- 29 Kasım 2018
- 698
- 1.168
EDIT: 7. Gün drenler alınmak için açıldı. Asimetri yok çok şükür, acı da drenden kaynaklıymıs herhangi bir sızı acı yok ——-Merhabalar arkadaşlar. Bazı doktorlar bildiğiniz üzere meme büyütme ameliyatı sonrası vakumlu dren kullanıyor. Benim 5. Günüm kas üstü konuldu. Normalde bu gün drenler çıkartılacaktı ama kanama devam ettiği için (renk gayet ilk bastaki gibi ve baya kanıyor) alınmadılar. 2 gün sonraya ertelendi. Doktor kesilir dedi ama iki günde kesileceğini hiç sanmıyorum şırıl şırıl ayrıca kanamayı yavaşlatmak adına da iğne yaptılar. Her neyse öğrenmek istediğim şu sizlerin drenleri ne kadar kaldı? 7 gün ya da daha fazla kalan var mı? Göğüsümü+ucunu çok net hissedebiliyorum silikonlardan bir rahatsızlık duymuyorum, sadece dikişlerimde çok kaşıntı var ve hareket edince acıyorlar. Doktor drenler alınana kadar yine dik yatmamı oturmamı tavsiye etti yani uyku yine haram :) zaten anestezi sonrası çok yoğun gaz sıkıntısı yaşıyorum. Bu sürecin böyle olacağını bilseydim gerçekten adım atmazdım bir benim mi böyle zor geçiyor anlamadım.
Son düzenleme: