• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılcal Damar için LAZER Yaptıranlar????

lube

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
10
0
6
35
Karabük
İyi günler kızlar,
Öncelikle bilgi olması açısından şunu söylemek istiyorum, benim cildim çok yağlıydı küçük sivilcelerim ve siyah noktam vardı. Kaç yıldır cildiyeciye gidiyorum tonik falan veriyorlardı bitince tekrar başlıyordu. En sonunda doktora kesin çözüm istediğimi söyledim ve acnegen hap verdi,6.ayımdayım yağlanma bitti, siyah noktalar azaldı. Her ay kan tahlili oluyorum değerlerim normal. Doktora gitmeden kullanmayın.
Gelelim soruma; benim normalde cildim güzel gözüküyor ta ki kızarana kadar :( Ve öyle çok sıcağa gerek yok, durup dururken,soğuk ortamda,biriyle konuşurken de istemsiz kızarıyorum ve suratım pütür pütür oluyor ve suratımın yandığını hissettiğim için psikolojik olarak da kötü oluyorum ve yıkamadan rahatlamıyorum. Kızardığımı hissedince daha çok kızarıyorum vs vs.. Araştırdığımda kremler olduğunu ama çoğuna fayda etmediği para tuzağı olduğunu okudum.
Tek çözüm lazer gibi gözüküyor. Ancak lazer yaptıran ve yüzü yanan,pişman olan, eskisinden kötü olanlar da çok fazla :/ Bu yüzden yaptıran varsa nereye yaptırdı, memnun mu, süreçler nasıldı paylaşırsa aynı durumda olan arkadaşlar için de çok yararlı olur.
Şimdiden teşekkürler..

Back