memnunum kaşıntı yapıyor bazen ama banyodan sonra koltuk altı kuruyken sürmek lazım 2 günde bir yeterli. hiç ter sorunum kalmadı çok şükür driclor sayesinde. aslında gece yatarken sürün sabah yıkayın diyor ama ben yıkamıyorum. banyodan sonra kullanıyorum yetiyor.

Aşırı teslemesem de kışında açık renkli kıyafetler kullandığımdan yoğun tempolu bir günün ardından görünen o ıslak görüntüye maruz kalmamak adına bende kullanmaya başladım. Gözenekleri tıkayıp kötü hastalıklara davetiye yollamamak adına birkaç günde bir sürüyorum ben. Ama kesinlikle bu driclor denen şey ilaç niteliğinde. Zira tamamen teri kesmese de ki istemem böyle birşeyi, müthiş azalttığını söyleyebilirim.

Ben bugun aldım ve kullandım şuan sürünce çok az kaşımtı yapıyor ama kaşımak isteyecek kadar değil bakalım ben sabunla iyice yıkayıp kuruladım ve sonra sürdüm belkide o yüzden kaşıntı olmamıştır kullandıkça yazacağım.

Merhaba arkadaslar bende de cok terleme oluyordu dustan ciktigimda bile hep kolyuk altim islakti severek giydigim seyleri bile acaba terlimi gostwrir mi diye giyemiyordum ama giydigimde de gep aklim acaba terim gorunuyor mu okuyordu sonra botoks oldugunu ogrendim doktordan fakat canimin aciyacagini soylemisti sonra dricloru buldum dricloru kullanmadan önce bu yorumları okumuştum çok korkmuştum kullanmadan once açıkçası.kasinti tahriş yap7yor geçmiyor yazmıştı arkadaşlarımız ama bana cok iyi geldi ertesi gününe hemen kesti 1 haftadır kullanıyorum şuan temizlik yapmama rağmen hiç terleme yok gerçekten çok büyük bi rahatınmış şimdi haftada 2 kereye düşürülen şiddetle tavsiye ediyorum eğer sizde benim gibiyseniz mutlaka alın ve bu ürünü deneyin harika bir ürün şimdi istediğim herşeye giyebiliyorum gönül rahatligiyla

X