Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim evlendim

Canım senin dikişlerin kaç günde düştü sahi Bu arada tebrik ediyorum evlenmişsin ve kanaman olmuş İnan ki çok sevindim son günlerde peş peşe çok güzel haberler alıyorum Turgay beyin hastaları peşpeşe evlenip kanamaları oluyor bende arife günü Turgay Bey'e gideceğim inşallah kalıcı kızlık zarı dikimi için
Merhaba yaptirdiniz mi
 
Ayy yine bu tiksinc konular valla kendine bunu yapan zavallı hemcinslerimi görünce söyle ağız dolusu ezikler zavallılar diye bağırasım geliyor!
 
Cnm bende ameliyata gittiğimde Dr. Turgay beye sordum hocam daha garanti olacalsa daha sağlam tutacaksa çift kat flep yöntemi yapın dedim. Oda bana çift kat flep şart değildir, aradaki fark ilişkide daha zor yırtılması ve acı vermesidir dedi. Zaten tek flep yönteminide çok sağlam yapıyorum ilişki dışında bozulmaz dedi. Tamam hocam tek kat olsun benimki dedim. Tek kat yaptırın kızlar çift kat için ilave para ödemeye bence gerek yok. Benim alt taraf kapalı hissedebiliyorum. Öyşe kolay bozulacak bişii değil walla.
Tavuk dürüm mü bu tek kat çift kat ezik seni
 
Selam.. kızlık zarı diktiripte evlenen sonuç alanları okudukça öylesine mutlu oluyorum ki anlatamam. Öncelikle seni tebrik ederim. Dikim için cesaret toplayıp yaptırmışsın ve ödülünde sonuç almak olmuş. Benim 3 ay önce bozuldu ve hemen terkedildim :KK43:( düşünsene benimle 6 ay gezdi ve 30 saniye süren olay içinmiş herşey sonra maske düştü. Telefon kapandı. Bilirsiniz buharlaştı gitti.. birkaç gün öncesine kadar ağır depresyondaydım sonra burayı buldum sonuç alanları okudukça ağladım.. ama umudun gözyaşları artık bunlar. Bende dr. Turgay Karakaya'ya dikim yaptırmayı düşünüyorum. Burda sonuç alan çok kızın yorumunu okudum. Geriye bir cesaret edip oraya gitmek kaldı. Birisi konumdan tutup beni turgay beyin masasına yatırsa zaten olay bitecek.
ben de aynı durumu şu an yaşıyorum merak ediyorum evlendiniz mi nasıl oldu
 
X