• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Tunç Şafak hakkında bilgi

adasu06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
83
0
86
Ankara
Selam arkadaşlar Tunç Beye Ameliyat olanınız varmı acaba ?
Amelyatları Hacettepedemi yoksa kliniğindemi yapıyor ?
Ameliyat olanlar sonuçları nasıl ?
yardımcı olursanız sevinirim.

ben olmadım ama olmayı düşünüyorum. ameliyatları kliniğinde yapıyormuş. iyi bir doktor olduğunu duydum hatta biliyorum ama fazla sonuç görmedim.

ben olmadım ama olmayı düşünüyorum. ameliyatları kliniğinde yapıyormuş. iyi bir doktor olduğunu duydum hatta biliyorum ama fazla sonuç görmedim.

canım ya bende çok doktor baktım ama hala aklım tunc hocadan yana nedense bu ıste cok ıyı oldugunu dusunuyorum gormedın kendısı sadece telde gorustum ama baskasına yaptırırsam sankı aklım hep ondan kalacak gıbı bıde bence cok ıyı calısıyor burunla cok fazla oynamıyor bu yuzdende hem seklı daha guzel oluyodur hemde ıyılesme surecınde sıkıntı olmayacagını dusunuyorum pekı canım sen yuzyuze gorustunmu bıde hıc sonucunu gordunmu resım fılan gosterdımı sana gercı ben artık resımlerede ınanmıyorum:) hadı hayırlısı ben onumuzdekı hafatay oluyorum

Hastane oratamı daha iyi değilmi ? Gerçi fazla bilgim yok ama.
Tunç beylede bir randevu alıp görüşüyümde onlara sorayım bu soruları .
ama burda Tunç beye ameliyat olanlar lütfen sonuçları söylerlerse çok sevinirim.

Hastane oratamı daha iyi değilmi ? Gerçi fazla bilgim yok ama.
Tunç beylede bir randevu alıp görüşüyümde onlara sorayım bu soruları .
ama burda Tunç beye ameliyat olanlar lütfen sonuçları söylerlerse çok sevinirim.
canım burda tunç beye ameliyat olan çok kişi yok ben sadece lavinia yı gördüm oda resimlerini filan koymuş bi bak istersen

ben görüştüm tunç hoca ile resim filan göstermedi çizim de yapmadı iki boyutlu çizimin gerçeği fazla yansıtamayacağını söyledi, e haklı bence de çizimin aynısını yapmak imkansız. artık hacettepede ameliyat yapmıyor hoca ancak illa hastane isterseniz özel ayarlarız ama hiç gerek yok dedi. bir de mümkün olduğunca az doku almayı tercih ettiğini söyledi. ben düşünüyorum olmayı
lauranaa sen kime olucan haftaya

ben görüştüm tunç hoca ile resim filan göstermedi çizim de yapmadı iki boyutlu çizimin gerçeği fazla yansıtamayacağını söyledi, e haklı bence de çizimin aynısını yapmak imkansız. artık hacettepede ameliyat yapmıyor hoca ancak illa hastane isterseniz özel ayarlarız ama hiç gerek yok dedi. bir de mümkün olduğunca az doku almayı tercih ettiğini söyledi. ben düşünüyorum olmayı
lauranaa sen kime olucan haftaya

benimde aklımdaki isim tunç hoca sen özel yerini görmüşsündür o zaman içine sindimi peki kapalı yapıyor olması anlattıkları filan ben daha henüz görüşemedim yüzyüze sadece telde görüştüm pazartesi ankarada olacagım hacettepede prof ameliyatı neden orda yapmıyor merak ettim bide hacettepnin doçenti var aycan bey onunla görüştünmü hiç

lauranaa tunç hoca kısmi statüde yani yarım gün hastanede o sebeple yapmıyo herhalde eskiden yapıyormuş, aycan bey burun yapıyormuş ancak onun uzmanlık alanı saç ekimi (artık yapmıyo herhalde ama) ve yüz germe. tunç şafak başından beri hep burun üzerine tavsiye edilir. ben muayenehanesini gördüm fena değil benim de çok içime sinmiyo ama doktora güveniyorum. illa kapalı teknik kullanacak diye bir şey yok benim nefes alam problemim olmadığı için içeriden hiçbirşey yapmayacak

lauranaa tunç hoca kısmi statüde yani yarım gün hastanede o sebeple yapmıyo herhalde eskiden yapıyormuş, aycan bey burun yapıyormuş ancak onun uzmanlık alanı saç ekimi (artık yapmıyo herhalde ama) ve yüz germe. tunç şafak başından beri hep burun üzerine tavsiye edilir. ben muayenehanesini gördüm fena değil benim de çok içime sinmiyo ama doktora güveniyorum. illa kapalı teknik kullanacak diye bir şey yok benim nefes alam problemim olmadığı için içeriden hiçbirşey yapmayacak
canım benimde öle bi problemim yok ama ben burda kiminle görüştüysem hepsi açık yaparız dediler burun ucum etli ve kalınmış ama tunç bey ben kapalı yapıyorum ve slikon kullanmıyorum diyor aycan beylede görüştüm ben öle bişi demedi ama hatta bana 5 inde gel görüşelim 7 sinde istersen ameliyat yaparız dedi 9 ile 14 arası yurtdışında olacakmış açık veya kapalı olup olmamasıda hastanın durumuna göre degişirmiş görmem lazım dedi görmeden bişi söleyemem dedi ama tunç bey hastanın durumuna göre bişi demedi sadece kapalı yapıyorum slikon kullanmıyorum dedi tüm bunlara ragmen lavinia burnu süper olmuş gerçekten kemerli bi burnu çok güsel yapmış ameliyat sonrasıda çok problem yaşamamış bunlar önemli şeler benim için

Ya ben ferruh beyle görüştüm senin burnun açık olması lazım dedi.
Burnumda kemer var hemde burun uc eğri.
Tunç bey açık amrliyat yapmıyormu?
Bide Tunç beyle nerde temasa geçiyoruz.
Nasıl görüşebiliriz kilniğindemi yoksa Haccetepedemi ?
Kızlar siz bu aymı ameliyat olacaksınız ?
Ben haziranda olacağım sınavlarım nedeniyle de bu ay ameliyat olacaklar lütfen ameliyattan sonrada sonuçları bizle paylaşırsa sevinirim.

