sormak istediğim bişey var kızlar.tuğrul bey'e meme büyütme ameliyatı için ne kadar ödediniz.2012 yılında bana 7000 tl dedi.pazarlık yokmuş.birde izler ile ilgili aklım karışık.ben temmuzda ameliyat olsam ağustosun son haftası taile çıkmak istiyorum.güneşlenmek sorun olur mu? bikiniden izler ne kadar görünür.cevap bekliyorum.sevgiler
Geçmiş olsun canım
sormak istediğim bişey var kızlar.tuğrul bey'e meme büyütme ameliyatı için ne kadar ödediniz.2012 yılında bana 7000 tl dedi.pazarlık yokmuş.birde izler ile ilgili aklım karışık.ben temmuzda ameliyat olsam ağustosun son haftası taile çıkmak istiyorum.güneşlenmek sorun olur mu? bikiniden izler ne kadar görünür.cevap bekliyorum.sevgiler
merhaba arkadaşlar, bende meme küçültme yapmak istiyorum. çook heyecanlıyım ve bir o kadarda korkuyorum. meme ucu kaybı okudum birkaç kişide..birde izler kafamı karıştırıyor.
merak ettiğim bir konuda kaç bedenden kaça düştünüz. yada buna biz mi karar veriyoruz.. ne olur yardım edin. sonbaharda ameliyat olmayı düşünüyorum.
Öyle olmuş neyse ulaştık :) Bu arada geçmiş olsun revizyonu da atlatmışsın. Darısı benim başıma. Bugün kontrolüm vardı benim de izlerim çok iyi durumdaymış 2,5 ay için ki iz konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum. Çok göze batan bir iz yok şu anda bile açık tenli olmam işe yaradı sanırım.evet , bir daha yazayım :)
başka clammye gitmiş olabilir :))
Öyle olmuş neyse ulaştık :) Bu arada geçmiş olsun revizyonu da atlatmışsın. Darısı benim başıma. Bugün kontrolüm vardı benim de izlerim çok iyi durumdaymış 2,5 ay için ki iz konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum. Çok göze batan bir iz yok şu anda bile açık tenli olmam işe yaradı sanırım.
Selam çok iyi fiyat vermiş 8..9 ay öce görüştüm kendisiyle 9 bin fiyat verdi ve pazarlık yapmadı...kaçırma 7 bin ise..
Pardon meme büyütmeymiş benimki küçültme ve dikleştirmeydi
Gönderdim canım mailimi nihayet :)merhaba clammy
, canımiyi olduğuna sevindim..
evet acık renklerde yara daha iyi iyileşiyor...
bekliyorm mailini, sevgiler
Gönderdim canım mailimi nihayet :)
Bu arada ben de 2012 küçültme fiyatını 12.000 tl olarak almıştım gerisi doktor ile konuşmanıza kalmış.
Merhabalar tekrardan,
Umarim uygunsuz bir soru degildir ama ben buyutme ameliyati yapan arkadaslarin fotograflarini gormek isterim, ne kadar dogal gorunecegi, yapmacik durup durmayacagi konusunda cok buyuk endiselerim var. Dolayisiyla benimle paylasabilecek arkadaslar olursa cok sevinirim.
Tesekurler
Canim benim okadar kibarsin ki bu teklife hayir demek imkansiz:) Benim resimlerime bakabilirsin mesaj sayinin yeterli oldugunu gordum. Seni arkadas olarak ekliyorum. Bak bakalim dogallar mi degiller mi:) gorenler silikon olduguna inanmiyorlar taa ki izlerimi gorene kadar:) İzlerim de iyice siliklesiyor eyvah yakinda ispat ta edemiyecegim :)))
Canim benim okadar kibarsin ki bu teklife hayir demek imkansiz:) Benim resimlerime bakabilirsin mesaj sayinin yeterli oldugunu gordum. Seni arkadas olarak ekliyorum. Bak bakalim dogallar mi degiller mi:) gorenler silikon olduguna inanmiyorlar taa ki izlerimi gorene kadar:) İzlerim de iyice siliklesiyor eyvah yakinda ispat ta edemiyecegim :)))
Evet vardı hassasiyet. Haftadan haftaya daha iyiye gidiyor merak etme. Tam olarak rahatlaman 2-3 ay gibi bir süre. Yani onlara alışman. Şu anda tek yapman gereken, "ne zaman iyileşecek, ne zaman rahatlayacak, izler ne olacak" gibi şeyleri kafana hiç takmaman. İnan kafana takmazsan daha rahat ediyorsun.
Sonra bir ara bakayım deyip ayna karşısına geçtiğinde, bir de görüyorsun ki, izler bir önceki gördüğünden daha iyi durumda. Yani sürekli aklında tutmazsan, psikolojik olarak çok daha rahat olursun. Kendine iyi bak..
Mrb gulezel ben de bu hafta içi göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Büyük olasılıkla Tuğrul Beye olucam ama birkaç yorumdan dolayı hala çok net diilim. Beni de arkadaş olarak ekler misin lütfen yani fotonu ben de görebilir miyim? Tuğrul Beyde karar vermeli miyim?
Slm sorularina cevap verecegim ama su an cikmam lazimGulezel online olduğunu görünce çok sevindim. Yardıma ihtiyacım var.Sorular soruyorum ama Arzumdan başka cvp veren olmadı
Slm sorularina cevap verecegim ama su an cikmam lazimseni arkadas olarak ekliyorum ama msj sayini 25 yapman gerek gorebilmen icin gorusuruz sevgiler...
Slm sorularina cevap verecegim ama su an cikmam lazimseni arkadas olarak ekliyorum ama msj sayini 25 yapman gerek gorebilmen icin gorusuruz sevgiler...
Salı günü dr ile görüşücem ve fazla zamanım yok. Bu yüzden biraz acele ediyorum.Aslında büyük oranda kararımı vermiştim ama olumsuz yorumlar etkiliyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?