çok özür dilerim,yazdıklaınızı okudum ve aklıma bişey takıldı.bu bahsettiğiniz hoca muayenehanesinde nasıl ameliyat yapayor ki.sonuçta bahsettiğiniz ameliyat 1,5-3 saat sürebilen bi ameliyat ve genel anestezi ile yapılacaksa bana çok güven vermedi açıkcası.genel anestezi ile yapılack bir ameliyatta sizin ameliyatınız bitene kadar anestezi uzmanın yanınızda olması gerekir.hastane ortamı daha güvenli değilmi.bende burun ameliyatı oldum ama asla dr ne kadar iyi olursa olsun bu ameliyatı muayenehanede yapmasına izin vermezdim.
tili merhaba canım dedigim gelseydim bende kesin tunç hocaya olacaktım hiç görmedigim halde bugün benim sargılarım çıktı şu anda hişbişi yok burnumda ve gaytede güsel olmuş burda yaptırdıgma hiç pişman diilim doktorumda gerçekten güsel yapmış yarıca fiyatıdada çok uygundu tunç hocanın nerdeyse yarısı fiyatı şu anda sadece uç kısmı böle toparlak gibi oda şişlikten zaten biliyosun oranın şişi en geç geçiyor 2 3 ay sona çok daha güsel olacak eminim iyikide burda olmuşum ve gerçekten dogru bi karar vermişim resimde koyacam canım en kısa zamanda bi kaç hafta daha geçsin:)
canım tunç hoca lokal yapıyor genel anestezi kullanmıyor ve ameliyat esnasında bi anestezi uzamnı elbetteki oluyor zaten en uzun ameliyatı 1 saat filan sürüyormuş
Arkadaşlar ben Tunç hocaya ameliyat oldum..Çok çok memnunum...Herkese tavsiye ediyorum..Çok ilgili ve işin de hakikaten uzman...Şuan burun ucumda şişlik var..Onun da zamanla geçeceğine inanıyorum...Herkeze tavsiye ediyorum...
slm avrasyam rica etsem fotonu koabilirmisn bende burun ameliyatı olmak istiyorum ama hala çok karasızımbenneyaptımki
arkadaşlar ben uzun zamandır girememiştim,soruları cevaplayabilirim..
yardım etmek mutlu eder beni:)
Dr. Ferruh Bingulemi yoksa Dr. Nebil Bozdoganami gittin sonucta, ameliyata hangisine karar verdin, neden, sonuclardan memnunmusun. Ayrintili bilgi verirsen sevinirim. Hangi ameliyati yaptirdin ve fiyatlar toplam ne kadar tuttu vs. Simdiden tesekkurler.ekledim seni msn.
Ferruh beyle görüştüm geçen hafta bu haftada Nebil beyle görüşecem bide Tunç beyle artık aralarında karar verecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?