İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))
Ne kadara ameliyat oldunuz acaba ? Hazır Kuşadası na taşıncakken İzmir de çok yakınken araştırmak ii olcak ! bu arada sigortada karşılıyomu acaba ?
Arkadaşlar bu kadar iyi bir sanatkarın nasıl olurda ismi geçmez forumda inanamadım. Bu yüzden sizleri bilgilendirmek adına ben de konu acıyorum. Henüz 13 gün oldu ameliyat olalı kendisine. Benden 15 gün önce de arkadaşım estetik operasyon geçirdi. Şimdi çevremizdeki herkesten olumlu tepkiler almak inanılmaz mutlu ediyor beni. Yiğit Bey ile bir defa görüşün probleminiz ile ilgili bakın ona nasıl güvenecek ve gözünüzü kırpmadan o ameliyatı olacaksınız. Sormak istedikleriniz olursa lütfen sorun çünkü nerden başlayacağımı bilemiyorum. Sadece size benim ve arkadaşımın ilk ve son hallerimizin fotoğraflarını ekliyorum. Bana Teşekkür edeceksiniz
yiğit beyle nasıl görüştünüz muayenehanesi var mı? üniverste hastanelerinde artık hocalara muayene olamıyormussun.. polikliniklerde hep asistanlar var kendilerine nasıl ulaşabiliriz?
özel msj yollayamıyorum mail yolladım sana:)
Çok beğendim gerçekten bende yiğit beye ameliyat oldum bir ay önce benim de burnum çok güzel oldu herkes çok beğeniyo yiğit beyin sihirli bi değneği var bence o kadar güzel yapıyo ki kaç tane hastasını gördüm benim annem teyzem ve arkadaşlarım da ameliyat oldu hepimiz çok memnunuz:)
küpseker arkadaş olarak ekledim fotolarına bakabilmek için kabul edersen cok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?