bende yiğit beyi düşündüm ama fiyat baya artmış bütçeme uygun değil ya şimdi cem karas düşünüyorum o konudada soru işaretleri var kafamda ya hala doktor bulamadım bu gidişle 2 senede olurum heralde fiyatlarda tavan yapar :/
Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim
canım özel muayanehanesi yok dışarda çalışmıyo hastanede yiğit beye özel randevu numarası var ben sana özelden mesaj atıp yollıcam ameliyatlarını kendisi gerçekleştiriyo ameliyata girmeden önce konuşuyo burnunu ölçüyo şeklini konuşuyo son kez asistan doktor sadece yardımcı oluyodur dikiş falan atıyodur ama benim burnumda tam bir ay oldu yeni düştü sayılır dikişlerim hiç dikiş izi yok ve çok memnun kaldım zaten yiğit beyden memnun kalmayanını da görmedim benim arkadaşlarım annem de yiğit beye yaptırdı kesinlikle tavsiye ederim hem dışardaki fiyatlar çok yüksek yiğit bey şahsına para almıyo hastaneye en fazla 2 milyar bağış yaptırır:)
Ooppar
merhaba ben de iki kez Ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum ikisinde de para verdim.nefes alamıyorum ve burnun önden çok yamuk.3. Revize ameliyat için yiğit beyi okurken mesajınızı okuyunca vazgeçtim.siz ne yaptınız acaba ameliyat oldunuz mu ya da kimi düşünüyorsunuz.ben çok korkuyorum
Merhabalar arkadaşlar ben de İzmirdeyim yiğit beyin övgülerini siteden okudum ve duydum yakın zamanda yiğit beye ameliyat olan varsa lütfen yazabilir mi ameliyat ve fiyat hakkında sorular sormak isterim