Dr. Tunç Şafak hakkında bilgi

Hem guzel olmus hemde fiyati uygun, burun harici baska ameliyat oldunmu. Ayrintili bilgi verirsen sevinirim. Bende temmuz 2 temmuzda randevu alip bir kac estetik cerrahla gorusup, sonra karar vermek istiyorum. Daha karar veremedim. Tunc hocanin fiyatlari ne kadardi, sonra gittiginin ne kadar ve adi ne ameliyatini yapan doktorun. Tsk.a.s.
Tunç hoca sana ne kadar fiyat vermiş ti!!!

Ben Tunç Bey'e ameliyat oldum, ağustos 2008'de. Gayet memnunum, çok doğal oldu burnum, farkedilmiyor ameliyatlı olduğu. Burnumun ucu ameliyattan sonra olması gerekenden fazla kalkıktı ama 6 ay gibi bir sürede tamamen oturdu diyebilirim. 3 milyar almıştı bizden diye hatırlıyorum, tabi şimdi ne kadar alıyodur bilmiyorum.

ben Tunç Şafak'a 1,5 yıl önce ameliyat oldum... burnumun ucunda da küçük bir "ben" vardı onu da çıkardı...burnum ilk açıldığında iyi görünüyordu sadece burun ucu biraz kızarıkdı...aradan zaman getikçe burnumun şekli giderek bozulmaya başladı ....tek tarafı çökdü ....diğer tarafı ise tam tersine çıkık kaldı...çökük olan tarafda ayrıca çıkarılan 'ben'in yerinde acayip bir çıkıntı oluştu.... tunç hocaya gösterdiğimde 1 yılı beklememi söyledi ...1 yıl geçti ama düzelme şöyle dursun daha da kötüleşti... Tunç hoca durumla hiç ilgilenmedi ben de başka doktora gittim.. burnumun tek tarafından aşırı kıkırdak alındığını bu nedenle çöktüğünü ve bu tarafdaki çıkarılan 'ben'in enfekte olduğu,çok kalın iple dikildiğini burun ucu için bir antibiyotikli krem verilmezse enfekte olacağını ve alttaki dokuya yapıştığı için iz kaldığını, burnumun diğer tarafındaki kıkırdağın ise aksine son derece şekilsiz kalmış olduğunu bu nedenle çıkık kaldığını söyledi...ayrıca çökük tarafda çok ciddi nefes alamama problemim vardi ....bunun da aşırı kıkırdak çıkarma ve içerideki eğri kemiği düzeltmeme yüzünden olduğunu söyledi.. ve yeniden ameliyat etti ...

ilk ameliyatımı yapanın tecrübeli bir doktor olduğuna inandıramadım...

Tunç Şafak'ın muayenehanesinin numarasını verebilir misiniz acaba? Yeni üyeyim de..Özelden mesaj atamıyormuşum onu farkettim:sinifsinif:

meraba papatya,
umarım yanlış rumuz yazmamışımdır. ben de tunç şafaka bu salı ameliyat olucam hem meme hem buırun. ben hocama çok güvendim ama bu güvenimin yarısı bu sitede sizlerin yorumlarından yarısı da kendisi ile görüşmemde olumlu izlenimlerden. çok heyecanlıyım sen de yaşamışsındır. hiç bir yakınımdan duymamanın endişesi var. acaba rica etsem fotona ulaşabileceğim bir yer varsa söylermisin sitede sanırım artık foto olmayacak mı ööle bişiler okudum bi de ben yeni üyeyim ve fotoları göremiyomuşum. bu sıkışık zamanda yardımlarınıza şimdiden teşekkürler :)

merhaba waz..

tunç beye ameliyat oldun mu? memeyle ilgili ne yaptırdın?
bir de tunç bey başka ameliyatlarda da başarılı mı acaba fikri olan var mı? mesela lipo ve meme büyütme.

benim çok yakınım yıllar önce yaklaşık 10 yıl, tunç beye yaptırmıştı. burnu çok güzel oldu çok doğal, fakat geniz akıntısı gibi bir problem yaşıyor. o da hayatını inanılmaz etkilemiyor.

arkadaşlar tunç hocanın mail adresini bilen varsa özelden yazabilirmisiniz?
göğüs ameliyatı olan varsa yorumlarınız nasıl?

internette tunç şafak yazıyorum ama hep hacettepen telefonları çıkıyor karşıma özel muayenehanesi yok mu yaa

Özel muayenehne adresi:cinnah caddesi no:78/3 çankaya/ankara
prof dr tunç şafak cep tel:05323334827
eposta:tsafak@hacettepe.edu.tr

Son düzenleme:
Merhaba,

Onumuzdeki 2 hafta icinde Dr Tunc Safak ile burun estetigi ameliyati yapmayi dusunuyorum. Bana 4,000 TL fiyat soyledi, ve artik Hacettepede degil ozel hastahanelerde ameliyat yapiyormus. Bu Dr ile ameliyat olan varmi ve gorebilecegim resimler varmi? Bilgisi olan lutfen yardimci olsun acilen. Tavsiye ediyormusunuz Dr Tunc Beyi? Tessekur ederim...

Bana da 4500 tl fiyat söyledi.Geçen yıl arkadaşımı 2500 tl ye ameliyat etmiş.
Görüşmeye Tunç beye ameliyat olan arkadaşımla birlikte gittim fakat kendi yaptığı burnu tanımadı ve burunucu ameliyatı önerdi.Bu olay tüm olumlu düşüncelerimi yok etti.Ayrıca fiyatla alakalı özel hastane parasından falan bahsediyor(kontrol acısından)Arladasımı 20 dk da eve yollamıs.Bu sene mi cıktı bu konu,cidden cok tuhaf

arkadaşlar bende burun ameliyatı olmaya kadar verdiğim andan beri deli gibi doktor arayışındaydım.Ne yalan söyleyeyim aklım hep onur erol dan yana ve istanbuldaydı. bu işin istanbul da daha iyi yapılacağını düşündüm takii tunç hocayla tanışana kadar.. bi kere görüşmeye gittim bana herşeyi gayet açık bir şekilde anlattı.şöyle bi dipnot düşmek gerekirse tunç hoca bana ne resim gösterdi ne de bilgisayarda bi çizim yaptı.herkesin farklı istekleri olduğunu ve çizimlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. burda önemli oan doktora güvenmek , inanmak..bende tunç hocama güvendim ve diyorum ki iyi ki güvenmişim:) şuan burnuma bakıyorum ve tam da benim istediğim gibi olmuş.o kadar doğal yaptı ki arkadaşlarıma burnumu yaptırdım dedikten sonra farkediyorlar.eğer tunç hocaya ameliyat olmak isteyenler varsa onlara yardımcı olmak isterim çünkü bende 1 ay öncesine kadar sabahın ilk ışıklarına kadar doktor arayışındaydım.sizi çok iyi anlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…