arkadaşlar bende burun ameliyatı olmaya kadar verdiğim andan beri deli gibi doktor arayışındaydım.Ne yalan söyleyeyim aklım hep onur erol dan yana ve istanbuldaydı. bu işin istanbul da daha iyi yapılacağını düşündüm takii tunç hocayla tanışana kadar.. bi kere görüşmeye gittim bana herşeyi gayet açık bir şekilde anlattı.şöyle bi dipnot düşmek gerekirse tunç hoca bana ne resim gösterdi ne de bilgisayarda bi çizim yaptı.herkesin farklı istekleri olduğunu ve çizimlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. burda önemli oan doktora güvenmek , inanmak..bende tunç hocama güvendim ve diyorum ki iyi ki güvenmişim:) şuan burnuma bakıyorum ve tam da benim istediğim gibi olmuş.o kadar doğal yaptı ki arkadaşlarıma burnumu yaptırdım dedikten sonra farkediyorlar.eğer tunç hocaya ameliyat olmak isteyenler varsa onlara yardımcı olmak isterim çünkü bende 1 ay öncesine kadar sabahın ilk ışıklarına kadar doktor arayışındaydım.sizi çok iyi anlarım
ylds sana ulaşmak istiorum,özelden msj atmak istiorum ama henüz msj hakkımda yok ne yapabilirim ? tunç hocaya ameliyat olmak istiyorum ve fikirlerine resimlerine ihtiyacım var :):)
evet tunç hoca tamda senin korktuğun olaydan dolayı bana çizim yapmadığını söyledi.gerçeği yansıtmadığını çizimden farklı bir burunla karşılaşınca insanların hayal kırıklığına uğradığını söyledi.resim göstermemesinin sebebini de herkesin istekleri çok farklı oluyor kimisi doğal istiyor kimiside estetik olduğu belli olsun istiyor gördüğün resimler seni yanıltabilir doktorla ilgili diye açıkladı.önemli olan senin ne istediğin.isteğini gayet açık bir şekilde anlatırsan ameliyattan sonra hayal kırıklığına uğrayacağın bir burunlu karşılaşmıyorsun.birde en önemli olan şeyde ameliyattan sonra hiç ağrımın olmamasıydı.burun ameliyatı çok zor ağrılıdır diye çok duydum korktum da.ameliyattan sonra bırakın ağrıyı sızlamadı bile.resime gelince elbette gösteririm ama burdan yuklemeye çalıştım yapamadım başka bi alternatif bulabilirsen seve seve
yorumunun için tşkk yldss ben de önümüzdeki hafta tunç bey den randevu almayı planlıyorum
ylds beni de korkutan fotografla ya da başka bir şeyle yapılan tasarım ile estetik sonucu çıkacak görüntünün aynı olmaması. sonuçta elle pc üzerinden yapılan fotografçıların shoplaa yaptığı gibi bir iş fotograf üzerinden tasarım.. bana resimlerini gösterebilir misin_??
NE KADAR ÜCRET ÖDEDİN PEKİ? ŞU AN MEMNUNMUSUN YENİ BURNUNDAN?2 hafta once tunc bey kapali burun amelyatimi yapti, burnum onden biraz genisti ve yandan ufak bir kemigim vardi. Tunc bey burnumu kucuk dokunuslarda inceltti ve daraltti profilden cok dogal ve eski goruntume yakin bir burun oldu o kadar begendimkii burnumdan sis hali ile bile cok memnunum. Tunc bey kesinlikle ankaranin en iyisi..
Evet cok memnunum amelyatli oldugum hic belli degil kimse anlamiyor cok ufak bir degisiklikNE KADAR ÜCRET ÖDEDİN PEKİ? ŞU AN MEMNUNMUSUN YENİ BURNUNDAN?
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, yeni burnunuzla güzel bir ömür geçirmeniz dileğiyle :)Evet cok memnunum amelyatli oldugum hic belli degil kimse anlamiyor cok ufak bir degisiklik
Oldu duz bir burnum var yapili bir goruntu yok ben nasil istediysem oyle yapti ve sonrasinda da cok ilgilendi. 5000 tl odedim hastane dahil gecen yil eylul ayinda olmustum. Kesinlikle cok memnunum aldigi paranin kurusu kurusuna hak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?