dr ziya çetin hakkında bilgi sitiyorum yardımcı olun ne olur :(

simlayildiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
50
0
36
Bursa
merhabalar aranıza yeni katıldım bursada ziya çetine giden varmı? ben yaklaşık 1 yıldır anne olmak istiyorum ama 2 yumurtalığımdada çikolata kisti var ziya çetini önerdiler yardımcı olursanız çok mutlu olucam arkadaşlar ....

Kesinlikle gitmeni tavsiye ederim benimde doktorum ziya çetin 4 aylık hamileyim ve ziya beyi seçtim için çok mutluyum bizim çoğu akraba ve tanıdıklarımızın doktoru bursadaki en iyi uzmanlardan biridir gitmende fayda var :)

teşekkür ederim rabbim kucağına almanıda nasip etsin inşallah... bugün gittim çok memnun kaldım :) bu ay aşılama deniyecek bakalım inşallah bende bebeğimi kucağıma alırım :))

Bursada ben onun üstüne varsada doktor tanimiyorum gittìginde selamimida söyle ben onda dogum yaptim ve Çok eli hafif nazik merhametli isinin ehli pisman olmazsin ziya bey bursada 2006 da ve 2010da bursanin en iyi doktoru seÇildi

ziya bey 1 numara işinde uzman olduğuna inanıyorum eşimlede benimlede ayrı ayrı ilgileniyor sorularımıza bıkmadan uyanmadan yanıtlıyor bence hiç düşünmemeden güvenilecek bir doktor

banada herkes zıya beyı onerıyor pekı bılen varmı zubeyde dısında ozel hastanede çalışıyormu ben zubeydede surunmek ıstemıyorum :)bıldıgım kadarıyla muayenehaneler kapanmıs oraya gıdemıyoruz .bılgısı olan varmı lutfen cevap beklıyorum nasıl laırım bu dr.a

ziya bey evet bıraktı zaten zübeyde hanımı tam gün yasası çıkınca sadece muaynanesinde çalışıyor doğumunuda dorukta konurda veya nerde istersen orada yaptırıyor özel hastanelerde
tavsiye ederim mutlaka gidin ben çook memnunum

Ziya beyin methini bende çok duydum ama önce o sekreteri değiştirmeli!!!! Az önce aradım nasıl ilgisiz zor zar konuşuyor cevap vermek istemiyor resmen ııııyyyy:(

Ziya beyin methini bende çok duydum ama önce o sekreteri değiştirmeli!!!! Az önce aradım nasıl ilgisiz zor zar konuşuyor cevap vermek istemiyor resmen ııııyyyy:(

kesinklile haklısın, ben 6 ay kadar ilk tedavi zamanında gitmiştim, ziya bey gerçekten süper bir dr. beni tedavi etti ama gel gelelim o sekreterii nefret etmiştik sırf onun yüzünden gitmeyi en sonunda eşim tartıştı insanlara yaklaşımınızı değiştirin diye ama nafile..

kesinklile haklısın, ben 6 ay kadar ilk tedavi zamanında gitmiştim, ziya bey gerçekten süper bir dr. beni tedavi etti ama gel gelelim o sekreterii nefret etmiştik sırf onun yüzünden gitmeyi en sonunda eşim tartıştı insanlara yaklaşımınızı değiştirin diye ama nafile..

Bende ziya beyde doğum yaptim.ilk randevumda sekreterler konuşunca gitmesemmi acaba dedim sonra gidince kendinden memnun kaldim ama o sekreteri insani illet eder
Bunu da ziya beye söyledim bence kesin bir tanidigi akrabasi falan oyuzden calustiriyor çok suratsiz hem de konusmasida ters.birkaçkez denk geldim ziya beye karsida öyle anlamadim vallahi

merhabalar aranıza yeni katıldım bursada ziya çetine giden varmı? ben yaklaşık 1 yıldır anne olmak istiyorum ama 2 yumurtalığımdada çikolata kisti var ziya çetini önerdiler yardımcı olursanız çok mutlu olucam arkadaşlar ....
Ablam gitti taa zübeyde de çalışırken çok memnundu şimdi özelde galiba

Nasip et ya Rabbimm 👪

Back