Dr.Tuğrul Turan'a Ameliyat olanlar buraya..

Merhaba lisenia:) ben 11 nisan 2012 de tugrul beye meme buyutme oldum. Cok cok memnunum. Agrim sizim hic olmadi ( geri sayfalari okursan surecimi anlatmistim) sorularina gelince fiyat dedigin gibi dogrudur:) guneslenmeye gelince 15 gunden sonra all free :) ben gecen hafta tatildeydim herhangibir sorun olmadi. Ama izlerimhala belirgin tabi. Biknnin qltindan gorunmemesine dikkat etmek lasim. Sevgiler...

Selam çok iyi fiyat vermiş 8..9 ay öce görüştüm kendisiyle 9 bin fiyat verdi ve pazarlık yapmadı...kaçırma 7 bin ise..

Pardon meme büyütmeymiş benimki küçültme ve dikleştirmeydi

Son düzenleme:

Merhaba muna:) seni genel forumda da gordum ama cevabimi buraya yazayim dedim. Ben tugrul beye meme buyutme oldum 2,5 ay once. Kucultme konusuna biraz uzagim haliyle:) benim fikrim Ozdy nin dedigi gibi aklindaki butun doktorlarla gorusmen sonra daTugrulbeyle gorusmen ( siralama hic te onemli degil aslinda tugrul beyle gorus, hele de kucultme olacaksan) ben sahsen onun yaptigi kucultme ve diklestirmeleri gorunce sey demistim: keske kocaman memelerim olsaydi da su Tugrul bey de onlari birguzel kucultup sekil verseydi her zaman burdayiz yardima haziriz. Sevgiler...

evet , bir daha yazayım :)
başka clammye gitmiş olabilir :))
Öyle olmuş neyse ulaştık :) Bu arada geçmiş olsun revizyonu da atlatmışsın. Darısı benim başıma. Bugün kontrolüm vardı benim de izlerim çok iyi durumdaymış 2,5 ay için ki iz konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum. Çok göze batan bir iz yok şu anda bile açık tenli olmam işe yaradı sanırım.

merhaba clammy
, canımiyi olduğuna sevindim..
evet acık renklerde yara daha iyi iyileşiyor...
bekliyorm mailini, sevgiler

Gönderdim canım mailimi nihayet :)
Bu arada ben de 2012 küçültme fiyatını 12.000 tl olarak almıştım gerisi doktor ile konuşmanıza kalmış.

Vay anaamm o halde az once yazdigim keske kocaman memelerim olsaydi lafimi geri aldim bizim durum daha ekonomikmis desenize amaaa deger be barbie memislere helali hos olsun doktorumuza

Merhabalar tekrardan,

Umarim uygunsuz bir soru degildir ama ben buyutme ameliyati yapan arkadaslarin fotograflarini gormek isterim, ne kadar dogal gorunecegi, yapmacik durup durmayacagi konusunda cok buyuk endiselerim var. Dolayisiyla benimle paylasabilecek arkadaslar olursa cok sevinirim.

Tesekurler

Canim benim okadar kibarsin ki bu teklife hayir demek imkansiz:) Benim resimlerime bakabilirsin mesaj sayinin yeterli oldugunu gordum. Seni arkadas olarak ekliyorum. Bak bakalim dogallar mi degiller mi:) gorenler silikon olduguna inanmiyorlar taa ki izlerimi gorene kadar:) İzlerim de iyice siliklesiyor eyvah yakinda ispat ta edemiyecegim :)))

Merhaba Gulezer,

Cok cok tesekkur ederim paylastiginiz icin, icime su serpti inanin. O kadar guzel ve dogal gorunuyorlar ki silikon demek cok zor, cok basarili olmus, gule gule kullanin :) sanirim kisa zaman once olmustunuz ameliyatinizi, korktugum goruntulerden eser yok, umarim ben de boyle guzel sonuclar alabilirim :)

mrb gulezel.Tuğrul Beye ameliyat olmuş biri olduğun için sana sormak istedim. Bu hafta içi Tuğrul Beye göğüs büyütme ameliyatı olmayı duşünüyodum ama Almarosun sürecinden sonra kararsız kaldım.Sen memnunsun dimi?

Mrb gulezel ben de bu hafta içi göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Büyük olasılıkla Tuğrul Beye olucam ama birkaç yorumdan dolayı hala çok net diilim. Beni de arkadaş olarak ekler misin lütfen yani fotonu ben de görebilir miyim? Tuğrul Beyde karar vermeli miyim?

Mrb deepgreen bu hafta içi göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Tuğrul Turana ameliyat olmuş bir olduğun için sana sormak istedim.Uzun zamandır bu konuda bişey yazmamışın sanırım. Sürecini okudum ve bilgi vererek tecrübenle bana yardımcı olur musun? Şu an nasılsın?

Gulezel online olduğunu görünce çok sevindim. Yardıma ihtiyacım var.Sorular soruyorum ama Arzumdan başka cvp veren olmadı

Slm sorularina cevap verecegim ama su an cikmam lazim seni arkadas olarak ekliyorum ama msj sayini 25 yapman gerek gorebilmen icin gorusuruz sevgiler...

Salı günü dr ile görüşücem ve fazla zamanım yok. Bu yüzden biraz acele ediyorum.Aslında büyük oranda kararımı vermiştim ama olumsuz yorumlar etkiliyo tabi

Salı günü dr ile görüşücem ve fazla zamanım yok. Bu yüzden biraz acele ediyorum.Aslında büyük oranda kararımı vermiştim ama olumsuz yorumlar etkiliyo tabi

Sanırım gulezel cok yoğun sana cevap verememiş, ameliyatı sorunsuz geçti burdaki yaorumlarından okuyabilirsin, ben kendisiyle de tanıştım, cok güzel dryorlardı dışarıdan, ve resimleri de burda.....yakın zmanda karmel de ameliyat oldu onun da sorunsuz geçti.... ben de 6 ay önce dikleştirme ameliyatı oldum, geçen hafta da küçük bir revizyon oldum, doktordan ve ameliyattan yana hiç bir şikayetim yok, bilakis cok memnunum.... 1-2 olumsuz yorum var burada ama onlardan da emin değilim, tutarsız yorumlar bence....
ayrıca arkadaşımın kardeşini silikon ameliyatı yapmıştı canlı gördüm ve mükemmeldiler.. tuğrul beyle tanışınca anlayacaksın zaten...
bence cekinmeden git görüş, silikon ameliyatları küçültme ve dikleştirme ameliyatlarından daha konforlu...
kolay gelsin, geçmiş olsun...
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…