• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Tunç Şafak hakkında bilgi

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmaya kadar verdiğim andan beri deli gibi doktor arayışındaydım.Ne yalan söyleyeyim aklım hep onur erol dan yana ve istanbuldaydı. bu işin istanbul da daha iyi yapılacağını düşündüm takii tunç hocayla tanışana kadar.. bi kere görüşmeye gittim bana herşeyi gayet açık bir şekilde anlattı.şöyle bi dipnot düşmek gerekirse tunç hoca bana ne resim gösterdi ne de bilgisayarda bi çizim yaptı.herkesin farklı istekleri olduğunu ve çizimlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. burda önemli oan doktora güvenmek , inanmak..bende tunç hocama güvendim ve diyorum ki iyi ki güvenmişim:) şuan burnuma bakıyorum ve tam da benim istediğim gibi olmuş.o kadar doğal yaptı ki arkadaşlarıma burnumu yaptırdım dedikten sonra farkediyorlar.eğer tunç hocaya ameliyat olmak isteyenler varsa onlara yardımcı olmak isterim çünkü bende 1 ay öncesine kadar sabahın ilk ışıklarına kadar doktor arayışındaydım.sizi çok iyi anlarım ;)

yorumunun için tşkk yldss ben de önümüzdeki hafta tunç bey den randevu almayı planlıyorum
ylds beni de korkutan fotografla ya da başka bir şeyle yapılan tasarım ile estetik sonucu çıkacak görüntünün aynı olmaması. sonuçta elle pc üzerinden yapılan fotografçıların shoplaa yaptığı gibi bir iş fotograf üzerinden tasarım.. bana resimlerini gösterebilir misin_??

evet tunç hoca tamda senin korktuğun olaydan dolayı bana çizim yapmadığını söyledi.gerçeği yansıtmadığını çizimden farklı bir burunla karşılaşınca insanların hayal kırıklığına uğradığını söyledi.resim göstermemesinin sebebini de herkesin istekleri çok farklı oluyor kimisi doğal istiyor kimiside estetik olduğu belli olsun istiyor gördüğün resimler seni yanıltabilir doktorla ilgili diye açıkladı.önemli olan senin ne istediğin.isteğini gayet açık bir şekilde anlatırsan ameliyattan sonra hayal kırıklığına uğrayacağın bir burunlu karşılaşmıyorsun.birde en önemli olan şeyde ameliyattan sonra hiç ağrımın olmamasıydı.burun ameliyatı çok zor ağrılıdır diye çok duydum korktum da.ameliyattan sonra bırakın ağrıyı sızlamadı bile.resime gelince elbette gösteririm ama burdan yuklemeye çalıştım yapamadım başka bi alternatif bulabilirsen seve seve

slm ylds. ben de tunç şafağa ameliyat olmayı düşünüyorum. muayenehenede mi yoksa hastanede mi ameliyat oldun? kapalı teknikle mi oldun? bide ameliyat fiyatını bana özelden mesaj atabilir misin? çünkü belli bir bütçeyi aşmamam gerek. yardımcı olursan çok sevirim

tunç hocanın muayenede ameliyat yaptığını kim ortaya attı bilmiyorum..ayrıca sadece tunç hocayla alakalı bir durum da değil sonuçta ameliyat oluyorsun nerden baksanız 1.5-2 saatlık bir operasyon geçiriyorsun bu olayı hiçbir doktor muayenede geçirmek istemez diye düşünüyorum tunç hocada öyle düşünmüş ki hastanede ameliyat oldum :) ayrıca tunç hoca bana 2 hastane seçeneği sundu ikisi de iyi hastaneydi vee seçimi bana bıraktı.kapalı teknikle oldum. ameliyat ücretine gelince tunç hoca bana 4-4,5 civarı dedi ama ben o ücretten daha az bi miktar ödedim konuşunca yardımcı olur diye düşünüyorum

ylds sana ulaşmak istiorum,özelden msj atmak istiorum ama henüz msj hakkımda yok ne yapabilirim ? tunç hocaya ameliyat olmak istiyorum ve fikirlerine resimlerine ihtiyacım var :):)

ylds sana ulaşmak istiorum,özelden msj atmak istiorum ama henüz msj hakkımda yok ne yapabilirim ? tunç hocaya ameliyat olmak istiyorum ve fikirlerine resimlerine ihtiyacım var :):)

msj konusunda yardımcı olmak isterdim ama malesef bende de aynı sorun var. elbette seninle tecrübelerimi yaşadıklarımı paylaşırım ne sormak istiyorsan sorabilirsin. ayrıca resim olayına da fazla takılma bende tunç hocaya ameliyat olduğumda kimsenin resmini görmemiştim.dediğim gibi önemli olan doktora güvenmek inanmak. git görüş kafana yatıyorsa seni ikna edebiliyorsa, güzel bir sonuç çıkarabileceğine inandırıyorsa ameliyat ol.şöyle bir durum da var herkesin kemik yapısı yüz hatları birbirinden apayrı benim burnum gibi ya da herhangi bir ünlünün burnu gibi yaptırmak isteye bilirsin ama o senin yüzüne uyan bi burun mu olcak. bunlar çok önemli.. yani doktorla görüşüp konuşman lazım karar verirsen de ameliyatı ve sonrasını anlatırım ;)

