Dr. Yiğit Özer TiftikçioğluİFTİKÇİOĞLU -Ege Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Bö

Merhaba arkadaşlar bizim şansımıza fiyatlarda artmış, tamda aklıma yatmak üzereydi ,, fiyatlar kaç civarında olmuş bilgi verirseniz çok sevinirim.

Tuh ya bende ona gidicektim ucuzdur diye kepçe kulak ameliyatı için

• Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim

canım Yiğit bey revizyondan ücret alıyor mu biliyor musun? Geçen yıl ona ameliyat oldum ama tam istediğim gibi olmadı açıkçası

canım Yiğit bey revizyondan ücret alıyor mu biliyor musun? Geçen yıl ona ameliyat oldum ama tam istediğim gibi olmadı açıkçası
O oppar merhaba ben de iki kez Ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum ikisinde de para verdim.nefes alamıyorum ve burnun önden çok yamuk.3. Revize ameliyat için yiğit beyi okurken mesajınızı okuyunca vazgeçtim.siz ne yaptınız acaba ameliyat oldunuz mu ya da kimi düşünüyorsunuz.ben çok korkuyorum

Merhabalar arkadaşlar ben de İzmirdeyim yiğit beyin övgülerini siteden okudum ve duydum yakın zamanda yiğit beye ameliyat olan varsa lütfen yazabilir mi ameliyat ve fiyat hakkında sorular sormak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…