Romatoloji - Romatizmal Hastalıklar Dr. Vedat Hamuryudan ??

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
Annemim romatizma rahatsızlığı yüzünden araştıra soruştura Vedat Beyin ismini bulduk...Hatta randevu aldık,gitcez bu hafta kısmetse!Daha önceden duyan bilen oldumu kızlar ya?:çok üzgünüm:

süper bir insan branşına hakim Doktordur.Annemin 17 senelik doktoru,ağrılarını dindirip tekerlekli sandalyeden kalkmasına yardımcı olmuştur.
Mutlaka çok seversiniz ve size hastalığınız konusunda yardımcı olacaktır.

ayy canm Allah razı olsn yaa!iyi bi yorum benm için çok önemli!annemide bi sefer götürdük bakalm,tedaviye başladı...inşallah Allah 'ım şifa versin tüm hastalara...anneme de...:Saruboceq:

çok geçmiş olsun,Teşhisi ne oldu acaba ,ne tavsiye etti ?Umarım ağrılarından kısa zamanda kurtulur.
Geçen hafta Anneme yeni bir tedavi uygulamasına başladı,daha şimdiden kendisini iyi hissediyor.Ancak bu ilacın karaciğere yan etkisi olduğu için sıkı kontrol altında tutuyoruz yani tahlillerini sık yaptıracağız.
Bu konuda sormak istediğin bir konu olursa lütfen paylaşalım.

Tekrar tekrar çok geçmiş olsun...yüce Allahım tüm hastalara şifa versin

aa anneme de öle bi tedaviye başladı hayatm...karaciğere ya da böbreğe zararı olabilecek bi ilaçmış verdiği,bizde sık sık tahlil yaptrcaz...annemde üzüldü,bi tarafı düzeltrken,başka yerden çıkmasın diyo...
ama tabi doktorunda vardr heralde bi bildiği...Allah şifa versin güzelim size de...tüm şifa bekleyenlere de...

canm buarada böle gelişmeler olduğnda paslaşırsak çok sevinirim...çünkü bilmiyoruz bişey,bişey olduğnda insan korksunmu,beklesinmi bilemiyo...en azndan tecrübelerle bilgi sahibi olabilrz!

tamam o zaman.... bakalım bir müddet.... ilaçların etkisini beklemek gerekiyor..inşaallah yan etkileri olmaz anneciklerimizde.... ilk tahlil sonuçlarını yazarım:1rolleyes:

vedat hamuryudanla ilgili bilgi almak istiyorum, hastanede, muayenehanesinde randevu günleri, saati, ulaşım. yardım ederseniz cok sevinirim.

vedat hamuryudanla ilgili bilgi almak istiyorum, hastanede, muayenehanesinde randevu günleri, saati, ulaşım. yardım ederseniz cok sevinirim.
meraba canım muhayanesi nişantaşında amerikan hastanesinin yanında bende daha yenı basladım tedavıye bızede bı tanıdıgımız önerdı insallah ıyı olur

açelyacım mesaj atmışsn,ona cevap yazdım...

buarada burdaki arkadaşlarada bilgi vereyim...bi sefer gittik,ilaç falan vermişti işte,annemin şuan durumu aynı malesef bidaha adam çağrmadı bile muayene için...arayıp iyi gelmedi dedğimizdede tabi uzun sürcek,hemen iyileşemezsin demiş anneme!!! hem burnundan kıl aldrmıyo,hemde ilgilenmiyo...bizden elektrkmi alamadıda böyle yaptı bilemem ama ,Allah'ım bölelerinin eline düşrmesin kimseyi...

Arkadaşlar merhaba hepinize acil şifalar dilerim. Bende de SLE hastalığından şüpheleniyorlar. Vedat Hamuryudan ve İzzet Fresko nun isimleri verildi. Ben trakya dayım özeline randevu alıp gideceğim. Ancak Vedat Bey için çok sert biri diyorlar,çok geriliyorum. İzzet Beyden randevu amaya düşünüyorum. Bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Bir de testleri nerede yaptırıyorlar,muaynane de olamayacağını düşündüm. Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…