arkadaşlar,okulumuzun drama odası için bazı ihtiyaçlarımız var. farklı kıyafetler, kıyafetleri asmak için mağazalarda bulunan askılardan,giyinme kabini yapmak için perde, minder,yastık,halı yada halıfleks vb aklınıza gelen her ürün.
elden Ankara,Antalya,Isparta alabilirim (15 tatil olduğu için)
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk ederim (öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlar adına da)[/I][/B]
arkadaşlar,okulumuzun drama odası için bazı ihtiyaçlarımız var. farklı kıyafetler, kıyafetleri asmak için mağazalarda bulunan askılardan,giyinme kabini yapmak için perde, minder,yastık,halı yada halıfleks vb aklınıza gelen her ürün.
elden Ankara,Antalya,Isparta alabilirim (15 tatil olduğu için)
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk ederim (öğrencilerim ve öğretmen arkadaşlar adına da)[/I][/B]
Bunu duyduğum iyi oldu
yardımda mı bulunmak istiyorsunuz?
Tabiki canım şöyle bi düşüneyim neler yapabilirim diye......eğitim için herşeyim feda olsun
Tabiki canım şöyle bi düşüneyim neler yapabilirim diye......eğitim için herşeyim feda olsun
yardımınızı bekliyorum
Drama odası diyince aklıma sadece perde filan değilde....müzik aletleride geliyor olur mu acaba:44:
ne tür müzik aleti?
Mesela darbuka gibi:44:
oo süper olurtiyatro oyununda kullanılan tüm malzemelere ihtiyacım var aslında (farklı kıyafetler,şapka,maske vb) tabi ki odanın düzenlemesi için minder ya da minder kılıfı,halıfleks, perde vb
Tamam canım notumu aldım.......inşaallah faydalı oluruz size....haber veririm biraz daha araştırmam lazım
Tamam canım notumu aldım.......inşaallah faydalı oluruz size....haber veririm biraz daha araştırmam lazım
Mesela darbuka gibi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?