Dr. Yiğit Özer TiftikçioğluİFTİKÇİOĞLU -Ege Üniversitesi Hastanesi Plastik Cerrahi Bö

linda26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3
1
36
İzmir
Arkadaşlar bu kadar iyi bir sanatkarın nasıl olurda ismi geçmez forumda inanamadım. Bu yüzden sizleri bilgilendirmek adına ben de konu acıyorum. Henüz 13 gün oldu ameliyat olalı kendisine. Benden 15 gün önce de arkadaşım estetik operasyon geçirdi. Şimdi çevremizdeki herkesten olumlu tepkiler almak inanılmaz mutlu ediyor beni. Yiğit Bey ile bir defa görüşün probleminiz ile ilgili bakın ona nasıl güvenecek ve gözünüzü kırpmadan o ameliyatı olacaksınız. Sormak istedikleriniz olursa lütfen sorun çünkü nerden başlayacağımı bilemiyorum. Sadece size benim ve arkadaşımın ilk ve son hallerimizin fotoğraflarını ekliyorum. Bana Teşekkür edeceksiniz

Eklentiler

• $ÖCSİ.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 3.339
  • $SORASI.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 3.898
  • $ÖNCESİ.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 3.284
  • $SONRASI.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 2.935
İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))

Ne kadara ameliyat oldunuz acaba ? Hazır Kuşadası na taşıncakken İzmir de çok yakınken araştırmak ii olcak ! bu arada sigortada karşılıyomu acaba ?

Ne kadara ameliyat oldunuz acaba ? Hazır Kuşadası na taşıncakken İzmir de çok yakınken araştırmak ii olcak ! bu arada sigortada karşılıyomu acaba ?

canım ben sadece burun ameliyatı olmadım cildimden de bi operasyon geçirdim o yüzden sadece burun ameliyatı ne kadar tam olarak bilmiyorum ama şunu biliyorum ki 2 milyarı geçmez yarın gidicem doktora sorarım ayrıca doktorun muayene ücreti yok sadece estetik olucaksan sigorta malesef ki karşılamıyo canım ama inan bence bu fiyatta çok uygun dışarda ki doktorlar 200tl muayene ücreti alıp 4 milyar ameliyat ücreti alıyo ve yiğit bey gerçekten işinin en iyisi benim profilimde resimlerim var ve yiğit beyin ameliyat ettiği diğer arkadaşlarımın resimleri de var :)

Çok beğendim gerçekten bende yiğit beye ameliyat oldum bir ay önce benim de burnum çok güzel oldu herkes çok beğeniyo yiğit beyin sihirli bi değneği var bence o kadar güzel yapıyo ki kaç tane hastasını gördüm benim annem teyzem ve arkadaşlarım da ameliyat oldu hepimiz çok memnunuz:)

yiğit beyle nasıl görüştünüz muayenehanesi var mı? üniverste hastanelerinde artık hocalara muayene olamıyormussun.. polikliniklerde hep asistanlar var kendilerine nasıl ulaşabiliriz?

yiğit beyle nasıl görüştünüz muayenehanesi var mı? üniverste hastanelerinde artık hocalara muayene olamıyormussun.. polikliniklerde hep asistanlar var kendilerine nasıl ulaşabiliriz?

canım özel muayanehanesi yok dışarda çalışmıyo hastanede yiğit beye özel randevu numarası var ben sana özelden mesaj atıp yollıcam ameliyatlarını kendisi gerçekleştiriyo ameliyata girmeden önce konuşuyo burnunu ölçüyo şeklini konuşuyo son kez asistan doktor sadece yardımcı oluyodur dikiş falan atıyodur ama benim burnumda tam bir ay oldu yeni düştü sayılır dikişlerim hiç dikiş izi yok ve çok memnun kaldım zaten yiğit beyden memnun kalmayanını da görmedim benim arkadaşlarım annem de yiğit beye yaptırdı kesinlikle tavsiye ederim hem dışardaki fiyatlar çok yüksek yiğit bey şahsına para almıyo hastaneye en fazla 2 milyar bağış yaptırır:)

küpseker arkadaş olarak ekledim fotolarına bakabilmek için kabul edersen cok sevinirim..

mrb. bende burun estetiği için doktor araştırmasındayım. izmirde en iyi diyebileceğiniz doktorlar hangileri. ve birde ameliyat olmulş arkadaşlar ameliyat öncesi ve sonrası resimlerinizi ekleyebilirseniz daha çok yardımcı olabilirsiniz.

Arkadaşlar ben de revizyon ameliyatı olacağım. Doktor konusunda çok tedirginim. İlkinde biraz kötü geçti ameliyatım. Yine ameliyatım istediğim gibi sonuçlanmayacak diye korkuyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla yiğit bey iyi bir doktora benziyor. Hastaneyi aradım ancak 80 ila 120 arasında muayene ücreti aldığını söylediler. Ameliyat ücreti de bayaca artmış. Yiğit bey hakkında bana tavsiyeleriniz var mı?. Özellikle revizyon ameliyatında nasıl acaba?

bende yiğit beyi düşündüm ama fiyat baya artmış bütçeme uygun değil ya şimdi cem karas düşünüyorum o konudada soru işaretleri var kafamda ya hala doktor bulamadım bu gidişle 2 senede olurum heralde fiyatlarda tavan yapar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…