Dream evini ve gönlünü açtı, çoştuk, dostluğa doyduk:)

ben hala israrla mantinin tarifini istiyorummmmmmmmmmmmmmmm:utangac:

cnm hemen tarif edeyim
ilk denemen umarım güzel olur
hamuru için:
1 adet yumurta
ben göz kararı un koyuyorum
bir tutam tuz ve su
ama sert bir hamur olucak, o yüzden fazla su koymadan , kontrol ederek suyunu eklersin
sert bi hamur yapıp , üstünü nemli bezle örtüp dinlemeye al

kıymalı içi için:
kıyma
maydanoz
kuru soğan(çok ince kıyılacak)
karabiber, kırmızı biber, tuz
yoğur içinide aynı şekilde

sonrasında hamurdan avuç için kadar parçalar kopararak
merdane yardımıyla açabildiğin kadar ince açmaya çalış, hamır set olduğu için zaten baklava hamuru gibi açmana imakan yok:))

açtığın hamuru önce enine, sonra boyuna, küçük kareler oluşturucak şekilde kes
içlerine hazırladığın kıymalı içlerden koy, ufak ufak, kapatabileceğin şekilde yani
sonrasında her bir kare kesilmiş, içine kıymalı iç konmuş hamurları uçlarından tutup birleştir
bunu başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum

ben yaptıktan sonra azcık un serpip deep fereeze koyuyorum, pişireceğim zamand a direk kaynamış suyun içine atıyorum

üzerine de sarımsaklı yoğurt koyup, tereyağında eritilmiş kırmızı pul biber gezdirip, arzuya göre nane ekleyip servis ediyorum cnmmmm

ben anlatama özürlüyümdür biraz, umarım sen anlayabilmişsindir:kedi:

afiyet olsun diyorumm

maşallah kızlar Allah arkadaşlığınızı daim etsin çok güzel fotoğraflara bakarken imrendim valla

çok şükür sonunda mesaj yazma fırsatı bulabildim......bu ne güzel bir buluşma böyle....o karelerde ben de yer almak için neler vermezdm....ama inanıyorum bir gün bir yerde mutlaka görüşeceğiz....

dream o bir afeti dervan......bayılıyorum onun güzelliğine, bir insana her giydiği yakışır mı...o hem çok bakımlı, hem çok seksi hem de bir o kadar harika bir anne, eş...

soytarım yelizim inan su gibi bir güzelliğin var, saçların çok hoş olmuş, pozitifliğin fototlardan buraya ayna gibi yansıyor....

eftunn seni ilk kez fotodan görüyorum o harikasın, fıstık gibisin maşallah....

nimocummmm seni çok farklı buldum resimlerde, kilo vermişsin, saçlar çok yakışmış canım

kadişim esmer güzelim, bitter çikolatam, çok güzelsin, manken gibisin canım ya...ne güzel doğumdan sonra hiç fiziğin bozulmamış

ve asıl bombam.....ya ben hayran kaldım bu güzelliğe sevilllll........canım seni fotonu ilk kez görüyorum...meğer sen hoş hatunmuşsun ya....bayıldım inan....

elifim mavilim, ankaranın fıstığı, saçların çok yakışmış canım, çok beğendim

deniz, yezda, nil melek, zeynep, irem ve biricik gelinim zeynep sizler analarınızdan daha güzelsiniz, bakmayın yukarda ettiği iltifatlara....günün yıldızları sizsiniz......hepinizi kocaman öpüyorum.....rabbim sizleri nazarlardan saklasın....

ne kadar sıcak ne kadar güsel kareler ya bayıldım hepsine...Rabbım dostluğunuzu bozmasın,daim etsın Rabbım....
hep böyle kalınn gülen gözlerle mutlulukla....
harıkasınız hepiniz....opuyorumnanaktan

Inanin gercekten imrenerek baktim resimlerinize, allahim dostlugunuzu daim etsin
yüzünüzden gülücükleriniz hic eksilmesin. Meleklerinizde bir ömür mutluluklar....

cnm hemen tarif edeyim
ilk denemen umarım güzel olur
hamuru için:
1 adet yumurta
ben göz kararı un koyuyorum
bir tutam tuz ve su
ama sert bir hamur olucak, o yüzden fazla su koymadan , kontrol ederek suyunu eklersin
sert bi hamur yapıp , üstünü nemli bezle örtüp dinlemeye al

kıymalı içi için:
kıyma
maydanoz
kuru soğan(çok ince kıyılacak)
karabiber, kırmızı biber, tuz
yoğur içinide aynı şekilde

sonrasında hamurdan avuç için kadar parçalar kopararak
merdane yardımıyla açabildiğin kadar ince açmaya çalış, hamır set olduğu için zaten baklava hamuru gibi açmana imakan yok:))

açtığın hamuru önce enine, sonra boyuna, küçük kareler oluşturucak şekilde kes
içlerine hazırladığın kıymalı içlerden koy, ufak ufak, kapatabileceğin şekilde yani
sonrasında her bir kare kesilmiş, içine kıymalı iç konmuş hamurları uçlarından tutup birleştir
bunu başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum

ben yaptıktan sonra azcık un serpip deep fereeze koyuyorum, pişireceğim zamand a direk kaynamış suyun içine atıyorum

