- 15 Nisan 2008
- 626
- 4
- Konu Sahibi pink_panther
ayy ne güzel bikini bölgesine lazer yaptıranlara imreniyorum. Ben utandığım için yaptıramıyorum (((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ilginç böyle yazabilmen yuhanna.Bu bir tercihtir ve kimseyi ilgilendirmez.Şunu da söleyebilirimki epilasyon yaptırmayıp yıllarca acı çekmeyide aptallık olarak görüyorum.Keşke epilasyonun işe yaradığına inanıp yıllarca önce yaptırsaydım.Herkese tavsiye ediyorum gidin ve yaptırın.
yuhannacığım özel bölgeni bir kadına açıyorsun, bir erkek olsa bende katiyen düşünmezdim de bilmiyorum napsam :sm_confused:
Sonuçta şunuda düşün cnm ilerde kocana açacaksın, doktorlara açacaksın... Hamilelikte o bölgeyi almak ne kadar zor ve hamile olduğun zaman mecburen başkasına aldırmak zorundasın. Hemde ağda, epilasyon gibi acı verici yöntemleri kullanrarak :1no2:
Ömür boyu ağdayla epilasyonla acı çekeceğiğne bi kaç seans lazerciye aç ve ömür boyu rahat et..
slm kızlar bende bikini bölgeme laser yaptıranlardanım..inanılmaz rahatlık bence..önceleri bende açamam utanırım diye düşünüyodum ama bişekilde alışıyo insan..şu an çok rahatım bu konuda..acı olayıda ben emla krem sürüp gidiyorum az biraz acı oluyo ama dayanıyo insan..ben ikinci seansıma gidicam haftasonu..daha şimdiden çok ciddi bi azalma var..kesinlikle herkese tavsiye ediyorum...
epilasyon yaptırıken acı hissediliyormu kaç seans suruyo??bilgilendirirsen sevınırım a.s.