Geçmiş olsun canım
cok teşekkürler :) gayet iyiyim..
senden haberler nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım
Sanırım gulezel cok yoğun sana cevap verememiş, ameliyatı sorunsuz geçti burdaki yaorumlarından okuyabilirsin, ben kendisiyle de tanıştım, cok güzel dryorlardı dışarıdan, ve resimleri de burda.....yakın zmanda karmel de ameliyat oldu onun da sorunsuz geçti.... ben de 6 ay önce dikleştirme ameliyatı oldum, geçen hafta da küçük bir revizyon oldum, doktordan ve ameliyattan yana hiç bir şikayetim yok, bilakis cok memnunum.... 1-2 olumsuz yorum var burada ama onlardan da emin değilim, tutarsız yorumlar bence....
ayrıca arkadaşımın kardeşini silikon ameliyatı yapmıştı canlı gördüm ve mükemmeldiler.. tuğrul beyle tanışınca anlayacaksın zaten...
bence cekinmeden git görüş, silikon ameliyatları küçültme ve dikleştirme ameliyatlarından daha konforlu...
kolay gelsin, geçmiş olsun...
sevgiler
Cvp verdiğin için tşk ederim Ozdy içimi rahatlattın.Ben de yorumlardan yola çıkarak Tuğrul Beyde karar kılmıştım ama olumsuzluklar kafamı karıştırdı. Umarım olumsuz bi durumla karşılaşmam.Çünkü dr bey ameliyat olduktan bi süre sonra ilgilenmiyosa da korkutur bu durum beni. Sonuçta ol protezleri taşıdığımız sürece dr beye ihtiyacımız olabilir. Yani bu durumla ilgili sorunlarımızla ilgilenmez hatta anlatıldığı gibi alay ederse üzülmek istemiyorum.İnşallah öyle bişey olmaz.
albüme 4.5 ay resimlerimi yeniden koydum, arkadaşlarıma acık
sevgiler....
Cvp verdiğin için tşk ederim Ozdy içimi rahatlattın.Ben de yorumlardan yola çıkarak Tuğrul Beyde karar kılmıştım ama olumsuzluklar kafamı karıştırdı. Umarım olumsuz bi durumla karşılaşmam.Çünkü dr bey ameliyat olduktan bi süre sonra ilgilenmiyosa da korkutur bu durum beni. Sonuçta ol protezleri taşıdığımız sürece dr beye ihtiyacımız olabilir. Yani bu durumla ilgili sorunlarımızla ilgilenmez hatta anlatıldığı gibi alay ederse üzülmek istemiyorum.İnşallah öyle bişey olmaz.
Göremedim tatlım resimleri:44: iyisin değil mi ?sıkıntın yoktur gezmelere başlamışsındır sen
önceki resimler değil mi? resimde altdaki dikiş yerleri belli olmuyor,meme forumunu alınca kapatmış güle güle kullan fıstık memeişlerini
Tuğrul beyin ilgisiz davranacağını hiç düşünemiyorum...ben ilk aradığımda kendi cebini aramışım bilmeden hemen açtı araba kullanıyorken kenara çekti tüm sorularıma cevap verdi...görüşmeye gittiğimde 1 saat görüşme yaptım dahada uzardı ama Teoman doğanla randevum olduğu için ayrıldım...hep yazarım her doktorun memnun olan hastası da var memnun olmayanda ....ve kesinlikle sana katılıyorum protez olduğu sürece doktorla zaman zamanda olsa muhatap olmak zorundasın o yüzden ilgi şart...sıkıntısız bir ameliyat dilerim.
Tuğrul beyin ilgisiz davranacağını hiç düşünemiyorum...ben ilk aradığımda kendi cebini aramışım bilmeden hemen açtı araba kullanıyorken kenara çekti tüm sorularıma cevap verdi...görüşmeye gittiğimde 1 saat görüşme yaptım dahada uzardı ama Teoman doğanla randevum olduğu için ayrıldım...hep yazarım her doktorun memnun olan hastası da var memnun olmayanda ....ve kesinlikle sana katılıyorum protez olduğu sürece doktorla zaman zamanda olsa muhatap olmak zorundasın o yüzden ilgi şart...sıkıntısız bir ameliyat dilerim.
Merhaba canım.Aşağı yukarı kafam da belirginleşti,fakat ne zaman olacağı konusunda ise beklemedeyim canım.Missions sen neler yaptin canim karar verebildin mi arastirmalar ne alemde?
mrb gulezel.Tuğrul Beye ameliyat olmuş biri olduğun için sana sormak istedim. Bu hafta içi Tuğrul Beye göğüs büyütme ameliyatı olmayı duşünüyodum ama Almarosun sürecinden sonra kararsız kaldım.Sen memnunsun dimi?
Merhaba damlabuse tekrardan Ozdy nin dedigi gibi yogunum biraz fırsat yarattım ve yazıyorum.Öncelikle şu almaros denilen arkadaşın yazdıklarını ben de okumuştum ama hiç kaale almamıştım dogrusu.Bu kadar memnun insan varken yazdıkları bana da tutarsız ve saçma gelmişti.Zaten forumda hiç takılmadıgını o bir iki saçma mesajı yazıp ayrıldıgını anlarsın incelersen.Bana gore de fake bu arkadaş.Mideni bulandırmasın alakası yok. Ki zaten ben tugrul beye ilk gittigimde de boyle birşeyin imkansız olacagını anlamıştım.Sonuçta -potansiyel- bir hastaydım belki de ona ameliyat olmayacaktım bile benimle tam 3.5 saat goruştu :) ameliyat sonrasında da ilgisiz degildi her zaman ulaşıp soru sorabilirsiniz cep telefonundan.Hatta bir keresinde muayenehaneyi arayacagıma cebini aramıştım telefonu meşguldu iki dakka sonra bana geri dondu ben de çok utanmıştım -sekereterinizi arayacagıma sizi aramışım- demiştim o da gulup sohbet etmişti benimle hatta öksurdugumu duyunca hastamısın diye de ilgilenmişti ama ben derim ki aklında olan tum doktorlarla goruş amaaa Tugrul beyle mutlaka goruş ona ameliyat olmasan bile...Ne demek istedigimi anlarsın zaten fark farkedilir Benim surecimi okumuşsun zaten memnuniyetimi anlatmıştım.
Ha ayrıca şehir dışından gelip ameliyat olacaksan tugrul bey biçilmiş kaftandır agrısız amelyat tekniginden oturu.1 hafta felçli gibi yatmana gerek yok.Benim ameliyat oldugumu annemler dahil kimsecikler anlamamıştı duşun artık....Her tur soruna cevap verilir.Sevgiyle kal...
Tşk ederim gulezel içimi rahatlattın.İnşallah iyi olur herşey.
Gulezel sayende kararım netleşti ama senin fotoğraflarını göremiyorum hala.Fikir olurdu en azından.
arkadaş olarak ekliyceksin gülezeli
ya da irtibat olarak o seni ekliycek,profilinde resimleri görürsün
:)
Ekledim ama foto göremiyorum yine de Bu arada senin fotolara baktım oldukça başarılı ve iyi bence.Geçmiş olsun sağlıkla kullan :)
arkadaş olarak ekliyceksin gülezeli
ya da irtibat olarak o seni ekliycek,profilinde resimleri görürsün
:)