• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Tunç Şafak hakkında bilgi

çok özür dilerim,yazdıklaınızı okudum ve aklıma bişey takıldı.bu bahsettiğiniz hoca muayenehanesinde nasıl ameliyat yapayor ki.sonuçta bahsettiğiniz ameliyat 1,5-3 saat sürebilen bi ameliyat ve genel anestezi ile yapılacaksa bana çok güven vermedi açıkcası.genel anestezi ile yapılack bir ameliyatta sizin ameliyatınız bitene kadar anestezi uzmanın yanınızda olması gerekir.hastane ortamı daha güvenli değilmi.bende burun ameliyatı oldum ama asla dr ne kadar iyi olursa olsun bu ameliyatı muayenehanede yapmasına izin vermezdim.

canım tunç hoca lokal yapıyor genel anestezi kullanmıyor ve ameliyat esnasında bi anestezi uzamnı elbetteki oluyor zaten en uzun ameliyatı 1 saat filan sürüyormuş

tili merhaba canım dedigim gelseydim bende kesin tunç hocaya olacaktım hiç görmedigim halde bugün benim sargılarım çıktı şu anda hişbişi yok burnumda ve gaytede güsel olmuş burda yaptırdıgma hiç pişman diilim doktorumda gerçekten güsel yapmış yarıca fiyatıdada çok uygundu tunç hocanın nerdeyse yarısı fiyatı şu anda sadece uç kısmı böle toparlak gibi oda şişlikten zaten biliyosun oranın şişi en geç geçiyor 2 3 ay sona çok daha güsel olacak eminim iyikide burda olmuşum ve gerçekten dogru bi karar vermişim resimde koyacam canım en kısa zamanda bi kaç hafta daha geçsin:)

Tunç hoca sana ne kadar fiyat vermiş ti!!!

canım tunç hoca lokal yapıyor genel anestezi kullanmıyor ve ameliyat esnasında bi anestezi uzamnı elbetteki oluyor zaten en uzun ameliyatı 1 saat filan sürüyormuş

bence 1 saat az gibi...ayrıca lokal anesteziyle burnunun kırılırken hissetmek bu acıları duıymak hoş degil yani...gerekirse ameliyat 3 saatte surebilir yani burun yapısına kemerine gore degişir.en fazla 1 saat diye sınırlandrmak hoş degil.Onur Erol gibi ünlü bi prof.a bile muanehane yada klinikte ameliyat olamam ben.

selam arkadaşlar lavinia olarak beni yani vanilia yı kastediyorsunuz sanırım..
ben tunç beye ameliyat olalı bir yıl oldu. inanın çok memnun kaldım eğer doğal bir burun olmasını istiyorsanız tunç beyin ameliyatından memnun kalacaksınız. üstelik muayenehane ve hastane arasında diyebilirimki hiç bi fark yok .çok iyi bi anestezisti ve hemşiresi var kırılmaları falan duyma hikaye zaten yarı uyku halinde oluyorsunuz ameliyatta. ben hiç bi şey hatırlamıyorum şahsen.
burunla çok fazla oynamıyor bir hafta sonra günlük hayata dönüyorsunu morarma falan yok denecek kdr az oluyor. ameliyatta acının a sı yok
geçenlerde bi burun doktoruna gittim o bile anlamadı benim estetikli olduğumu. başka doktor çekemez ya helal olsun dedi iyi iş çıkarmış dedi.
ama şu alçı alma işi çok acı veriyor o da burda biri demiş sadece 5 saniye lik bi acı.

bol şans herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de tunç beye amelyt oldum ve çok memnunum şimdiden bile ne ağrı oldu ne kanama..evet lokal yapıyor ve iyiki de öyle yapmış diyorum çok iyi bi anestezisti var 1 saatte çkmışım ameliyattan ve şu an şiş haliyle bile gayet güzel görünüyor burnum.nebil beyle de görüşmüştüm ben ama tunç hocayla görüştükten sonra aklımda hiç soru işareti kalmadı ve ertesi gün ameliyata girdim hemen bence kesnlkle güveneblrsnz

Bende Tunç hocaya ameliayt oldum.Ameliyat süresince ve sonrasında gerçekten çok rahattım ancak şişlerim indikçe pek bir fark olmadığını gördüm eskisiyle.Bu yüzden bariz bir değişiklik isteyenler için uygun seçim olmayabilir bence

ben de yaklaşk 2 ay önce oldum ameliyatımı tunç beye. bi kere herşeyden önce ilgili bir doktor. ve işinde uzman. ilk zamanlarda tüm yeni ameliyatlılar gibi bende alışamadım ama sonra yüzüme gidecek en güzel ve estetik burnu yaptığını farkettim. çok güzel oldukça doğal yaptı. ne bir şişlik ne bir morarma hiç birşey yaşamadım. ilk 2,3 hafta burun ucu şişliğimden başka bir şey yoktu. şuan çok mutluyum. herkese tunç beyi tavsiye ediyorum

