B bayan11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2012 63 0 26 Bilecik 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bayan11 #1 arkadaşlar merhaba, antrem için dresuar yaptırmak yada almak istiyorum, ama yapacağım duvara kalorifer peteği koymuşlar. Başkada müsait bir yer yok. benim şu şekildeki dresuarlar ve üzerine şık bir ayna çok hoşuma gidiyor. sizce kaloriferin üzerine yaptırsam, yani petek dresuarın altında kalsa sizce güzel olurmu? ısı kaybı belki olur, onu göze alıyorum ama görünüş açısından nasıl olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar merhaba, antrem için dresuar yaptırmak yada almak istiyorum, ama yapacağım duvara kalorifer peteği koymuşlar. Başkada müsait bir yer yok. benim şu şekildeki dresuarlar ve üzerine şık bir ayna çok hoşuma gidiyor. sizce kaloriferin üzerine yaptırsam, yani petek dresuarın altında kalsa sizce güzel olurmu? ısı kaybı belki olur, onu göze alıyorum ama görünüş açısından nasıl olur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
imp Guru Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 879 4 296 İstanbul 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bayan11 #2 ben sol attakını begendım ancak kalorıferle nasıl olur bılemedım
kansu büyük adamın küçük aşkı.. Kayıtlı Üye 29 Eylül 2010 3.416 4 358 Adana 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bayan11 #3 Ikinci olana bayıldım bende dresuarları çok beğeniriim
K kadis Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 5.202 9 158 Adana 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bayan11 #4 Bende de ayni durum var mobilyaci olculeri aldi olur dedi ama fiyat konusmadim ve simdilik beklemeye aldim
Bende de ayni durum var mobilyaci olculeri aldi olur dedi ama fiyat konusmadim ve simdilik beklemeye aldim
B bayan11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2012 63 0 26 Bilecik 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bayan11 #5 kadis .!.: Bende de ayni durum var mobilyaci olculeri aldi olur dedi ama fiyat konusmadim ve simdilik beklemeye aldim Genişletmek için tıkla... evet aslında olur, çünkü dresuar çok ince birşey, ama görünüşü güzel dururmu onu bilmiyorum. Eğer siz yaptırırsanız buraya resmini koyarmısınız?
kadis .!.: Bende de ayni durum var mobilyaci olculeri aldi olur dedi ama fiyat konusmadim ve simdilik beklemeye aldim Genişletmek için tıkla... evet aslında olur, çünkü dresuar çok ince birşey, ama görünüşü güzel dururmu onu bilmiyorum. Eğer siz yaptırırsanız buraya resmini koyarmısınız?
K kadis Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2008 5.202 9 158 Adana 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bayan11 #6 Yaptirirsam eklerim elbette simdilik ustune cicek falan koydum ama kis gelince ne yaparim bilmem birde petek bana kucuk geldi soguk olursa petegi uzatmayi dusunuyorum
Yaptirirsam eklerim elbette simdilik ustune cicek falan koydum ama kis gelince ne yaparim bilmem birde petek bana kucuk geldi soguk olursa petegi uzatmayi dusunuyorum