Ya ben ferruh beyle görüştüm senin burnun açık olması lazım dedi.
Burnumda kemer var hemde burun uc eğri.
Tunç bey açık amrliyat yapmıyormu?
Bide Tunç beyle nerde temasa geçiyoruz.
Nasıl görüşebiliriz kilniğindemi yoksa Haccetepedemi ?
Kızlar siz bu aymı ameliyat olacaksınız ?
Ben haziranda olacağım sınavlarım nedeniyle de bu ay ameliyat olacaklar lütfen ameliyattan sonrada sonuçları bizle paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşlar,
sanırım iyi doktor araştırması yaptınız.Hangi doktorlarla görüştünüz ve nasıl izlenimler elde ettiniz?Paylaşırsanız sevinirim.
:utangac:

Son düzenleyen: Moderatör:
ekledim seni msn.
Ferruh beyle görüştüm geçen hafta bu haftada Nebil beyle görüşecem bide Tunç beyle artık aralarında karar verecem.

SLM LAURANA,
Benim iş yerinde bir bayanın baldızı Tunç Şafak a ameliyat olmuş 2 yıl önce.Çok memnunmuş!!!Obayanla irtibata geçmeye çalışıcam ameliyat hakb. bilgi almak iin...bir şeyler öğrenirsem yazarım....Ama Tunç hocadan baya bir memnunmuş.....uffffffff zor bu işler:)))

SLM LAURANA,
Benim iş yerinde bir bayanın baldızı Tunç Şafak a ameliyat olmuş 2 yıl önce.Çok memnunmuş!!!Obayanla irtibata geçmeye çalışıcam ameliyat hakb. bilgi almak iin...bir şeyler öğrenirsem yazarım....Ama Tunç hocadan baya bir memnunmuş.....uffffffff zor bu işler:)))

Tili sendemi daha ameliyat olmadın .
Bide Tunç beyle nerde irtibata geçiyoruz acaba ?
Hastanedemi yoksa kliniğindemi ?

OoOFfF...Karar vermek gerçekten çok zor.Bence en iyisi içine sinen bir doktor üzerinde çalışmak.Yani o doktorun CV'sine,yaptığı ameliyatlara,hastalarına falan bakmak.Her doktorla gorusunce karar vermek güçleşiyor.Ben nedense Hacettepe'ye ve oradaki doktorlara karşı önyargılıyım.

OoOFfF...Karar vermek gerçekten çok zor.Bence en iyisi içine sinen bir doktor üzerinde çalışmak.Yani o doktorun CV'sine,yaptığı ameliyatlara,hastalarına falan bakmak.Her doktorla gorusunce karar vermek güçleşiyor.Ben nedense Hacettepe'ye ve oradaki doktorlara karşı önyargılıyım.

neden hacettepeye karşısın...
bugun size bahsettigim o kızla konuştum Tunç şafak a 3-4 yıl önce olmuş inanılmaz memnun muş...5-6 arkadaşı daha olmuş onlarda çok memnunmuş!!!ama Tunç bey o zamanlar hacettepede ameliyatı yapıyormuş!!!sanırım simdi özel muayenehanesinde yapıyor!!!

neden hacettepeye karşısın...
bugun size bahsettigim o kızla konuştum Tunç şafak a 3-4 yıl önce olmuş inanılmaz memnun muş...5-6 arkadaşı daha olmuş onlarda çok memnunmuş!!!ama Tunç bey o zamanlar hacettepede ameliyatı yapıyormuş!!!sanırım simdi özel muayenehanesinde yapıyor!!!

tili merhaba canım dedigim gelseydim bende kesin tunç hocaya olacaktım hiç görmedigim halde bugün benim sargılarım çıktı şu anda hişbişi yok burnumda ve gaytede güsel olmuş burda yaptırdıgma hiç pişman diilim doktorumda gerçekten güsel yapmış yarıca fiyatıdada çok uygundu tunç hocanın nerdeyse yarısı fiyatı şu anda sadece uç kısmı böle toparlak gibi oda şişlikten zaten biliyosun oranın şişi en geç geçiyor 2 3 ay sona çok daha güsel olacak eminim iyikide burda olmuşum ve gerçekten dogru bi karar vermişim resimde koyacam canım en kısa zamanda bi kaç hafta daha geçsin:)

çok özür dilerim,yazdıklaınızı okudum ve aklıma bişey takıldı.bu bahsettiğiniz hoca muayenehanesinde nasıl ameliyat yapayor ki.sonuçta bahsettiğiniz ameliyat 1,5-3 saat sürebilen bi ameliyat ve genel anestezi ile yapılacaksa bana çok güven vermedi açıkcası.genel anestezi ile yapılack bir ameliyatta sizin ameliyatınız bitene kadar anestezi uzmanın yanınızda olması gerekir.hastane ortamı daha güvenli değilmi.bende burun ameliyatı oldum ama asla dr ne kadar iyi olursa olsun bu ameliyatı muayenehanede yapmasına izin vermezdim.

Back