- 27 Mart 2019
- 29
- 28
- 25
- Konu Sahibi Guzellerguzelii
Bu sayfalari nerede ise 2 yildir okuyorum ama daha şimdi üye oldum. Bir çok doktor hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar okuyarak bir karar verdim . Benim kafama yatan DR TURGAY KARAKAYA olmuştu. 6 ay kadar önce kendisine çift kat flep yöntemiyle amaliat oldum. Yarım saatten az sürdü uyuşturan ilaç sayesinde hiissetmedim ama bilinç açıktı.neyse iyileşme döneminde burada yazılan birçok şeyi bende yaşadım. Ufak tefek kanamalar , batmalar kabızlık . Yan oturma ihtiyacı burda yazan kızlarla aynı herşey. Ben kapalı olduğum için biraz fazla çekingenim sanorım buraya yazamadım ama sonuç alırsam mutlaka yqzacam diye kendi kendime and içtim . Çünkü burdakilerin gerçekten bilgiye ihtiyacı var. Buraları okurken hep gözlerim başarılı sonuç alanları aradı. Diktirip işini gören sonuç alan çoluğa çocuğa karışıyor burdaki kızları unutuyor. Ben unutmadım. Geçen hafta evlendim ilk ilişki hafif zor oldu ama kuruluk oldum sanırım sorun oydu. Önceden jel almıştık eşimle zor olur diye onu sürdük ve oldu kanama geldi ne kadar desem bir fincan vardır. Yani oluyor kızlar. Korkmayın. Turgay hocaya ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim . Tuttu artık istersen amerikaya git bozulmaz dedi. Başkada gitmedim. Allah razı olsun bu işi düzgün yapan doktorlardan. Hayatım kurtuldu.