• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.umla tarttm.ltfen bana akl verin.

h2o

All Izz Well :)
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
298
4
118
37
Diğer
günaydın kızlar.hemen konuya gireyim,bebek için tedaviye 2 ay oldu başlayalı dr. geçen ay klomen verdi yumurta gelişmedi.bu ay yanına gulukofen istedim klomenle kullanım ve incir kürünüde uyguladım bi çok yumurtam oluşmuş ve boyutlarıda idealmiş şimdi dr. bana çatlama ilacı yada iğnesi vermesi gerek değilmiydi :S
kadın benle inatlaştı ilk gittiğimde eşimden spermiyogram istemişti eşim çok yoğun hem okuyup hem çalışıyo.yaptıramadı.
doktorda kocanın raporu olmazsa sana bişe yazmam dedi ama dedim bi sürü yumurta oluşmuş bi ilaç yazın raporuda yaptırır nolacak dedim nafile bi sürü inatlaştık yazmıycam dedi .benim bu ayım boşunamı gitti dedim ilaç kullandım evet boşuna gitti diyo bide bana.ağlamamak için kendimi zor tuttum.ha birde diyorki kendiliğinden çatlar onlar dedim bende pko var kendiliğinden hiç çatlamaz ancak ilaçla adet olabiliyorum ben off yaaa
bende kendi başıma alıcam çatlama ilacımı iğnesimi neyse bana isim veririmisiniz kızlar çatlama ilacının adını yazarmısınız bana yada ne alsam ?bu ayımı heba etmiycem

merhaba arkadasım rabbim muradını versin inş. yerinde olsam başka doktora gider yapılan tedaviyide anlatrdım sonra onun dedğine göre hareket ederdim..kafana göre ilaç kullanma derim..allah yardımcın olsun hiç üzülme başka doktor mu yok..

merhaba arkadasım rabbim muradını versin inş. yerinde olsam başka doktora gider yapılan tedaviyide anlatrdım sonra onun dedğine göre hareket ederdim..kafana göre ilaç kullanma derim..allah yardımcın olsun hiç üzülme başka doktor mu yok..

sağol cnm allah razı olsun.

bencede başka doktora git kaş yapayım derken göz cıkarma söz konusu olan sağlık catlatma ignesini sen alsan bile nasıl vurulacaksın onun dozunu doktor ayarlıyor

saçmalama arkadaşım kafana göre ilaç kullanılır mı yaa? ayrıca doktorun da haklı yani sizden tetkik istemiş yaptırmamışsınız ne yapsın bu durumda yani?

kendi kendine çatlatma iğnesi yaptıramazsın.hemen başka bir doktora git ve yumurtalarının boyutlarını ölçtür zamanı gelmişse dr zaten sana iğneyi verir

bişi bildiğimden değil de,eşinin sperm kalitesi düşükse,çatlatma iğnesinin bir faydası olurmu ki

öncelikle sakin olun hemen karamsarlığa kapılmayın
sonra kafanıza göre ilaç almayın yanlış alınan her ilaç başka sorunlara yol açar
ayrıca doktor sizden test istemiş eşiniz yaptıramamış (olabilir yoğunluktan vakit bulamamıştır)
herşeyden öncede kendi sağlığınız iyi olmalı ki bebeğiniz sağlıklı olsun...
bence üzmeyin tatlı canınızı herşeyde vardır bir hayır.
başka doktora gidin

saçmalama arkadaşım kafana göre ilaç kullanılır mı yaa? ayrıca doktorun da haklı yani sizden tetkik istemiş yaptırmamışsınız ne yapsın bu durumda yani?

evet dr tetkik istedi ama bu ay yaptıracağımızı söyleidm ve hazır yumurtalar gelişmişken çatlama iğnesi yazmasnıda istedim rapor yoksa ilaçta yok diyo kadın

canım incir kürü yaptıysan kendiliğnden çatlayabilir. ilaç falan alma kendi kendine. bildiğim kadarıyla incir kürü yumurtları geliştirip çatlamasını sağlıyor

çok geçmiş olsun canım bencede kafana göre birşeyler yapma

Back