Dr.Volkan Tayfur ile meme büyütme tecrübelerinizi paylaşın

Arkadaşlar, ben sizleri okuduktan sonra Volkan Hoca'ya ameliyat olmayı düşünmeye başladım. Kendisiyle görüştüm, ilk izlenimim süper. Müthiş güven verdi bana.Ama yine de sizlerin yorumlarını bekliyorum.

Görüşmede koltuk altı kesisini önerdiğini söyledi. Bana bir kaç görsel de gösterdi.Hepsi şahaneydi:))

Volkan bey yuvarlak silikon mu damla silikon mu tercih ediyor?
Muayene ücreti alıyor mu?
Bir de toplamda ameliyat ücreti ne kadar tutuyorr? :))

Merhaba
Ben Volkan hocaya meme buyutme ameliyati olali 6 gun oldu daha once de burun ameliyati olmustum her iki sonuctan cok memnunum eger ki aklinizda varsa hic dusunmeyin derim sorulariniz olursa severek cevaplarim
Canım nihayet , çooook teşekkürler????kimse bişey yazmamıştı, artık ümidi kesmiştim.Özelden ona ameliyat olan 2 arkadaşla yazıştım, sağolsunlar çok yardımcı oldular.Memnuniyetlerini dile getirdiler.sen de lütfeeeeeeen bana yazar mısın?gerçi yeni ameliyat olmuşsun, biraz iiyileşÇooook geçmiş olsun.

Bana koltuk altı kesisi yöntemini tercih ettiğini ve çok iyi sonuçlar aldığını belirtti .Ben o zamana kadar koltukaltı kesisi diye birşey olduğunu bile bilmiyordum.sonucun çok güzel olacağına inandım.Ağrının da çok fazla olmayacağını, 1. Gün çok bişey hissetmeyeceğini ,2. Ve 3. Gün ağrı hissedeceğini, 4. Gün otomatik vites araba sürebileceğimi söyledi.Çok güven verdi bana bu yüzden başka kimseyle görüşme gereği duymadım.Ayyyy hemen cevaplarsan çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…