üzerine de sarımsaklı yoğurt koyup, tereyağında eritilmiş kırmızı pul biber gezdirip, arzuya göre nane ekleyip servis ediyorum cnmmmm

ben anlatama özürlüyümdür biraz, umarım sen anlayabilmişsindir:kedi:

afiyet olsun diyorumm

anladim canimm cok tesekkur ederim...a.s.hepsi cok guzeldi yaptiklarinizin ellerinize saglikk..butun hatunlar toplanmisss o cok daha guzeldi..cok mutlu oldummm kendimde oraadaymisim gibi hissettim resimlerden sicakliginizzz hissediliyor..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::asigim:

valla heçbirinizi beğenmedim.:dilcikar:.engüzel olanlar prensesler bikereeopuyorumnanaktan
allah dostluğunuz daim etsin..tek kelimeyleeee süpersinizzz:nazar:

Çokocum cnm arkadaşımmmm, Çok teşekkür ederiz çok incesin ne güzel şeyler yazmışsın hepimiz için.
ınşallah bütün topikle birgün toplanmak nasip olur,öpdüm seni ve paşalarını.

ne kadar sıcak ne kadar güsel kareler ya bayıldım hepsine...Rabbım dostluğunuzu bozmasın,daim etsın Rabbım....

Inanin gercekten imrenerek baktim resimlerinize, allahim dostlugunuzu daim etsin
yüzünüzden gülücükleriniz hic eksilmesin. Meleklerinizde bir ömür mutluluklar....

valla heçbirinizi beğenmedim.:dilcikar:.engüzel olanlar prensesler bikereeopuyorumnanaktan

Kızlaaaaaar çok teşekkür ederiz AMİN diyorum canı gönülden.a.s.

çok şükür sonunda mesaj yazma fırsatı bulabildim......bu ne güzel bir buluşma böyle....o karelerde ben de yer almak için neler vermezdm....ama inanıyorum bir gün bir yerde mutlaka görüşeceğiz....

dream o bir afeti dervan......bayılıyorum onun güzelliğine, bir insana her giydiği yakışır mı...o hem çok bakımlı, hem çok seksi hem de bir o kadar harika bir anne, eş...

soytarım yelizim inan su gibi bir güzelliğin var, saçların çok hoş olmuş, pozitifliğin fototlardan buraya ayna gibi yansıyor....

nimocummmm seni çok farklı buldum resimlerde, kilo vermişsin, saçlar çok yakışmış canım

kadişim esmer güzelim, bitter çikolatam, çok güzelsin, manken gibisin canım ya...ne güzel doğumdan sonra hiç fiziğin bozulmamış

ve asıl bombam.....ya ben hayran kaldım bu güzelliğe sevilllll........canım seni fotonu ilk kez görüyorum...meğer sen hoş hatunmuşsun ya....bayıldım inan....

deniz, yezda, nil melek, zeynep, irem ve biricik gelinim zeynep sizler analarınızdan daha güzelsiniz, bakmayın yukarda ettiği iltifatlara....günün yıldızları sizsiniz......hepinizi kocaman öpüyorum.....rabbim sizleri nazarlardan saklasın....

Canım benim o senin güzel gören gözlerinden...
Çok utandırdın beni ya:kedi::kedi:
O topluluğun içinde seni görmeyi çok ama çok arzu ederdim. Dediğin gibi kimbilir belki o günleride görürüz.
Bakarsınız tayininiz İstanbul'a çıkar...
Seni ve paşalarını öpüyorum en kocamanından:1hug::1hug:

maşallah kızlar Allah arkadaşlığınızı daim etsin çok güzel fotoğraflara bakarken imrendim valla

çok güzel buluşma olmuş arkadaşlığınız daim olsun canım çekti masadakilerden

Çok teşekkürler arkadaşlar AMİN...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bu nedir böyle şahane görünüyosunuz, aranızda olmayı okadar istedim ki, dopdolu çok güzel bir gün geçirmişsiniz gördüğüm kadarıyla.
dostluğunuz daim olsun

ne güzel yaa,görmeden aynı duyguları yaşadığın insanlarla biraraya gelip kaynaşmak,dostluğunuz daim olsun,:enbuyukkk:

maşallahh
güzel dostluk güzel ınsanlar güzel analar ve cocukları doluşmuş:nazar:
ayy yaprak sarması cektı cnm zabah zabah sayenızde:mymeka:
bı yerımşişcek sımdık yaa :sinifsinif:

masallah cok guzelsınız yaa cocuklarda bı okadr melek
zeyneptı sanırım gözunde bısey cıkmış cok gecmıs olsun ayy kıyamam ona ben
cocuklardan her fırsatta kacarım ben ama buraıs süper yaa:lepi:

Sağol canım arkadaşım çok kibarsın o senin bakış güzelliğin güzel yorumlareın için teşekkürler inş. birgün senide aramızda görürüz ve bütün topik toplaşırız :1hug:

çok teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlar için amin amin :nazar:

Back