Valla cnm bende bi benim zor geçti diyodum ozamanlar, bende heryere girer yazardım sorardım ,çok iyi anlıyorum seni oyüzden, benim direnim 2.ci gün çıkartıldı, ameliyattan çıkınca göğsümün acısı yoktu sadece bi ağırlık hissediyordum hepsi oydu, sonra o drenlerin takıldığı yermiş sonradan anladım acı vermeye başlamıştı wcye giderken acım arttı, Dr kontrole geldi nezaman çıkıcak bu dedim öğleden sonra bidaha bakalım kanama durursa çıkarıcaz, sevinmiştim ,akşamüstü tekrar geldi ben heycanla o drenden kurtulmayı bekliyorum saatler zor geçmişti çok acı veriyordu nefes alıp verirken kaynaşırken falan, Dr geldi, daha kanaman tam kesilmemiş şeffaflaşıcak hortumlar, ozaman çıkıcak, bigün daha kalsın yarın çıkaralım dedi, yıkıldım resmen, dr gidince ağlamaya başladım, sinirden eşime dertlendim,mızıkladım durdum, ogün hastanede yattım ertesi gün sabah Dr geldi baya azalmış dedi. çıkarın nolur dayanamıyorum dedimsede olmaz, öğleye iyice temizlenir kesilir dedi sabret dedi gitti, çıldırıcaktım kendim çıkarasım gelmişti, ama yattım uyudum, öğlen dr gelince uyandım, bi çıkarışı var içimden damar çekiyo gibiydi sanki, çıktıkça çıktı hortum
ama ben nasıl rahatladım anlatamam sanki yeniden doğdum nefes aldım, acılar bıçak gibi kesildi gitti
meğerse tüm acıları o drenler yapıyormuş
tabi sonra göğsümün acısı başladı orası ayrı, onuda ameliyat sütyeni çok sıkı malum o fazlasıyla acı vermişti, hatta burda günlerce haftalarca yazdım derdimi konumda, herkez geçicek sabret diyordu bende onları dinledim azimle sabrettim, ve gerçekten kolay geçirdim sürecimi iyiki KK var,,, sende sakince günlerini geçir ve gelecekte en rahat dönemlerini daha mutlu şekilde yeni cicilerinle geçireğin zamanları düşün, inan zaman su gibi akıyor
geçmiş olsun tekrardan,,,