• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dr Yücel Karaman hk bilgisi olan

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birumitt

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
554
277
303
Arkadaşlar merhaba

Hsg filmimde rahmimin T şeklinde olduğunu öğrendim ve histereskopi yaptırmaya karar verdim..

Kendi doktorum Tansel Çetinkaya yı tavsiye etti (florance ataşehir) benim araştırmalarımda da Yücel Karaman baya popüler olduğunu gördüm..

Bu iki doktorda tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi :)

Ben yaptırdım. Yücel hoca histereskopiyi iyi yapan 3 5 kişi arasında gösteriliyor.

Ya birşeyker duymaya çok ihtiyacım var :KK43: sizin süreciniz nasıldı histereskopi ile ne düzeltildi hamile kaldınız mı sonrasında
ben hamile kalamadım, ince endometriyum sorunum var. İşk ona mı histereskopi yatıracaksınız?

Yücel karaman iyi bir doktor gidebilirsiniz, diğer Dr u tanımıyorum

Arkadaşlar merhaba

Hsg filmimde rahmimin T şeklinde olduğunu öğrendim ve histereskopi yaptırmaya karar verdim..

Kendi doktorum Tansel Çetinkaya yı tavsiye etti (florance ataşehir) benim araştırmalarımda da Yücel Karaman baya popüler olduğunu gördüm..

Merhaba Ben Yücel hocanın topikler de iyi bir doktor olduğunu duymuştum ama bu kadar stres yapma bak ben geçen yıl histereskopi oldum 1 ay sonra hamile kaldım bence etkili bi işlem

Yaaaaa Allah bağışlasın ❤️ Sizin ne içindi histereskopi
Düşük yaptım canım ben maalesef benim polip vardı işte 2-3 tane onun için yapmıştı sonraki ayda ben işimi şansa bırakmayıp klomen kullanmıştım 1 yıl geçti şimdi düşükten hala kalamadım yarın rahim filmi çektiricem bakalım

Düşük yaptım canım ben maalesef benim polip vardı işte 2-3 tane onun için yapmıştı sonraki ayda ben işimi şansa bırakmayıp klomen kullanmıştım 1 yıl geçti şimdi düşükten hala kalamadım yarın rahim filmi çektiricem bakalım
Ya :( Düşüğün sebebi için birşey demiyorlar mı peki

Arkadaşlar merhaba

Merhaba,
Yücel Hocayı kesinlikle tavsiye ederim.
2015 yılında benim miyom ameliyatımı yaptı ve 5 ay sonra hamile kaldım. Ameliyat sonrası normal doğum yapma şansı olmadığı halde ameliyatı o kadar iyi yapmış ki doğum doktorum normal doğurma şansın da var demişti. İşinin ehli ve babacan bir profesör. Aynı zamanda da tüp bebek konusunda da çok başarılı ve gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz kendinizi rahat olun.

Merhaba,
Yücel Hocayı kesinlikle tavsiye ederim.
2015 yılında benim miyom ameliyatımı yaptı ve 5 ay sonra hamile kaldım. Ameliyat sonrası normal doğum yapma şansı olmadığı halde ameliyatı o kadar iyi yapmış ki doğum doktorum normal doğurma şansın da var demişti. İşinin ehli ve babacan bir profesör. Aynı zamanda da tüp bebek konusunda da çok başarılı ve gözünüz kapalı emanet edebilirsiniz kendinizi rahat olun.
Canım selam, Yücel Hocaya gittim yaklaşık 2 ay önce , filmime baktı ve dedi ki evet t rahim var normal rahme göre de dar, ama operasyon yapacak kadar kötü değil dedi, ben de kendisine güvendim ve olmadım operasyonu.. gerçekten babacan bir adam. Ve helal olsun ki 10 dk da 11.000₺ almak varken ve ben buna çoktan okeyken, adam beni olmamam konusunda ikna etti resmen. İçimde korku yok değil, ama inşallah Yücel Hoca nın operasyonu yapmamakla verdiği karar doğrudur, Allah utandırmasın inşallah 🙏🏻

Canım selam, Yücel Hocaya gittim yaklaşık 2 ay önce , filmime baktı ve dedi ki evet t rahim var normal rahme göre de dar, ama operasyon yapacak kadar kötü değil dedi, ben de kendisine güvendim ve olmadım operasyonu.. gerçekten babacan bir adam. Ve helal olsun ki 10 dk da 11.000₺ almak varken ve ben buna çoktan okeyken, adam beni olmamam konusunda ikna etti resmen. İçimde korku yok değil, ama inşallah Yücel Hoca nın operasyonu yapmamakla verdiği karar doğrudur, Allah utandırmasın inşallah
Aminn inşallah sorunsuz atlatırsınız.
Yücel Hoca sağ olsun para için asla bıçak altına yatırmaz kimseyi bence. Maalesef çok az kaldı böyle doktorlar.
Beni kadın doğum doktorum Gonca Saraç yönlendirmişti Yücel Hoca'ya. Gonca Hanım da 1 numaradır inanılmaz iyidir ve hiçbir gereksiz şey yaptırmaz.

Back