dr. ulusoy

defzer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
28
1
86
İzmir
merhaba arkadaşlar ;
vajnismus tedavisi için araştırdığım ve aklıma yatan tek dr ulusoy oldu ama onda takıldığım noktalar var
aranzda gidenler varsa biraz bilgi verebilimisinz oraya gidenlerin çoğu 1,5 günde bu olayı yenmiş ama biz yok parmak egzersizi yok psikolg derken aylarımızı veriyoruz...
artık vakit kaybetmek istemiyorum ... şimdiden ilginize teşekkür ederimm ....

bende bebek sahibi olmak istiyorum....

ben dr ulusoyda tedavi oldum ve bu hastalığı yendim bende senin gibiydim parmak egzersizi yapamıyordum dr beyle telefonda görüştüğümde ilk söylediğim şey bu olmuştu her cümlenin başında ben parmak egzersizi yapamıyorum bu hastalığı nasıl yenerim diyordum ama murat bey sayesinde başardım o evin küçük kızı büyüdü ve kendine güvenen bir kadın oldum allah ondan razı olsun bana hayatımı evliligimi geri verdi ben mart ayında gittim kesinlikle kendin yapmaya cesaretin yoksa zaman kaybetme git biz düğünde balayına gidememiştik hem tedavi hemde balayı oldu bizim için sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin

oo süper senin adına sevindim ... evet aslında sormak istediğim bişeyler var martta gittim diyorsun fiyat olarak sen ne talep etmişti ve tedavi yöntemi nasıl biraz anlatabilirmisin... istersen özele de msj atabilirsin beni bilgilendirirsen sevinirm artıkk gerçekten tak dedi bu canıma ve para falan gözüm görmücek şekildeyimm ....

merhaba...ben de murat ulusoy a gittim 1,5 yıl önce.
1,5 günde tedavi bitti.1,5 gün diyoruz ama aslında toplamını saysak,bir kaç saat eder.o kadar kısa sürede herşey bitiyo.murat beyin tedavi şekli hipnoz ve aparat.bende aparatı yapamam diye gitmiştim ama hipnozdan sonra herşey çok kolay oluyo inan bana.
maddi yönden bi sıkıntınız yoksa hiç bekleme git derim ben

ben bu dr u bi topiğe daha yazmştm. kesnlkle gitmelisin arkadaşm. ben de onla tedavi oldum. biraz pahalı ama kesn çözüm emin ol. aynen biz de balayına gidememiştk. hem balayı hem tedavi :) vakit kaybetme sakın

kızlar ben dr ulusoy'a mail attım tedavinin 5bin tl olduğunu söyleyince tabiiki gidemedim hepiniz bu parayı gözden çıkarabiliyor musunuz gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…