(dr.veli aslan)şuan saat 20.10 ve ben istanbula gidiyorum.ameliyata :(

yase43

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
272
1
kızlar yoldayım randevum 11deydi hastaneden arayıp 9.30da burda olun muayeneden sonra test yapılacak sonuçlar uygunsa hemen ameliyata geçilecek dediler ayyy napıcam ben ya istediğim gibi olmazsa,beğenmezsem naparım..bana dua edin.büyük ihtimal yarın ameliyat offfff

kızlar yoldayım randevum 11deydi hastaneden arayıp 9.30da burda olun muayeneden sonra test yapılacak sonuçlar uygunsa hemen ameliyata geçilecek dediler ayyy napıcam ben ya istediğim gibi olmazsa,beğenmezsem naparım..bana dua edin.büyük ihtimal yarın ameliyat offfff

Canım dualarımız seninle, Allah yar ve yardımcın olsun, inşallah herşey gönlüne göre olur, güzel haberlerini bekliyoruz. opuyorumnanaktan

Canım
umarım sonuç istediğindende güzel olurrr aklinialirimsmile

canim cok buyuk gecmis olsun simdiden. umarim hersey agrisiz sizisiz guzel saglikli gecer ve diledigin gibi bir burnusun olur..

ben yarin 4-5 arasi hastanede olucam, bu tamponlarim icim, eger ameliyattan cikmis olursan bi ugrayabilirim odana canim merhaba demek icin.

tatlım olumsuz düşünme hiç çok güzel olacakkkk inşalahh.hadi hayırlısı şimdiden çok geçmiş olsun cnm benim muck

ALLAH yardimcin olsun bebem...korkma hemencik gelip gecicek mucukss:) dualarimiz ve kalbimiz seninle...a.s.:nazar:

hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz
ins hersey yolunda gidera.s.

sanki ben ameliyata gircem okurken nasıl heyecan yaptım :) hehe o yüzden rahat ol diyemiyorum ama için rahat olsun sonuç muhteşem olacaktır bundan şüphen olmasın rabbim yanında olsun çok geçmiş olsun cnm

kızlar hepinize çok teşekkür ederim bekliyorum bakalım dr gelmemiş daha,neden beni erken çağırdılar anlamadım..inşallah bugün olur biter.dualarınızı bekliyorum.irise canım mutlaka gel merak ediyorum zaten senin burnunu da :) ben yine haber veririm kızlar ameliyata giriyorum diye :) dualarınızı eksik etmeyin..

inş iii geçer canım yaa allah yardımcın olsun ben de veli beye olmayı düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım

yasemincim nedir durum geldimi Veli bey ?

ben dun sordugumda bugun 4 gibi gelcegini soylemislerdi, hatta benide o yuzden bugun 4 gibi cagirmisti..

geldigimde mutlaka ugricam canim yanina.

umarim hersey yolunda gider

umarım en az ağrı sızıyla atlatırsın canım, bol şanslar, yepyeni burnunu düşün hep opuyorumnanaktan

canim dualarim seninle..

cok buyuk gecmis olsun simdiden.

ciktiktan sonra musait olunca birseyler soyle merak etmeyelim bizde :)

:nazar:arkadaslar, ben az once yaseminin yanindaydim, ameliyattan yeni cikmisti. hastaneye gitmisken yanina ugrayayim dedim.

durumu cok iyi gorunuyordu eli yuzu nerdeyse hic morarmamis sismemisti bile!:nazar::nazar::nazar::nazar:

kiskandim vallahi ohaoldumsmile

o kadar sevindim ki onu oyle gorunce :)

umarim cokcabuk iyilesir burdan bize durumu hakkinda bilgi verir..

hepinize sevgiler

hadı gozu aydın :)))
cok gecmıs olsun :))) umarım bıran once bandajları ve alcısı cıkar onunda guzel fotograflarını goruruz :))))
darısı herkesın basına:))))

canım benim evet irise uğradı şok oldum valla düşünün internetten tanışıp birbirimize destek oluyoruz.teyzemler falan şok oldu :)) kızlar Allaha şükür okadar çok iyiyim ki gözlerimin altı azıcık morardı buz koyduk her saat başı azaldı hatta şimdi resimlerimi koyucam hastaneden çıkıcam 10 gibi.detaylı anlatıcam.özelden msj atamıyorum henüz elimden gelen yardımı yapıcam ama hiççç korkmayınn :)))

Canim cok cok gecmis olsun
hadi sen atlattin sira bize geliyo yavs yavas
morarmamana cok sevindim
irisenin basina gelenler beni cok korkuttu
ins bende fazla morarmama.s.:nazar:

yasemincim cok gecmis olsun canim, buzu eksik etme canim aman nazar degmesin yuzune :)

kendini iyi hissettiginde fotolarini bekliyoruz :)

sevgiler

X