arkadaşlar bende burun ameliyatı olmaya kadar verdiğim andan beri deli gibi doktor arayışındaydım.Ne yalan söyleyeyim aklım hep onur erol dan yana ve istanbuldaydı. bu işin istanbul da daha iyi yapılacağını düşündüm takii tunç hocayla tanışana kadar.. bi kere görüşmeye gittim bana herşeyi gayet açık bir şekilde anlattı.şöyle bi dipnot düşmek gerekirse tunç hoca bana ne resim gösterdi ne de bilgisayarda bi çizim yaptı.herkesin farklı istekleri olduğunu ve çizimlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. burda önemli oan doktora güvenmek , inanmak..bende tunç hocama güvendim ve diyorum ki iyi ki güvenmişim:) şuan burnuma bakıyorum ve tam da benim istediğim gibi olmuş.o kadar doğal yaptı ki arkadaşlarıma burnumu yaptırdım dedikten sonra farkediyorlar.eğer tunç hocaya ameliyat olmak isteyenler varsa onlara yardımcı olmak isterim çünkü bende 1 ay öncesine kadar sabahın ilk ışıklarına kadar doktor arayışındaydım.sizi çok iyi anlarım
yorumunun için tşkk yldss ben de önümüzdeki hafta tunç bey den randevu almayı planlıyorum
ylds beni de korkutan fotografla ya da başka bir şeyle yapılan tasarım ile estetik sonucu çıkacak görüntünün aynı olmaması. sonuçta elle pc üzerinden yapılan fotografçıların shoplaa yaptığı gibi bir iş fotograf üzerinden tasarım.. bana resimlerini gösterebilir misin_??