Dr yüzünden diş apse sorunu yaşayan var mı lütfen bilgilendirir misiniz

Emine0340

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
3
0
34
Ben geçen hafta bı diş çektirdim zor bı çekim oldu ve dikisliydi ama çektirirken ağrı yasamadim bende seviniyordum sonrasında iyi apselendirmedim iyileşme süreci güzel ilerliyor die az bı ağrı vardı ama bu sonuçta dikişli bir çekim o kadar olacak die iyileşme sürecini takip ediyordum pazartesi günü Dr dikişleri mi aldırmak için tekrar randevu falan alacak miyim diğer çekilecek olan disimde ete gömülü biraz cesaretim kırıldı uyutularak çektirmek istiyorum die bilgi amaçlı görüşmeye gittim diş çektirmek hiç aklımın ucundan bile geçmiyordu iyileşince gidecektim ve muaneye kendi Dr gelmedi başka bir Dr geldi kendi Dr istedimide belirtmiştim ve dişimin apseli oldunu ve çektirmeyi düşünmedimi belirttiğim halde diğer doktor zorla dişimi çekti dişim de ağrı olduğunu ve lokal anestezi yaptığında uyuşmadığını ki 10 tane lokal anestezi yaptı cayır cayır hissettiğim halde etlerimi çimdikliye çimdikliye ben acı çekerken çıkıyor die diye o dişi oradan çıkardı ve şu an iltihap vücuduma dağıldı sanırım kulağım kafam boğazım ağrıyor yüzümde şişlik var 3 gündür yemek yiyemiyorum ağrıyı kessin die ictim ilaçların haddi hesabı yok kalbimde bı sıkısma yakınlarına dedim ben öleceğim galiba kaç gündür acil deyimdeyim çocuk gibi bağıra bağıra ağlıyorum yaşadığım acının hem fiziki hem psikolojik tarifi yok ne yapmam lazım beni bilgilendirebilir misiniz