drama odası malzemelerine ihtiyacım var/bulunmuştur.

mavimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.255
19
158
40
arkadaşlar,okulumuzun drama odası için bazı ihtiyaçlarımız var. farklı kıyafetler, kıyafetleri asmak için mağazalarda bulunan askılardan,giyinme kabini yapmak için perde, minder,yastık,halı yada halıfleks vb aklınıza gelen her ürün.
elden Ankara,Antalya,Isparta alabilirim (15 tatil olduğu için )
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk ederim (öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlar adına da )[/I][/B]

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaşlar belirtmeyi unutmuşum öğrencilerim ilkokul öğrencileri

Bunu duyduğum iyi oldu

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. maske, oyunlarda kullanılabilecek oyuncaklar da olabilir.

Mesela darbuka gibi:44:

oo süper olur tiyatro oyununda kullanılan tüm malzemelere ihtiyacım var aslında (farklı kıyafetler,şapka,maske vb) tabi ki odanın düzenlemesi için minder ya da minder kılıfı,halıfleks, perde vb

oo süper olur tiyatro oyununda kullanılan tüm malzemelere ihtiyacım var aslında (farklı kıyafetler,şapka,maske vb) tabi ki odanın düzenlemesi için minder ya da minder kılıfı,halıfleks, perde vb

Tamam canım notumu aldım.......inşaallah faydalı oluruz size....haber veririm biraz daha araştırmam lazım

şuan Ankaradayım bana yardımcı olabilecek birisi varsa elden alabilirim..

arkadaşlar okullar açılıyor yok mu yardım edebilecek kimse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…