Dream evini ve gönlünü açtı, çoştuk, dostluğa doyduk:)

nimetim kadisim tesekkür ederim hoşbuldumm:asigim:
valla çok güzel bir haftasonuymuş harika resimler ve harika geçmiş herşeyzemuszemus
hepinize bayıldımmm pek güzelsinizzzzzzzzzzzzz..
nimetim vallahiii taş gibisin ya boy pos endamın yevrümmm senin bakışın yeter :sm_cool:
en çokta bebekleri özlemişim kusura bakmayınn:ecrin_bebek:
ama bebeklikten çıkmış hepsiii maşallah çocuk olmuşşş larrrr..
süper miş gerçekten tebrik ediyorum hepinizi ve zehrayı bu organizasyonuu gerçekleştirdiği içinnnn:asigim:

heker cim keşke sende katılabilseydin, kapımız herkese sonuna kadar açıktı, 3 çocuk 5 çocuk farketmez
kreş gibiydi, örtmenimizde yelizimizdi
bizi kendine hayran bıraktın yelizz
bayıldık enerjine kısss
azcık ta bize öğret, bi daha sürtünecem sana bana da geçsin

mücümm çok ismin geçti cnmmm
herkes seni sordu , hatta sürpriz yapacağını bile düşünen oldu ama kısmet işte herşey
inşallah bir dahakine sende katılırsın buluşmamıza

dry ım saol tatlım

cidden süper geçti
kuzular acayip kaynaştı
benim cadım denize ırnak ismini uygun gördüü
peşinden habire ırnak diyerek gezdi
hatta bugün resimlere bakarken annee baakkkkk ırnak diye coşkuyla bağırdı
çok sevdiler birbilerini, hemn kaynaştılar
bizde çok mutlu olduk
bir daha ki sefere seninde katılmanı umut ediyoruz

nimetim kadisim tesekkür ederim hoşbuldumm:asigim:
valla çok güzel bir haftasonuymuş harika resimler ve harika geçmiş herşeyzemuszemus
hepinize bayıldımmm pek güzelsinizzzzzzzzzzzzz..
nimetim vallahiii taş gibisin ya boy pos endamın yevrümmm senin bakışın yeter :sm_cool:
en çokta bebekleri özlemişim kusura bakmayınn:ecrin_bebek:
ama bebeklikten çıkmış hepsiii maşallah çocuk olmuşşş larrrr..
süper miş gerçekten tebrik ediyorum hepinizi ve zehrayı bu organizasyonuu gerçekleştirdiği içinnnn:asigim:

evet canım herşey süperdi evet seninde kulaklarını çınlattık keşke katılsaydın sende
inş. birdahaki organizasyonda beraber oluruz :1hug:

Hepiniz harikasınız kızlar çok güzel dostluklar kurulmuş maaşallah :nazar:

kızlar süpersiniz yaa bebeklerimiz ve biz topicini bura taşımışsınızzzz

herkese kocaman merhabalar
güzel güzel fotolar çıkmış
anaları ve kuzuları
ne kocaman olmuşlar öyle...
hepinize maşallah

çok hoş görünüyosunuz:lepi:
ne kadar güzel dostluklar kuruluyo özendim şimdi:1closedeyes:

Teşekkürler kızlar...:1hug:

slm herkese hihoyyyt
çok yavaş yaaaaaa göremiyorum daha resim mesimmm
hoşbuldul yelizcimm

Hoşgeldin canım...
Gerçekten adın hep dilimizdeydi. Hep bir süprüz bekledik. Kimbilir belki bir dahaki sefere seni ve oğluşunuda görürüz aramızda....

Benim kuzumda resimlere bakarken "anam anam o kardeşler diye" çığlık atıyor. Birde geldiğimizden beri bacağıma sarılıp benim annem diyor. Ben doğduğundan beri o şarkıyla uyuturum ırem'i (Benim annem güzel annem......) ama bu zamana kadar hiç söylememişti. Toplulukla öğrenmenin faydaları bu olsa gerek:))

heker cim keşke sende katılabilseydin, kapımız herkese sonuna kadar açıktı, 3 çocuk 5 çocuk farketmez
kreş gibiydi, örtmenimizde yelizimizdi
bizi kendine hayran bıraktın yelizz
bayıldık enerjine kısss
azcık ta bize öğret, bi daha sürtünecem sana bana da geçsin

Ayyyyy şımartıyorsun beni tatlımmm:kedi:
Çocuklar sıkılmasın yeter, sıkılcak kıvama gelselerdi kimse tutamazdı onları orda birde evin tam karşısı parkk, artık orda içerdik kahvelerimizi :)kaydirigubbakcemile3

Benim kuzumda resimlere bakarken "anam anam o kardeşler diye" çığlık atıyor. Birde geldiğimizden beri bacağıma sarılıp benim annem diyor. Ben doğduğundan beri o şarkıyla uyuturum İrem'i (Benim annem güzel annem......) ama bu zamana kadar hiç söylememişti. Toplulukla öğrenmenin faydaları bu olsa gerek:))

:) oyyy kuzum benimmmm :) hiç kimse için değilde bu kuzular için bile buluşulur yahuu
gözlerindeki mutluluk herşeye değerdi doğrusu...

ayy sendemi Sewil yaa:kedi: yalnız çok dikkatimi çekti iremde bütün radarlar sonuna kadar açık şimdi ne verirsen hepsini kapacak kıvamda, sar makara yaparken nasılda dikkatli bakıyordu hatırlıyormusunnn.
Öp benim için yaa gül yanağında özledim Şeniz

mücüm hoşgeldin cnm...
ben pek çınlatmadım kimsenin kulağını ama bi dahakine de gelirim belki

nazla fotolara bakıyozz nasıl bağırıyor anne ben yokum ben nerdeyim diyor ne güldüm ya
dedim biz orda değilizki offfff diyor birde görmeniz lazım fotoları görünce yavrumun bile içi gitti vallahii

Back