Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuh ya bende ona gidicektim ucuzdur diye kepçe kulak ameliyatı içinbende yiğit beyi düşündüm ama fiyat baya artmış bütçeme uygun değil ya şimdi cem karas düşünüyorum o konudada soru işaretleri var kafamda ya hala doktor bulamadım bu gidişle 2 senede olurum heralde fiyatlarda tavan yapar :/
bilen yok mu?Yiğit bey ameliyat randevusunu cok gec tarihe mi veriyor ?
Üzerinden 1 yıl geçmiş ama başka merak eden olursa diye atayım.. Bana 2 ay sonrasına verimştibilen yok mu?
canım Yiğit bey revizyondan ücret alıyor mu biliyor musun? Geçen yıl ona ameliyat oldum ama tam istediğim gibi olmadı açıkçasıcanım özel muayanehanesi yok dışarda çalışmıyo hastanede yiğit beye özel randevu numarası var ben sana özelden mesaj atıp yollıcam ameliyatlarını kendisi gerçekleştiriyo ameliyata girmeden önce konuşuyo burnunu ölçüyo şeklini konuşuyo son kez asistan doktor sadece yardımcı oluyodur dikiş falan atıyodur ama benim burnumda tam bir ay oldu yeni düştü sayılır dikişlerim hiç dikiş izi yok ve çok memnun kaldım zaten yiğit beyden memnun kalmayanını da görmedim benim arkadaşlarım annem de yiğit beye yaptırdı kesinlikle tavsiye ederim hem dışardaki fiyatlar çok yüksek yiğit bey şahsına para almıyo hastaneye en fazla 2 milyar bağış yaptırır:)
O oppar merhaba ben de iki kez Ufuk bilkaya burun ameliyatı oldum ikisinde de para verdim.nefes alamıyorum ve burnun önden çok yamuk.3. Revize ameliyat için yiğit beyi okurken mesajınızı okuyunca vazgeçtim.siz ne yaptınız acaba ameliyat oldunuz mu ya da kimi düşünüyorsunuz.ben çok korkuyorumcanım Yiğit bey revizyondan ücret alıyor mu biliyor musun? Geçen yıl ona ameliyat oldum ama tam istediğim gibi olmadı açıkçası