Arkadaşlar ben Tunç hocaya ameliyat oldum..Çok çok memnunum...Herkese tavsiye ediyorum..Çok ilgili ve işin de hakikaten uzman...Şuan burun ucumda şişlik var..Onun da zamanla geçeceğine inanıyorum...Herkeze tavsiye ediyorum...

Arkadaşlar ben Tunç hocaya ameliyat oldum..Çok çok memnunum...Herkese tavsiye ediyorum..Çok ilgili ve işin de hakikaten uzman...Şuan burun ucumda şişlik var..Onun da zamanla geçeceğine inanıyorum...Herkeze tavsiye ediyorum...

slm avrasyam rica etsem fotonu koabilirmisn bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama hala çok karasızımbenneyaptımki

tunç hocya ameliyat olan arkadaşlar resimlerinizi ekleyebilirmisiniz rica etsem ..................

tunç hocaya ameliyat olan arkadaslarrr fotolarınızı ve yorumlarınız bekliyoruz birde son zamanlarda ameliyat olan arkadaşalr ücret konusunda da bilgi verebilirmisniz

tunç şafak a ameliyat olan arkadaşlar lütfen resimlerinizi ve fikirlerinizi bizimle paylaşın....

ArkadaŞlar tunÇ hocaya amalıyat olanblar fıyat yazar mısınız.Çok Önemlı.teŞekkÜrlerr.herkese geÇmıŞ olsun.

ARKADAŞLAR SİZLER AMALİYATLARINIZI OLDUNUZ GÜZEL GÜZEL BURUNLARA KAVUŞTUNUZ AMA BİZLER HALA OLMADIK.
BİZİ UNUTTUNUZ MU BURADA..
HEM TUNÇ HOCANIN FİYATLARINI HEM DE RESİMLERİNİZİ MERAK EDİYORUZ..
LÜTFEN BİZE DESTEK OLUN..
:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar ben uzun zamandır girememiştim,soruları cevaplayabilirim..
yardım etmek mutlu eder beni:)

benimde deviasyon sorunum var nefes alamıyorum ama yapmışkende burnumun accık daha düzgün olmasını istiyorum maddi durumum kötü ama bilmiyom nabcam ne kadar mal olurki bide merak ediyorum resimlerini

Burda sayenizde cok yazi okuyorum, ilk koru korune bir doktora gidip, her ameliyati yaptirmayi dusunurken, simdi once bir kac taneye gidiyim bakip sonra karar veriyim diyorum.
Dr. Tunc Safak ve dr. Nebil Bozdogan hakkinda olumlu yazilarinizi okudum. Birde dr. Serhat Ozturk var, oda iyiye benziyor. Daha karar veremedim. Bu doktorlara gidenler ayrintili bilgi verirmisiniz. :nazar:a.s.
Ankara'da fiyatlari uygun olan ve birde sonuclari tabi guzel olan baska hangi estetik cerrahlar var.
Bu yukaridaki doktorlara gidenler memnunmu. Ayrintili bilgi verirseniz cok sevinirim. Meshurlar ne kadar guzel gorunuyor estetik sonrasi. Onlar Istanbulda estetik ameliyatlarini oluyor, birde paralari cok, ondan heralde.
Benim gidecegim, doktor, olumlu, hastasiyla ilgili, yani dr. Baris Cakir hakkinda cok yazilar okudum, onun gibi olmali, ama Ankarada olmali. Dr. Baris Cakir malesef Istanbulda, ona gidemiyorum.
Alti haftam kaldi. Mumkun oldugu kadar cabuk cevap yazarsaniz, cok sevinirim. Ne kadar cok kisi tecrubelerini paylasirsa o kadar iyi, benim icin.

ekledim seni msn.
Ferruh beyle görüştüm geçen hafta bu haftada Nebil beyle görüşecem bide Tunç beyle artık aralarında karar verecem.
Dr. Ferruh Bingulemi yoksa Dr. Nebil Bozdoganami gittin sonucta, ameliyata hangisine karar verdin, neden, sonuclardan memnunmusun. Ayrintili bilgi verirsen sevinirim. Hangi ameliyati yaptirdin ve fiyatlar toplam ne kadar tuttu vs. Simdiden tesekkurler.

Back