evet tunç hoca tamda senin korktuğun olaydan dolayı bana çizim yapmadığını söyledi.gerçeği yansıtmadığını çizimden farklı bir burunla karşılaşınca insanların hayal kırıklığına uğradığını söyledi.resim göstermemesinin sebebini de herkesin istekleri çok farklı oluyor kimisi doğal istiyor kimiside estetik olduğu belli olsun istiyor gördüğün resimler seni yanıltabilir doktorla ilgili diye açıkladı.önemli olan senin ne istediğin.isteğini gayet açık bir şekilde anlatırsan ameliyattan sonra hayal kırıklığına uğrayacağın bir burunlu karşılaşmıyorsun.birde en önemli olan şeyde ameliyattan sonra hiç ağrımın olmamasıydı.burun ameliyatı çok zor ağrılıdır diye çok duydum korktum da.ameliyattan sonra bırakın ağrıyı sızlamadı bile.resime gelince elbette gösteririm ama burdan yuklemeye çalıştım yapamadım başka bi alternatif bulabilirsen seve seve

merhaba bana tunç hocaya ulaşabileceğim bir numara verir misiniz?muayenehanesi var mı acaba siz nasıl ulaştınız?yardımcı olursanız cok mutlu olurum

resim konusunu nasıl halledebiliriz bilmiyorum msn adresinizi msj atarsanız eklerim ordan gösterebilirim ancak, burdan beceremedim çünkü:) ameliyat ücretini tunç hocayla görüşün çünkü benim ayrıcalıklı bir durumum vardı.arkadaşımla beraber gittim ve oda göğüs operasyonu geçirdi.ondan dolayı ufak bi indirimimiz oldu o yüzden ücret zikretmek istemiyorum. tunç hocanın muayene adresi: cinnah caddesi no:78/3 muayene numarası da (312) 439 23 23

yorumunun için tşkk yldss ben de önümüzdeki hafta tunç bey den randevu almayı planlıyorum
ylds beni de korkutan fotografla ya da başka bir şeyle yapılan tasarım ile estetik sonucu çıkacak görüntünün aynı olmaması. sonuçta elle pc üzerinden yapılan fotografçıların shoplaa yaptığı gibi bir iş fotograf üzerinden tasarım.. bana resimlerini gösterebilir misin_??

cnm zuhtu beye olacaktn galiba neden vazgectn?

2 hafta once tunc bey kapali burun amelyatimi yapti, burnum onden biraz genisti ve yandan ufak bir kemigim vardi. Tunc bey burnumu kucuk dokunuslarda inceltti ve daraltti profilden cok dogal ve eski goruntume yakin bir burun oldu o kadar begendimkii burnumdan sis hali ile bile cok memnunum. Tunc bey kesinlikle ankaranin en iyisi..

2 hafta once tunc bey kapali burun amelyatimi yapti, burnum onden biraz genisti ve yandan ufak bir kemigim vardi. Tunc bey burnumu kucuk dokunuslarda inceltti ve daraltti profilden cok dogal ve eski goruntume yakin bir burun oldu o kadar begendimkii burnumdan sis hali ile bile cok memnunum. Tunc bey kesinlikle ankaranin en iyisi..
NE KADAR ÜCRET ÖDEDİN PEKİ? ŞU AN MEMNUNMUSUN YENİ BURNUNDAN?

NE KADAR ÜCRET ÖDEDİN PEKİ? ŞU AN MEMNUNMUSUN YENİ BURNUNDAN?
Evet cok memnunum amelyatli oldugum hic belli degil kimse anlamiyor cok ufak bir degisiklik
Oldu duz bir burnum var yapili bir goruntu yok ben nasil istediysem oyle yapti ve sonrasinda da cok ilgilendi. 5000 tl odedim hastane dahil gecen yil eylul ayinda olmustum. Kesinlikle cok memnunum aldigi paranin kurusu kurusuna hak ediyor

Evet cok memnunum amelyatli oldugum hic belli degil kimse anlamiyor cok ufak bir degisiklik
Oldu duz bir burnum var yapili bir goruntu yok ben nasil istediysem oyle yapti ve sonrasinda da cok ilgilendi. 5000 tl odedim hastane dahil gecen yil eylul ayinda olmustum. Kesinlikle cok memnunum aldigi paranin kurusu kurusuna hak ediyor
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, yeni burnunuzla güzel bir ömür geçirmeniz dileğiyle :)

12 yıl önce burun estetiği yaptırmıştım.hastalandım hastaneye gittim. doktor burnumun içinde kocaman bir delik olduğunu ve genelde burun estetiğinden kaynaklandığını söyledi..bu delik nedeniyle geceleri horluyor musun ya da nefes alırken burnundan tıslama sesi geliyor diye sordu. dikkat ettim o günden sonra ciddi şekilde horlamayan ben artık uyurken horluyorum..dolgu yaptırmak için gittiğimde bana sormadan kalıcı dolgu yapmış ve yaptığı dolgu yüzümde yer değiştirdi şişti.kaşımın ortasında ve kenarında şişler var. ağız kenarlarına yaptığı dolgu yanağa kaydı.11 yıldır benimle birlikte yaşıyor bu dolgular.

Ben oldum. Ödem olustu. 2 kerede ödemi almaya calıstı. Yine ödem var burn7mda birlikte yaşıyoruz burnum ben ödemim

Back