Dream evini ve gönlünü açtı, çoştuk, dostluğa doyduk:)

vaavvvvv bütünkareler birbirinden güzel yaa..harikasınız canlar..
Zehracım böyle bir organizasyonu düzenlediğin içinde seni tebrik ediyorum arkadaşım...
seni sefiyom iyiki varsın..
valla bütün gün aklım sizdeydi..harika bir gün geçirdiğinizi tahmin ediyordum ki yanılmamışım..
inş. kısa zamanda bizde oluruz o karelerde.. inş. Allah'ım inş..

Ya maaşallah harikasınız... Ne güzel dostluklar kurmuşsunuz Allah daim etsin...
Bebişler çok şekerler opuyorumnanaktan
Bu arada canım çekti o güzel yiyeceklerden mafoldumben
Ne olcek şimdi :gitme:
Herşey gönlünüzce olsun.. Hepiniz ayrı ayrı güzelsiniz:)
Kendinize iyi bakın. a.s.

oohhh valla süpersiniz arkadaşlar gözüm gönlüm açıldı hep kız anneleri toplanmışsınız bir araya bıdıklar büyümüş güzelleşmişler hepinizi öpüyorum özlemle hemide :))))))

Düşünebiliyormusunuz bu fıstıkların hepsi KK doğumlu : ) vay be havaya girdim gene....

Hepsine Maşallah, Allah Bağışlasın....

Bu ufaklıkların altısıda KK'da doğmuşlar, 2 gün önce bir üye ile tanıştım hamile iken KK ile tanışmış ve çocuğu bu sene okula başlamış... Zaman mı çok hızlı geçiyor anlamadım gitti...

Düşünebiliyormusunuz bu fıstıkların hepsi KK doğumlu : ) vay be havaya girdim gene....

evet sevgili kazen
hepimiz hamileyken tanışmıştık k k ile
ve bu şirineler k k doğumlu dolayısı ile
sana çok teşekkür ediyoruz böyle güzel bir site kurup tanışmamıza vesile olduğun için:enbuyukkk:

hepiniz muhtesemsiniz,bayildim herbirinizee vede cok özendimm valaa
allh dostlugunuzu daim etsin inss

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar.
hamileliğimizi birlikte geçirdik. hertürlü heyecanını birlikte yaşadık ,doğum yaptık bebekleri hep birlikte büyüttük, birbirimizin dostu sırdaşı olduk seneler boyunca.sevgili güzel yürekli dream sayesinde yüzyüze görüşmek de nasip oldu.hepimiz hatta çocuklar dahi yıllardır bu buluşmayı bekliyormuşuz.Rabbim herkese böyle dostluklar nasip etsin.
kk iyiki varsın

Böyle güzel bir buluşmaya vesile olduğunuz için size sonsuz teşekkürler....

Şaka gibi...günü birinde bir siteye üye olacaksın kızın olacak bu vesile ile oradaki üyeler sırdaşın ,arakadaşın, dert ortağın ,neşe kaynağın olacak ve yine günü birinde yüzyüze görüşüp sağlam bir dostluğun temelini ebediyen atacaksın kuzun kuzularıyla arkadaş olacak deselerdi "hadi ordan daha neler hemde internetten" derdim aynı eşimin bana söylediği gibi.Haklıydıda hemde sonuna kadar, internet ve arkadaşlık uyuşmayan kelimeler, Ama unuttuğu bişey vardı.İnsanlık. Burası sizin değil bizim sitemiz,evimiz,klubümüz,en uğrak yerimiz,baba ocağımız,anne kucağımız... teşekkür ediyorum güzel dostlar edindim sayenizde, :enbuyukkk:

Aminnn çok teşekkür ederiz.
Sende kendine iyi bak cnma.s.

oohhh valla süpersiniz arkadaşlar gözüm gönlüm açıldı hep kız anneleri toplanmışsınız bir araya bıdıklar büyümüş güzelleşmişler hepinizi öpüyorum özlemle hemide :))))))

Oooo ali's mother nelerdesin sen bakiim, daha sık uğra özletme.. :)
Saol cnm, bizde seni öpdükkkŞeniz

hepiniz muhtesemsiniz,bayildim herbirinizee vede cok özendimm valaa
allh dostlugunuzu daim etsin inss

Çok teşekkür ederiz, Amiiiina.s.

Zehraaaaaaaaaaaaaaaaa özel istek var tatlımmmm ,
şimdi kocişiyle çay keyfinde en yakın zamanda vericeğinden emin olabilirsinyerimseniben

tesekkurler canimma.s.hic yapmadimm cok ozendim bende..nette cok tarif var ama ve zehra hanimin mantisinin tarifini istiyorummmmmmmmm..resimlerden bile cok guzel gorunuyor..kimbilir kendi nasildi..resmen tav oldum sarmaya,mantiya aa:asigim::sm_cool:

bencede başka tariflere bakıp aklını bulandırma bunun notunu bizzat biz verdik enfesss olmuş arkadaşımın mantısı, hee sarmasıda çok güzeldi ama :)

çok güzel buluşma olmuş arkadaşlığınız daim olsun canım çekti masadakilerden

burda benim kuzum eksik..sonradan geldiğimiz için...
anneleriyle çekilen resimde var benim de kızım...
teşekkür ederiz. sayenizde mükemmel dostluklar kurduk...

Sağol kazen aynen dediğin gibi hepsi kk doğumlu iyki bu site var iyki buraya üyeyiz buranın sayesinde güzel dostluklar bulduk allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…